Zoals steeds bij Klium, perfect

Gemakkelijk bestellen. Correcte informatie wat betreft leveringstermijnen en beschikbaarheid. Goede prijs in vergelijking met de concurrentie. Snelle levering.

• Uw oordeel over 18V XR BRUSHLESS AFWERKTACKER 1,6MM 16GA 2X 2,0AH
  • Beschrijf uw ervaring met 18V XR BRUSHLESS AFWERKTACKER 1,6MM 16GA 2X 2,0AH Nu een week in gebruik, doet wat het moet doen, wel wat zwaarder dan mijn pneumatische maar ik gebruik hem gemakkelijk overal zonder compressor te moeten meeslepen.
  • Zou u 18V XR BRUSHLESS AFWERKTACKER 1,6MM 16GA 2X 2,0AH aanbevelen? Ja

Goedkoper dan in winkel

Spijtig dat ik heggenschaar van combi niet kan verkopen

• Uw oordeel over MULCHING PLUG - 191D46-2 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met MULCHING PLUG - 191D46-2 - MAKITA Bhandig zonder snoer
  • Zou u MULCHING PLUG - 191D46-2 - MAKITA aanbevelen? Ja

Goede webshop

Goede service en snelle levering.

• Uw oordeel over HAKSELAAR 2500W - UD2500 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met HAKSELAAR 2500W - UD2500 - MAKITA Het plaatse van de opvangbak is soms niet makkelijk.
  • Zou u HAKSELAAR 2500W - UD2500 - MAKITA aanbevelen? Ja

prima service

Goederen snel verstuurd zoals aangegeven op de website

• Uw oordeel over NETSCHUURMATERIAAL STF DELTA P12 GR NET/5 GRANAT N
  • Beschrijf uw ervaring met NETSCHUURMATERIAAL STF DELTA P12 GR NET/5 GRANAT N werkt vlot
  • Zou u NETSCHUURMATERIAAL STF DELTA P12 GR NET/5 GRANAT N aanbevelen? Ja

Parfait

Petit problème de livraison, mais du au transporteur

• Impeccable, précis
  • Oui

Très bon service rapide, prix corrects

Produits à des prix correct, service et livraison rapides.

• Oui

Steeds wordt de datum verschoven. Op site binnen 9 dagen beschikbaar?? Dit doe je niet!!!

Wees eerlijk als verkopers en geef de koper de juiste info. Duurt het leveren lang ok. Maar door steeds de data te wijzigen werken jullie jezelf in de problemen.

• Uw oordeel over het product N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.
  • Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Perfekt, snelle levering,

snelle levering, goed verpakte produkten, top

• Uw oordeel over FATMAX PROFESSIONELE ORGANIZER WATERDICHT (DIEP) -
  • Beschrijf uw ervaring met FATMAX PROFESSIONELE ORGANIZER WATERDICHT (DIEP) - N.v.t.
  • Zou u FATMAX PROFESSIONELE ORGANIZER WATERDICHT (DIEP) - aanbevelen? Ja

Super tevreden en alles in orde

Super tevreden

• Uw oordeel over COMPACT UNIVERSEEL ONDERSTEL AFKORT/VERSTEKZAGEN ( N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met COMPACT UNIVERSEEL ONDERSTEL AFKORT/VERSTEKZAGEN ( Top
  • Zou u COMPACT UNIVERSEEL ONDERSTEL AFKORT/VERSTEKZAGEN ( aanbevelen? Ja

alles ok

alles ok

• Uw oordeel over GRASMAAIER 46CM 1800W - ELM4621 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met GRASMAAIER 46CM 1800W - ELM4621 - MAKITA zwaar
  • Zou u GRASMAAIER 46CM 1800W - ELM4621 - MAKITA aanbevelen? Ja

Zeer snelle levering

Product zoals omschreven Makita heggenschaar 18v Snel verzonden en geleverd.

• Uw oordeel over STOKHEGGENSCHAAR 46CM 18V - DUN461WZ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met STOKHEGGENSCHAAR 46CM 18V - DUN461WZ - MAKITA Voor lichte tot licht middelzwaar werk. Gaat zeer lang mee op 5 Amp accu
  • Zou u STOKHEGGENSCHAAR 46CM 18V - DUN461WZ - MAKITA aanbevelen? Ja

Topkwaliteit

Super handige gereedschapskist!

• Uw oordeel over DEWALT TSTAK GEREEDSCHAPSBAK - DWST1-71228 - DEWAL
  • Beschrijf uw ervaring met DEWALT TSTAK GEREEDSCHAPSBAK - DWST1-71228 - DEWAL N.v.t.
  • Zou u DEWALT TSTAK GEREEDSCHAPSBAK - DWST1-71228 - DEWAL aanbevelen? Ja

Perfecte service en zeer goede prijzen

Voor de eerste keer bij klium besteld en uitermate te tevreden. Zeer goede communicatie per mail en telefoon. Snelle levering. Kocht een Makita SP6000J invalzaag met zaaggeleider, de prijs was veruit de laagste van alle online winkels en daarbovenop nog een gratis extra Makita zaaggeleider ! Kortom super tevreden en ben zeker dat ik mijn volgende gereedschapsaankoop weer bij Klium zal plaatsen. Blij een Belgische webshop gevonden te hebben met deze service

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Voor deze Makita invulzaag SP6000J de Makita kwaliteit zoals we gewend zijn. Had deze machine jaren eerder moeten aankopen.
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Een aanrader

Overzichtelijke website. Snelle en correcte levering. De producten zijn degelijk verpakt. Kortom, niets op aan te merken. Dat is dan ook de reden dat ik verscheidene keren ben teruggekeerd om aanvullende bestellingen te doen.

• Uw oordeel over ACCU ONE 18V 2,5AH RB18L25 RYOBI
  • Beschrijf uw ervaring met ACCU ONE 18V 2,5AH RB18L25 RYOBI N.v.t.
  • Zou u ACCU ONE 18V 2,5AH RB18L25 RYOBI aanbevelen? Ja

Aucun problème

Site clair. Suivi impeccable.

positief

zeer snelle en correcte levering. toestel is een oud model , daarom verkocht met een mooie korting, maar de werking is er daarom niet minder om.

• Uw oordeel over 18V XR GRASTRIMMER 1X 5.0AH - DCMST561P1-QW - DEWA
  • Beschrijf uw ervaring met 18V XR GRASTRIMMER 1X 5.0AH - DCMST561P1-QW - DEWA goed toestel, filmpjes op youtube zijn best te bekijken om te weten hoe je de draad moet vervangen. Ideaal is het hebben van meerdere batterijen ( batterijen van andere toestellen van Dewalt kan je hiervoor gebruiken)
  • Zou u 18V XR GRASTRIMMER 1X 5.0AH - DCMST561P1-QW - DEWA aanbevelen? Ja

Top verkoper

Goede service, snelle levering, top kwaliteit.

• Uw oordeel over VEILIGHEIDSSCHOEN HALFHOOG, VINTAGE PIRATE MID ESD
  • Beschrijf uw ervaring met VEILIGHEIDSSCHOEN HALFHOOG, VINTAGE PIRATE MID ESD Topkwaliteit
  • Zou u VEILIGHEIDSSCHOEN HALFHOOG, VINTAGE PIRATE MID ESD aanbevelen? Ja

Return for warranty and replacement

My machine broke down during the warranty period. I returned it to Klium who took care of everything with the manufacturer and finally I received a new machine and I was reimbursed for my shipping costs. Klium has an exceptional after-sales service, thanks to them and especially to Kathleen.

• Yes

Gewoon goed.

gewoon top

• Uw oordeel over SCHUURPAPIER STF D15/48 P18 RU2/5 RUBIN 2 - 575192
  • Beschrijf uw ervaring met SCHUURPAPIER STF D15/48 P18 RU2/5 RUBIN 2 - 575192 Prima kwaliteit
  • Zou u SCHUURPAPIER STF D15/48 P18 RU2/5 RUBIN 2 - 575192 aanbevelen? Ja

• Uw oordeel over M18 FUEL POWERPACK - M18 FPP2A2-502X - 4933464268
  • Beschrijf uw ervaring met M18 FUEL POWERPACK - M18 FPP2A2-502X - 4933464268 Top
  • Zou u M18 FUEL POWERPACK - M18 FPP2A2-502X - 4933464268 aanbevelen? Ja

Super snelle bediening bedankt

• Uw oordeel over PARKETLIJM MULTILAYER 248 16KG RECTAVIT
  • Beschrijf uw ervaring met PARKETLIJM MULTILAYER 248 16KG RECTAVIT Degelijke lijm
  • Zou u PARKETLIJM MULTILAYER 248 16KG RECTAVIT aanbevelen? Ja

Snel en efficiënt

Heb de site via een vriend doorgekregen, direct gevonden wat ik zocht. Bestelling geplaatst en enkel dagen later kon ik ze bij de post afhalen.

• Uw oordeel over 150 MM EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE - ROS 150 E-2 -
  • Beschrijf uw ervaring met 150 MM EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE - ROS 150 E-2 - Werkt echt wel super, voor grof én fijn werk. Echt top
  • Zou u 150 MM EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE - ROS 150 E-2 - aanbevelen? Ja

als je iets onlin koopt krijg je het zogegd sanderdags

ik heb 2 weken geleden een machine besteld en betaald maar nog altijd niks ontvangen en niemand weet van niks zogezegd gaan jullie mij helpen maar ik heb niks

• Uw oordeel over AFWERKNAGELAPPARAAT 32-63MM IM65AF16 LI GAS PASLOD
  • Beschrijf uw ervaring met AFWERKNAGELAPPARAAT 32-63MM IM65AF16 LI GAS PASLOD goed
  • Zou u AFWERKNAGELAPPARAAT 32-63MM IM65AF16 LI GAS PASLOD aanbevelen? Ja

Top service!!!

Niets op te merken. Top service!!!

• Uw oordeel over ACCU-SCHROEFBOORMACHINE T 18 3 HPC 4, I-PLUS ORGAN
  • Beschrijf uw ervaring met ACCU-SCHROEFBOORMACHINE T 18 3 HPC 4, I-PLUS ORGAN Top
  • Zou u ACCU-SCHROEFBOORMACHINE T 18 3 HPC 4, I-PLUS ORGAN aanbevelen? Ja

Volgens verwachting, levering en uitvoering goed, dank u

Is Goed. Ik zoek nog wel een zwaardere/krachtigere batterij kettingzaag van makita op 2x18V

• Uw oordeel over KETTINGZAAG 40CM 2X18V - DUC405Z - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met KETTINGZAAG 40CM 2X18V - DUC405Z - MAKITA goed
  • Zou u KETTINGZAAG 40CM 2X18V - DUC405Z - MAKITA aanbevelen? Ja

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!