Om 14h stuk, besteld en betaald , dag erna om 7H35 stuk geleverd. Top!
2 identieke artikelen besteld. En 2 verschillende versies gekregen. Een oud en een nieuw model. Om mooi naast elkaar te staan, is dat verre van mooi! !
2 identieke items besteld maar 2 verschillende gekregen ( 1 oud model en 1 nieuw model)!
Heel tevreden over de afkortzaag en over het stevige onderstel. Ook snelle levering.
Top bedrijf, last minuut de bestelling aanpassen en de dag nadien toch het correcte ontvangen. Top service voor een goede prijs/kwaliteit
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!