Gezocht, Besteld, Betaald en Ontvangen.
Snel en correct
Je kan me niet verplichten hier iets in te vullen !
Snel besteld en snel verzonden. Jammer dat m’n adres verkeerd op de zending stond. 2dagen werden bijna 2 weken. Hoe is dit nog mogelijk in deze tijd. Zelfs geen verontschuldigingen gekregen. Laat staan compensatie.jammer.
Beste Karel Jammer genoeg had je ons het verkeerde huisnummer doorgegeven. Twee dagen later is het door jou gemeld. Van zodra jouw pakket terug binnen was, hebben we het terug opgestuurd. Dit heel proces heeft inderdaad een dikke week geduurd. Maar daar konden wij helaas niets aan doen. Mvg Davy
Perfect zoals altijd, bereikbaar en alles zoals verwacht verlopen. Waren ze maar allemaal zo.
Fantastique. J'habite BXL. J'ai commandé ma scie le soir et elle a été parfaitement livrée (bien sanglée sur une petite palette) le lendemain!! Prix ultra compétitif. C'était ma première commande. je recommande vraiment. Merci. Xavier.
Dagelijks Heel leuke aanbiedingen. Vele merken in huis en een zeer correcte afhandeling van de bestellingen, waarvoor dank.
Juiste artikel, geleverd volgens de gegeven informatie.
Topservice, goeie prijs, dag nadien leverbaar uit voorraad.
Snelle levering en prijskwaliteit een aanrader.
Found through the internet, Klium offered the best price for the model I wanted, including DE, FR, NL sites. In stock and delivered very rapidly. I can't comment on the customer service as I have had no need as of now. Information flow, about the product and delivery was impeccable.
Duidelijk en snelle levering
Dikke duim
Snel en correcte levering. Tegen normale prijs
Product liet op zich wachten. Geannuleerd en ander type besteld volgende dag thuis
leverigstermijn was korter dan voorzien dus een meevaller
Verzending is top gegaan en milwauke accu soldeerbout werkt perfect. Ik heb groot vertrouwen in de webshop van klium. Dank u
Mijn vorige multitool was een licht model van Bosch, deze is veelvuldig gebruikt en heeft het nochtans 15 jaar vol gehouden. Nu heb ik gekozen voor een zwaarder professioneel type , zeker aan te bevelen bij regelmatig gebruik.
wat te denken Ik heb het pakket niet ontvangen
Beste Wij waren niet op de hoogte dat er iets mis gegaan was bij het koerierbedrijf. Dit is meteen rechtgezet en ondertussen is alles ook geleverd. Excuses voor de overlast. Davy
Mijn Makita hakselaar aan een mooie prijs thuis geleverd gekregen. En 5 jaar garantie. Het apparaat werkt perfect.
Na maximum 2 dagen (indien op voorraad) heb je de goederen in je bezit. Steeds degelijk verpakt in een doos , zonder beschadigingen en zonder dat je eerst een kwartier moet vechten tegen ducttape om het pakket open te krijgen.
TOP
Gemakkelijk besteld en snel in huis
Bestelling werd keurig op tijd geleverd, 1 freesbit ontbrak echter. Festool beweerde dat dit zo hoort. Stefanie zocht het uit, vond echter dat het freesbit inbegrepen moet zijn en ging er meermaals achteraan, met succes. Somebody give this woman a raise!
Envoi très rapide, information de stock réel, produit conforme, prix attractif
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!