snelle levering, bereikbare en vriendelijke service

snelle levering, bereikbare en vriendelijke service

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 305MM 1800W - LS1219L - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 305MM 1800W - LS1219L - MAKITA N.v.t.
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 305MM 1800W - LS1219L - MAKITA aanbevelen? Ja

Vlotte levering

Groot assortiment, goede prijzen, vlotte levering. Aanrader

• Uw oordeel over UITTREKLADE SYS-AZ-SET
  • Beschrijf uw ervaring met UITTREKLADE SYS-AZ-SET Degelijke kwaliteit met uitschuifvergrendeling
  • Zou u UITTREKLADE SYS-AZ-SET aanbevelen? Ja

Een groot aanbod met een intressante prijs

Overzichtelijke website, snel geleverd, meestal laagste prijs in Belgie en Nl.

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG KS 60 E-SET KAPEX
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG KS 60 E-SET KAPEX Stiller dan andere, accuraat, geen speling. Had ik veel eerder moeten kopen.
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG KS 60 E-SET KAPEX aanbevelen? Ja

goede service

Op tijd geleverd en in goede staat. Ik ben tevreden.

• Uw oordeel over HAAKSE SLIJPMACHINE - 230 MM / 2.500 W - G23MRUAWK
  • Beschrijf uw ervaring met HAAKSE SLIJPMACHINE - 230 MM / 2.500 W - G23MRUAWK Een machine die doet wat het moet.
  • Zou u HAAKSE SLIJPMACHINE - 230 MM / 2.500 W - G23MRUAWK aanbevelen? Ja

topbedrijf met topmedewerkers

Het toestel had een paar kleine gebreken maar die werden door de uitstekende klantendienst van Klium zeer snel verholpen/gecompenseerd. Hoewel zeer tevreden met het toestel, ben ik nog meer onder de indruk van de oplossingsgerichte klantvriendelijkheid van Klium zelf. Dikke pluim voor Stefanie!

• Uw oordeel over KGSV 72 XACT SYM AFKORTZAAG - 612216000 - METABO
  • Beschrijf uw ervaring met KGSV 72 XACT SYM AFKORTZAAG - 612216000 - METABO Voldoet perfect aan de zeer hoge verwachtingen
  • Zou u KGSV 72 XACT SYM AFKORTZAAG - 612216000 - METABO aanbevelen? Ja

Perfect verlopen

Snelle afhandeling en levering.

• Uw oordeel over Hamerboren SDS-max-7
  • Beschrijf uw ervaring met Hamerboren SDS-max-7 Doet wat het hoort te doen
  • Zou u Hamerboren SDS-max-7 aanbevelen? Ja

hier koop ik nog

ik had een paar artikelen besteld om 19u50, de volgende dag werden ze al geleverd.

• Uw oordeel over MOERSLEUTEL ERGO DUNNE BEK - 9031-T - BAHCO
  • Beschrijf uw ervaring met MOERSLEUTEL ERGO DUNNE BEK - 9031-T - BAHCO iedereen zou deze of (9031) moeten hebben
  • Zou u MOERSLEUTEL ERGO DUNNE BEK - 9031-T - BAHCO aanbevelen? Ja

• Zou u ons aanbevelen? Yes
  • N/A
  • Yes

Goed product

Goed omschreven product

• Uw oordeel over HALFVLOEIBARE COATING 10MM LEKDICHT 4L RECTAVIT
  • Beschrijf uw ervaring met HALFVLOEIBARE COATING 10MM LEKDICHT 4L RECTAVIT N.v.t.
  • Zou u HALFVLOEIBARE COATING 10MM LEKDICHT 4L RECTAVIT aanbevelen? Ja

Très bien

Site très bien juste la recherche par moment un peu compliqué etre le terme en néerlandais qu'il trouve mais pas spécialement en français

• Super pratique
  • Oui

Goede prijs en snel geleverd

Makita kantenfrees besteld, mooie prijs en zeer snel geleverd. TOP!

• Uw oordeel over BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJX3 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJX3 - MAKITA Zeer handige universele accu frees
  • Zou u BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJX3 - MAKITA aanbevelen? Ja

Prijs/kwaliteit , een aanrader !! Snelle levering !!

Al meer dan eens besteld , altijd tevreden geweest !

• Uw oordeel over SET VAN 6 SCHROEVENDRAAIER PROTWIST 6 KANT - ATWSH
  • Beschrijf uw ervaring met SET VAN 6 SCHROEVENDRAAIER PROTWIST 6 KANT - ATWSH Bolle uiteinde indien je niet recht kan vijzen !
  • Zou u SET VAN 6 SCHROEVENDRAAIER PROTWIST 6 KANT - ATWSH aanbevelen? Ja

Correcte en snelle levering.

Snelle en correcte levering

• Uw oordeel over SYSTAINER SYS3 M 237 FESTO
  • Beschrijf uw ervaring met SYSTAINER SYS3 M 237 FESTO N.v.t.
  • Zou u SYSTAINER SYS3 M 237 FESTO aanbevelen? N.v.t.

Snelle en correcte verzending.

Goede opvolging.

• Uw oordeel over METAALBOREN HSS-GROUND COBALT - DIN 338 - CASSETTE
  • Beschrijf uw ervaring met METAALBOREN HSS-GROUND COBALT - DIN 338 - CASSETTE Milwauke kwaliteit
  • Zou u METAALBOREN HSS-GROUND COBALT - DIN 338 - CASSETTE aanbevelen? Ja

Korrect

• Uw oordeel over PNEUMATISCHE SNOEISCHAAR - 9210 - BAHCO
  • Beschrijf uw ervaring met PNEUMATISCHE SNOEISCHAAR - 9210 - BAHCO Nog niet gebruikt
  • Zou u PNEUMATISCHE SNOEISCHAAR - 9210 - BAHCO aanbevelen? Ja

Keer op keer worden de beloftes waargemaakt

Super bedrijf om mee samen te werken. De verwachtingen worden steeds ingeleverd. Zeer goede communicatie, wat voor mij het belangrijkste is. Snelle verzending, alles is altijd goed verpakt. Ik zou zeggen, ceep up the good work!

• Uw oordeel over KNIPEX 70 02 160 Zijsnijtang met meer-componenteng N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met KNIPEX 70 02 160 Zijsnijtang met meer-componenteng N.v.t.
  • Zou u KNIPEX 70 02 160 Zijsnijtang met meer-componenteng aanbevelen? N.v.t.

Goede service en super snelle levering!!

Na telefonisch contact met de klantenservice in de namiddag besteld en binnen 24u geleverd!!

• Uw oordeel over Momentsleutel TORCOFIX K 3/8" 10-50 Nm
  • Beschrijf uw ervaring met Momentsleutel TORCOFIX K 3/8" 10-50 Nm Nauwkeurige en compacte momentsleutel
  • Zou u Momentsleutel TORCOFIX K 3/8" 10-50 Nm aanbevelen? Ja

Hele goede service.

Zaklamp van Makita gekocht en was snel kapot. Opgestuurd naar Klium en een week later al gerepareerd onder garantie retour. Hele goede service en vriendelijke mensen bij de klantenservice.

• Uw oordeel over WERKLAMP LED DML815 LXT - DEBDML815 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met WERKLAMP LED DML815 LXT - DEBDML815 - MAKITA Is hele goede zaklamp, alleen was er iets mis mee maar dat is in een week onder garantie gemaakt en nu doet hij het weer perfect. Hele brede straal te regelen naar smallere straal door te draaien. Heel handig en veel licht.
  • Zou u WERKLAMP LED DML815 LXT - DEBDML815 - MAKITA aanbevelen? Ja

Topleverancier levert topproducten

Als je SKF materiaal koopt verwacht je kwaliteit, en die werd er ook geleverd. Maar Klium zelf leverde ook op een prima kwalitatieve wijze.

• Uw oordeel over HAAKSLEUTELSET HN 4-16 13 STUKS SKF
  • Beschrijf uw ervaring met HAAKSLEUTELSET HN 4-16 13 STUKS SKF Top materiaal
  • Zou u HAAKSLEUTELSET HN 4-16 13 STUKS SKF aanbevelen? Ja

goede services

had foute levering ontvangen na mailtje gedaan te hebben is dit goed opgelost geraakt

• Uw oordeel over SET TOEBEHOREN FS-SYS/2
  • Beschrijf uw ervaring met SET TOEBEHOREN FS-SYS/2 N.v.t.
  • Zou u SET TOEBEHOREN FS-SYS/2 aanbevelen? N.v.t.

Vervelend

Het was vervelend dat mijn bestelling niet kon gebundeld worden tot 1 levering. Daardoor ben ik verschillende malen naar het postpunt kunnen gaan. Dit zou ook qua transport efficiënter zijn.

• Uw oordeel over MULTIVOLTAGE 12V / 18V 3X 360° LASER - GROEN - NAA
  • Beschrijf uw ervaring met MULTIVOLTAGE 12V / 18V 3X 360° LASER - GROEN - NAA Hel praktisch en duidelijk af te lezen. Compatibel met mijn fotostatief. Kan mijn huidige batterijen erop gebruiken
  • Zou u MULTIVOLTAGE 12V / 18V 3X 360° LASER - GROEN - NAA aanbevelen? Ja

perfect, geheel volgens afspraken

Mooi aanbod van diverse merken. Keuze genoeg dus. Website is aangevuld met eventuele kortingen van de betreffende merken. Kan interessant zijn.

• Uw oordeel over 18V XR BRUSHLESS SCHROEF-/BOORMACHINE 2X5.0AH IN T
  • Beschrijf uw ervaring met 18V XR BRUSHLESS SCHROEF-/BOORMACHINE 2X5.0AH IN T Sterk, licht, volledige set (2batterijen)
  • Zou u 18V XR BRUSHLESS SCHROEF-/BOORMACHINE 2X5.0AH IN T aanbevelen? Ja

Zeer scherpe prijs voor een kwaliteitsproduct en perfecte service!

Ik kocht bij Klium een Metabo BAS 318. Niet alleen stond die heel scherp geprijsd; de levering gebeurde geheel volgens afspraak en enkele dagen na de levering kreeg ik een mail om de verlengde garantie in orde te maken. Er was ook een mogelijkheid om bijkomende ondersteuning te vragen, maar daarvan heb ik geen gebruik hoeven te maken.

• Uw oordeel over BAS 318 PRECISION WNB LINTZAAG - 619009000 - METAB
  • Beschrijf uw ervaring met BAS 318 PRECISION WNB LINTZAAG - 619009000 - METAB Doet wat verwacht kan worden.
  • Zou u BAS 318 PRECISION WNB LINTZAAG - 619009000 - METAB aanbevelen? Ja

Goede communicatie- kwaliteit

Kwalitatief gereedschap!

• Uw oordeel over DIG. SCHUIFMAAT 0-150MM - 500-181-30
  • Beschrijf uw ervaring met DIG. SCHUIFMAAT 0-150MM - 500-181-30 Gewoon goed in werking!
  • Zou u DIG. SCHUIFMAAT 0-150MM - 500-181-30 aanbevelen? Ja

correcte en snelle levering

• Uw oordeel over SCHUURPAPIER STF D125/8 P120 RU2/50 RUBIN 2 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met SCHUURPAPIER STF D125/8 P120 RU2/50 RUBIN 2 N.v.t.
  • Zou u SCHUURPAPIER STF D125/8 P120 RU2/50 RUBIN 2 aanbevelen? N.v.t.

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!