Super deken

Fijne deken!

Prima deken

Prima deken

Mooi spul

Enig dekje met naam en de meest geweldige sokken

Goede en snelle service

Regendeken moeten ruilen, omdat deze te groot was. Binnen enkele dagen kleinere deken ontvangen.

Keurig afgeleverd

Keurig geleverd

snelle keurige levering

Snel geleverd en netjes verpakt.

Honden jas is prima

Mooie stevige hondenjas

Snelle afhandeling

Goede snelle afhandeling en levering

Slechte communicatie en lange levertijd

3 maanden moeten wachten op bestelling, geen updates gekregen, moest er steeds zelf achteraan. Werden steeds valse beloftes gedaan.

Snelle levering! Goede communicatie!

Divoza reageerde snel op mail contact en kwamen met een snelle oplossing!

Topservice van Divoza

Wij hadden voor de manege wedstrijd last minute nog rozetten nodig. Na een telefoontje met de klantenservice heeft een medewerker van de hoofdvestiging deze dezelfde avond nog meegenomen naar de vestiging in Zoetermeer. Daar lagen ze de volgende ochtend keurig klaar. Verder nog een mooi vest in de aanbieding gekocht. Echt topservice Divoza! De kinderen waren blij.

Snel geleverd,product voldoet aan verwachting

Tm

Goed maar trage bezorging. Product uitstekend.

Alles artikelen waren zoals verwacht

Alles was zo als ik verwacht van die merken

Vriendelijk personeel!

Vriendelijk personeel die je altijd willen helpen, met je mee wil denken en tips willen geven! Super fijn!

Goed product levering duurde wat langer.

Wanneer u het product besteld is de levertijd een week. Voor de rest is het super!

Mooi product en heel snel geleverd. Top!

Snelle verzending en blij met het product

Lekker snel!

Twee herfst winterdekens besteld. e houden zich aan de bezorg afspraken dat is wel erg fijn!

Bestellen was gemakkelijk goede ervaring

Het nadeel vind ik dat je moet betalen voor het terug sturen van je bestelling dat weer houd mij ervan om iets te ruilen omdat als dat ook niet goed is je dan al bijna €12 verspild hebt aan niks. Mvg Erica Kandel

Prima en snel geleverd

Ik heb altijd goede ervaringen met Divoza. Altijd correct en netjes geholpen. Cap bestel via webshop deze had ik al na twee dagen.

Lekker snel

Bestelling was er binnen 1 dag. Super!

Snelle service, fijn product!

Snel nieuwe stalschoenen nodig.. en de volgende ochtend al daar! Super! Ik kan vooruit..

Geweldig aanbod, snelle levering

Mijn verwachting kwam uit en ik heb een fijne deken gekocht. Deze werd snel geleverd!

Supper

Supper geen kommentaar