Last minuut de bestelling aangepast en dit is probleemloos verlopen, de dag nadien was mijn bestelling geleverd. Top service en goede prijs/kwaliteit
Dezelfde kwaliteit (merk) als bij andere aanbieders maar veel voordeliger. Daarbij komt een zeer snelle en correcte levering.
Product op naam en type gevonden. Makkelijke bestelling via website Bestelmail ontvangen in mailbox Afgeleverd dag nadien zoals voorzien
Voor een goede service en de beste prijs is kluim de beste keuze voor mij.
Bestelling en levering vlot verlopen. Top
Perfecte levering. Picco bello stofzuiger aan de beste prijs van heel het internet:-).
Te dure verzendkosten.
Duidelijke website, gemakkelijk bestelproces en snelle levering . Meer moet dat niet zijn !!
Met Klium steeds een leuke ervaring met super service die dan ook nog snel leveren en moest je dan toch een probleem hebben dan zijn ze steeds bereikbaar en lossen dit in een vingerknip voor je op.
Goede service en snelle levering
Ik probeer al van vorig jaar een regeling te bekomen voor een dompelpomp in garantie welke stuk was , gingen mij van makita uit regeling treffen . 10 email 2 maal bezoek van technieker resultaat veel tijd kwijt en niets geregeld. pomp was via klium gekocht
Vlot, correct, duidelijke site en in geval van problemen : vlot bereikbaar en snelle reactie.
Snelle service! Dag na bestelling geleverd
Een kwaliteitsproduct tegen een lagere prijs en vlot geleverd. Toppie
Zoals altijd alles in orde.
Alles in orde snelle levering
Bestelling geplaatst in de namiddag en levering de volgende morgen
Correct,stipt,volgens afspraak...
Toevallig kwam ik op deze site . vele kwalitatieve producten. prijs zeer goed tov andere leveranciers
Prachtige service met dank
geleverd zoals beloofd. goede prijs. goed materiaal.
heel goede prijzen, en supersnelle levering, dus doe zo verder
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!