Franchement confiance les sites ils sont professionnels sérieux je commande mon paquet sans problème
Het was in orde en ben tevreden over mijn Aankoop bij klium Zeer goede webshop
En ce qui me concerne, le matériel correspond au descriptif et est souvent de stock
.....dat het zo vlot ging gaan.
Correcte verzending aan laagste prijzen!
Commandé le soir et livré le lendemain à 10h. Bravo et merci.
Le site est bien documenté. L'outil correspond à la description dans l'offre. C'est dommage qu'il faille attendre si longtemps pour recevoir la batterie gratuite mais je comprends que ce n'est pas Klium qui le décide mais DEWALT et les conditions de retour imposées par les lois sur la consommation.
Heggenschaar van Dewalt (DCMPH566) besteld. Scherpe prijs, snel geleverd en mooie uitbreiding van de Dewalt garantie. Zeer degelijk gereedschap.
Vlotte levering van mijn bestelling. Voor herhaling vatbaar.
Vlotte aankoop en levering van een topprodukt
na bestelling direct bericht dat order wordt klaar gemaakt en er volgt een zeer snelle levering !
De levering was niet compleet en Stephanie heeft onmiddellijk in orde gebracht
Steeds snel en correct
Snelle levering, goed service uitgebreid assortiment.
Top, , zowel op het vlak van service als het aanbod en de snelheid van leveren.
Betrouwbaar, goede kwaliteit/ prijs Mijn goederen waren verloren gegaan bij Bpost, een mailtje gestuurd naar de webwinkel en de dag erna al opnieuw verzonden, vriendelijke mensen en een top service
zeer goed
Bij Klium heeft men een groot assortiment en veel is op stock zodat je niet erg lang moet wachten...snelle verzending ook.
Ook telefonisch zeer onderlegd en vriendelijk.
Ik heb al vaak zaken gekocht op het internet . De ene keer gaat het al wat vlotter dan de andere keer . Met het ene bedrijf ga ik nog in zee , maar der zijn der ook die hier niet meer over de vloer komen . Nu moet ik zeggen ik heb nog maar 1 keer een bestelling geplaatst bij klium en ik kan hier niets anders dan positieve commentaar te geven op dit bedrijf . Anders gezegd , hier plaats ik met plezier een volgende bestelling . Men luistert als je vragen hebt zoekt men naar een oplossing . Kortom ik ben heel tevreden van klium !
Mijn Wera gereedschap werd geleverd met een kapotte verpakking, dit heb ik direct gemeld. Overeengekomen dat dit mocht geretourneerd worden uit coulance indien de inhoud OK was, wat ook zo was. Eenmaal de retour ontvangen zegt de klantendienst dat ze ca. 45€ zullen aanrekenen voor het ontbreken van de gescheurde kartonverpakking...
Mooi aanbod, vlot besteld en snel geleverd. En dat alles aan een schappelijke prijs. Zoals steeds dik tevreden.
Onklopbare prijs op DeWalt product gevonden. Snelle levering, alles in orde.
2 bestellingen gedaan op 3 dagen: eenmaal te laat verzonden en eenmaal niet aangekomen op de aangekondigde tijd. Bij levering werd het bestelde toestel dubbel geleverd, wat natuurlijk tot stockproblemen zal leiden en overlast veroorzaakt bij de goedwillende klant die het probleem meldt. Voor één vertraging werd het slechte weer als argument aangevoerd. Positief is het goede assortiment en redelijke prijzen, tevens snelle respons via chat. Het is onbegrijpelijk dat DHL en niet bpost in de keuzelijst voorkomt. DHL is enkel een vertragingsfactor en doet toch beroep op bpost voor de levering bij de klant
Snelle levering zoals altijd, correcte leveringstermijnen en dit aan een mooie verkoopprijs.
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!