Vlotte communicatie en snelle en correcte levering.
Geleverd op tijd en zoals het hoort!
Scherpe prijzen en correcte levering.
Mijn eerste kennismaking met klium verliep uitstekend, scherpe prijzen, snelle levering, alles volgens afspraak
Als er na verkoop een probleem is met het product doen ze bij klium hun uiterste beste om een oplossing te vinden, top!
Vele van mijn machines als particulier zijn van het merk Makita .Van boormachine, decoupeerzaag duikzaag kortzaag tafelzaag enz.. daarom verkoos ik voor de bladblazer zuiger en hakkelaar inéén. Gedaan met de elektrische kabel. Ook in afwachting kwam mn toestel in aanmerking voor een gratis batterij 18v 6 ah. Wauw ik heb nog nooit iets gratis gekregen! Het machine werkt zeer goed maar op 2 de snelheid neemt hij de nodige energie, daarom heb je 2 sterke batterijen nodig. Heb er 4 maar die zijn maar 3ah en onvoldoende. Het is terug een super aanwinst . En ik kan de batterijen bij ieder toestel van Makita gebruiken. Ik zou deze bij ieder aan bevelen. En dank aan Klium om me te helpen bij de registratie ervan
Gemakkelijk te gebruiken
altijd goede service
voor herhaling
De levering van de kwalitatieve hoogstaande set Facom 467B.JP12PB van 12 anti-slip ringsteeksleutels met ratel is prima verlopen, alsook de levering van de zeven kwaliteitsvolle Facom 467b ringsteeksleutels met ratel. Waar ik wel vragen bij heb is de levering van de op 2 oktober 2022 bestelde en betaalde Facom 440 vijf metrische ringsteeksleutels, die beloofd waren op 6 oktober 2022. Als ik op 7 oktober 2022 mijn beklag deed over het gemis aan levering, kreeg ik van Stefanie bijna onmiddellijk het bericht dat die sleutels bij hen binnen gekomen waren en dat ze snel zouden geleverd worden, wat dan ook gebeurde op 8 oktober 2022. Het is ongeloofwaardig dat die sleutels heel waarschijnlijk reeds bij Klium tijdig aanwezig waren, maar dat door de slordigheid van Klium die levering na een klagen van mijnentwege pas later maar dan onmiddellijk gebeurde!
Goedemiddag Marc En toch is het zo. Ze waren die dag binnen gekomen bij ons. (Liggen standaard niet op voorraad) Mvg Davy
Geen enkel probleem. Product OK. Bestelling vlot. Levering snel en goed.
Zeer tevreden over mijn aankoop, bestelling is sanderdaags netjes afgeleverd
Ma commande est arrivée rapidement et très bien emballée. Elle correspond à ce que j'attendais. Cette première expérience est très positive et je fais donc confiance à cette société.
En weer al eens snel geleverd , besteld s'avonds en de dag nadien aan huis geleverd top service
Heel tevreden, professioneel gereedschap
Goede prijs en levering
Boormachine van Bosch besteld om 19u45 en dag erna rond 14u geleverd.. Groot prijsverschil ( 70€) tegen mijn leverancier waar ik al 15jaar klant ben en hier zat het machine in een L- box bij mijn leverancier gewoon in een zak..
De mogelijkheid te kiezen tussen een 3-tal transporteurs vind ik geweldig wegens wat minder goede ervaringen met een paar . Nog op geen enkele site van ander bedrijven tegengekomen .
Met m'n eerste aankoop heb ik het bestelde materiaal stipt en probleemloos aangekregen.
Bestellen, betalen - heel eenvoudig. Afleveren van het pakketje, alles op tijd, geen gedoe perfect gewoon.
juiste en snelle levering artikel voldoet aan verwachtingen
levering van top machine, alles volgens plan. Top
Ik bestel hier regelmatig materialen en deze worden steeds correct geleverd.
Degelijke machine. Levering door post nl ondermaats. Wij waren niet thuis : de 2 dozen aan de voordeur afgezet en in de regen!
Dit was de 1e keer dat ik een bestelling heb geplaatst bij Klium.be en dit zal zeker niet de laatste keer zijn. Ik had eerst wat online opgezocht over de betrouwbaarheid en service van deze site en ik kan door deze aankoopervaring zeggen dat de positieve reviews niet gelogen zijn. Ik had een Makita slagschroefmachine en een klopboormachine besteld. De MAKPAC v/d boormachine bleek wat tekenen van gebruik te vertonen (geen docu aanwezig, inlay beschadigd, houtresten in box, ..) doch aan de machine zelf was niets op te merken. Vermoedelijk was het door een eerdere koper getest en teruggestuurd. Vermits het om een verjaardagscadeau voor mij (van mijn vriendin) ging en we toch de nieuwprijs hebben betaald heb ik besloten om Klium te contacteren. Na een aangenaam mailcontact met medewerkster Els mocht ik het toestel kosteloos terugsturen. Sterker nog, toen ik haar op de hoogte gebracht had dat het toestel naar hen onderweg was heeft ze direct een ander opgestuurd, wat ik de dag erna al mocht ontvangen…TOP! Verder heb ik ondertussen de beide toestellen geregistreerd en geniet ik nu van 5 jaar garantie (3 jaar Makita en 2 jaar Klium) wat toch een gerust gevoel geeft (eerdere Makita (tuin)toestellen die ik via een Nederlandse site heb gekocht waren weliswaar nog iets goedkoper doch hebben maar 1 jaar(?) garantie en kunnen in Nederland door een Belg niet geregistreerd worden). Kortom: zeker een aanrader, ik plan ondertussen reeds mijn nieuwe bestelling.
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!