Better than the oder site in belgium, great team ! Always here for help ❤️. Fast shipping, prices are the best. KLIUM What else?
Box was open, beetje zwarte strepen op toestel, van transport of gebruik?
Goede keuze!
Heel snel geleverd en goede communicatie
Bons conseils - livraison vraiment rapide par transporteur "spécial" le colis était sur une palette individuelle afin de limiter les risques de dégâts durant le transport. Prix compétitifs.
Klium HEEFT HET. Het gebeurt frequent dat ik op zoek ben naar een stuk gereedschap, en wanneer je dan op een online winkel terecht komt, is het gewenste stuk gereedschap niet in voorraad en/of heeft het een lange leveringstermijn. Klium heeft echt enorm veel dingen WEL correct op voorraad. Wat me ook opvalt is dat Klium zeer precies is m.b.t. de modelnummers van gereedschap. Indien ik bijvoorbeeld een KNIPEX nummer intik krijg ik precies dat stuk gereedschap, niets "gelijkaardigs".
Snelle levering, tevens kloppen de opgegeven leveringstermijnen op de site wél met de realiteit!
Vlotte levering, uitgebreid gamma, concurrentiële prijzen
Nu nog effe afwachten wat een dubbele draad of de bijgeleverde dikkere draad. Makkelijk als je al alles hebt van Makita dus batterijen in overschot.
Een firma die van haar woord is Gemakkelijk voor plaatsen bestelling Mooi overzicht van de handelingen die met de bestelling gebeuren Stipte levering Doe zo verdere
Alles zoals beloofd op de website.
Zoals altijd topproducten, Goed en veilig verpakt en snelle levering
Een super toestel maar spijtig da de koffer op 2 plaatsen was ingedeukt dit vind ik wel zonde
Beste Maarten We hebben dit ondertussen met je opgenomen en voor een oplossing gezorgd. Excuses voor de overlast. Davy
Snelle levering van goed materiaal. Helemaal zoals het hoort en ik gewoon ben bij Klium.
Het is mijn 2 de keer ik koop bij klium. Wat een service echt top! Snel verzonden en altijd goed werkmateriaal leuk om te shoppen op hun website zeer gebruiksvriendelijk . Klasse Klium !
Zeer duidelijke site en snelle levering.
Prijs : OK Levertermijn : als afgesproken op de juiste datum. Communicatie : OK Dus voor mij TOP ,TOP,TOP.
De klantendienst was heel vriendelijk en vlot bereikbaar, efficient! Het produkt werd super snel geleverd en was van topkwaliteit. Het prijsverschil met reguliere (afhaal) machine verkopers is 40 % wat ook vragen oproept, deze evolutie kan op termijn problematisch zijn voor vertrouwde magazijnen. Daar worstel ik mee.
De schakelaar van mijn toestel hapert soms, benieuwd wat dit gaat geven bij eventuele garantie...
Er kwam onmiddellijk antwoord op mijn vraag over leveringstermijn en product werd snel geleverd.
Trimmer voor de tuin gekocht op 2 mei 2022 met beloofde levertermijn van 7 dagen. Na 7 dagen contacteer ik de klantendienst, die me doodleuk kort vermeld dat er een vertraging is tot eind augustus 2022, jawel u leest het goed. Tot na de zomer dus, 4 maanden later... Alsof het medewerker Stefanie haar 100ste zelfde standaard mailtje was van de dag. Een oplossing voor deze extreme vertraging bied ze ook absoluut niet, ze willen je bestelling annuleren en terugbetalen, dat wel (heerlijk toch). Het is allemaal de fout van hun leverancier, maar zelf nemen ze geen verantwoordelijkheid voor hun misleidende beloftes op hun eigen website. Tenslotte willen ze wellicht graag dat u op de 'koop knop' blijft induwen uiteraard. Een reële levertijd zou minder kopers aantrekken uiteraard. Na een ontevreden mail hebben ze de levertermijn snel veranderd naar begin september op de website. Dit ging trouwens wel heel snel, veel sneller dan hun zeer korte standaard antwoorden op mijn 2 mails. Wat mij betreft een stereotype doorverkoper die alle fouten op zijn leveranciers steekt, en geen verantwoordelijkheid neemt op de (uiteraard) veel kortere levertermijn die ze beloven op hun eigen website. Ik kan deze winkel dus zeker niet aanraden en wat mij betreft bestel ik hier ook nooit meer. Ik had zeer graag toch een positief punt vermeld over mijn ervaring bij Klium, maar die is er jammer genoeg niet, integendeel. Werk aan de winkel voor deze Klium shop, zowel op een correcte ge-update website als hun service na verkoop die eigenlijk zeker even goed door een robot kan gebeuren, daar je aan een standaard antwoord ook niet echt een boodschap hebt. Voor dergelijke extreme vertragingen zou je toch als shop een tegemoetkoming moeten kunnen bieden aan je klanten, zoals een beter model tegen een gunstigere prijs, een korting voor een volgende aankoop, of andere originele ideëen. Nee, absoluut niets. Nu hebben ze gewoon minimum 1 klant minder, en dat is het dan. Geen probleem, online shops genoeg.
Beste Jules Om te beginnen hadden wij dit ook graag anders gezien. We hadden graag gehad dat leveranciers ons juiste levertijden doorgeven en dat er geen onverwachte ontwikkelingen zouden zijn wat betreft levertijden. Jammer genoeg zijn die er wel. De redenen zijn vaak uiteenlopend. Corona, “de oorlog”, vervoer wat nu per schip ipv per vliegtuig gaat (goedkoper voor de leverancier), tekorten aan grondstoffen, … Het zijn jammer genoeg nog steeds geen normale tijden zoals we die 3 jaar geleden kenden. We weten dit en we proberen hier zo goed mogelijk op te anticiperen. We hebben 160000 producten op de website staan en de 15000 best verkopende producten hebben we , of proberen we, altijd op voorraad te hebben om onze klanten zo snel mogelijk te kunnen helpen. Voor producten die we zelf nog moeten bestellen bij leveranciers proberen we steeds een zo goed mogelijke levertermijn aan te geven. Dit gaat op 2 manieren. Ofwel geeft de leverancier ons die door. Ofwel is dit een gemiddelde van de laatste bestellingen. Alleen, zit de leverancier er soms ook naast en gemiddeldes, dat is ook niet altijd spot on. (Gelukkig loopt dit voor 90% van de gevallen wel goed.) We zetten bij producten die we niet op voorraad hebben dus altijd: “Op bestelling - geschatte levertijd : X dagen (door Covid-19-maatregelen mogelijk langere levertijd)”. En als je op het extra info label gaat staan met je muis, krijg je nog meer specifieke informatie over mogelijke vertragingen. Als je een niet voorraad product bestelt krijg je dan een orderbevestiging met deze geschatte levertijd. Van zodra wij meer nieuws krijgen van de leverancier sturen we deze info dan ook steeds door naar jou als klant. In jouw geval was dit 4 maanden vertraging. Jammer genoeg gebeurt dit wel meer. En we begrijpen het helemaal als je dan je geld terug wil. Deze optie hebben we je ook meteen gegeven. Ik ben ook blij om te lezen dat je zelf al gemerkt had dat de levertermijn op de website toen ook meteen werd aangepast. We proberen nl van het begin tot het einde zo eerlijk mogelijk te zijn. In jouw geval hadden we de informatie gewoon niet eerder. Verder zie ik ook dat je altijd heel snel antwoord hebt gekregen en dat de informatie altijd correct was. Dit kwam voor jou misschien een beetje kort over, maar dat was zeker niet de bedoeling. Excuses als dit zo overkwam. Een tegemoetkoming of een beter model tegen een gunstigere prijs zoals je aangeeft kunnen we niet doen. De marges in onze branche zijn daarvoor te laag. En we willen volgend jaar ook nog bestaan. We hebben zelfs de prijsstijgingen waarmee we voor het hoofd geslagen worden nog niet helemaal doorgerekend bij dit product. Ik hoop dat je hiermee een beetje inzicht hebt gekregen in onze manier van werken en dat je inziet dat we echt wel ons best doen om alle informatie zo juist mogelijk weer te geven. Excuses voor de overlast Davy
Quick delivery, as expected. Very pleased so far with this Makita lawn mower. It cut our 250-300m2 lawn on a single charge. It has good cutting power (more powerful than our old hybrid Ryobi machine). The double charger is really quick and much handier than a single charger (both batteries charged in a total of about 40 mins). Only potential negative for some: the noise level is average, not the quietest machine available (though not terribly loud). Overall though, very satisfied so far.
Verstekzaag (makita ls1018ln) goed ontvangen. Het lasertje die de zaaglijn aanduidt valt geregeld uit, maar een tikje erop geven helpt meestal wel. Levering was heel snel en keurig. Aanrader!
Snelle levering, klantendienst gecontacteerd voor inf en zoals gebruikelijk werd ik direct geholpen door een vriendelijke medewerkster.
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!