Correcte service

Besteldt volgende dag geleverd en het was er ook.netjes verpakt Zeer tevreden

• Uw oordeel over M18 FUEL FIXTEC SDS-PLUS BOORHAMER - M18 CHPX-502X N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met M18 FUEL FIXTEC SDS-PLUS BOORHAMER - M18 CHPX-502X N.v.t.
  • Zou u M18 FUEL FIXTEC SDS-PLUS BOORHAMER - M18 CHPX-502X aanbevelen? N.v.t.

Kwaliteitsvol product, hoge leveringskosten

Niets aan te merken op het product. Hoge leveringskosten: 10€!!

• Uw oordeel over T-SHIRT THERM.LANGE MOUWEN 3101 ZWART L PROJOB
  • Beschrijf uw ervaring met T-SHIRT THERM.LANGE MOUWEN 3101 ZWART L PROJOB Goede kwaliteit
  • Zou u T-SHIRT THERM.LANGE MOUWEN 3101 ZWART L PROJOB aanbevelen? Ja

Correct

• Uw oordeel over R 12-18 DAB BT ACCU-BOUWRADIO - 600778850 - METAB
  • Beschrijf uw ervaring met R 12-18 DAB BT ACCU-BOUWRADIO - 600778850 - METAB heel goed
  • Zou u R 12-18 DAB BT ACCU-BOUWRADIO - 600778850 - METAB aanbevelen? Ja

De beste service die ik al gehad heb

Mooie duidelijke website ,snelle levering ,voordelige prijs . Kortom "uitstekend"

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 216MM 1400W - LS0815FLN - MAKIT
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 216MM 1400W - LS0815FLN - MAKIT Volledig top!!!
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 216MM 1400W - LS0815FLN - MAKIT aanbevelen? Ja

Wszystko poszło sprawnie

Wszystko poszło sprawnie

• Poleciłbyś nas? Tak
  • Profesjonalny sprzęt
  • Tak

snel

reeds enkele winkels bezocht maar mijn goesting niet gevonden bij jullie in enkele muisklikken en dan een snelle levering in de winkels enkele weken

• Uw oordeel over Breekijzer 400 mm
  • Beschrijf uw ervaring met Breekijzer 400 mm sterk
  • Zou u Breekijzer 400 mm aanbevelen? Ja

Pakket 1 van 2 niet geleverd

Ik had 2 verschillende pakketjes moeten ontvangen. 1 er van werd spoedig geleverd en afgehandeld maar helaas het andere pakket niet ontvangen terwijl dit wel als afgehandeld staat. Al meerdere maal contact gehad met transporteur en die zouden mij terug contacteren. Helaas nog niets gehoord van hen.

• Uw oordeel over GEREEDSCHAPSWAGEN 190L - 1-93-278 - STANLEY N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met GEREEDSCHAPSWAGEN 190L - 1-93-278 - STANLEY N.v.t.
  • Zou u GEREEDSCHAPSWAGEN 190L - 1-93-278 - STANLEY aanbevelen? N.v.t.

Heel vlotte en correcte levering, tegen een scherpe prijs!

Heel tevreden over de aankoop, de levering en de prijs.

• Uw oordeel over WERKLAMP LED STATIEF DUO-SET FESTOOL
  • Beschrijf uw ervaring met WERKLAMP LED STATIEF DUO-SET FESTOOL Voldoet zeker aan de verwachtingen, stevig, heel veel licht en toch niet zwaar om overal mee te nemen.
  • Zou u WERKLAMP LED STATIEF DUO-SET FESTOOL aanbevelen? Ja

Leveringen gaan goed. 2artikelen in backorder en beide apart opgestuurd. TOP

• Uw oordeel over MOERSLEUTEL ERGO GROTE BEK 10 - 9033 - BAHCO
  • Beschrijf uw ervaring met MOERSLEUTEL ERGO GROTE BEK 10 - 9033 - BAHCO N.v.t.
  • Zou u MOERSLEUTEL ERGO GROTE BEK 10 - 9033 - BAHCO aanbevelen? Ja

goede verwerking

is in orde

• Uw oordeel over EasyCut 12
  • Beschrijf uw ervaring met EasyCut 12 N.v.t.
  • Zou u EasyCut 12 aanbevelen? Ja

kenden het toestel.

werkten er al mee , werkt goed .

• Uw oordeel over VLOER/TAPIJTREINIGER 1400W SE 4001 KARCHER
  • Beschrijf uw ervaring met VLOER/TAPIJTREINIGER 1400W SE 4001 KARCHER zeer goed.
  • Zou u VLOER/TAPIJTREINIGER 1400W SE 4001 KARCHER aanbevelen? Ja

Ontgoocheld

Ik had 2 kniptangen besteld, eentje (Bahco) werd geleverd, de tweede (Knipex) zou 1 week later geleverd worden. Ondertussen is deze datum bijna een week verstreken en nog altijd niks ontvangen, zelfs geen bericht dat de levering later komt. Wel de vraag om een beoordeling te plaatsen! Hoe kan men een recentie schrijven over een bestelling die men (nog) niet heeft ontvangen? Gery Catteeuw

• Uw oordeel over SIDE CUTTER PLIER ERGO 120MM - 4130 - BAHCO N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met SIDE CUTTER PLIER ERGO 120MM - 4130 - BAHCO N.v.t.
  • Zou u SIDE CUTTER PLIER ERGO 120MM - 4130 - BAHCO aanbevelen? N.v.t.

snelle en accurate service

Andermaal een puike service bekomen bij Klium. Voordelige prijssetting, snelle levering en prima gereedschap. Proficiat.

• Uw oordeel over PNEUMATISCHE SNOEISCHAAR - 9210 - BAHCO
  • Beschrijf uw ervaring met PNEUMATISCHE SNOEISCHAAR - 9210 - BAHCO Werkt uitstekend en het apparaat doet wat de beschrijving aangeeft. Het versnelt het werk aanzienlijk. Ik had dit veel eerder moeten aanschaffen !
  • Zou u PNEUMATISCHE SNOEISCHAAR - 9210 - BAHCO aanbevelen? Ja

Goede prijs.

Wat mij vooral stoort, dat vele aparte levering gebeurt. Daar kreeg ik ook elk apart facturen. Dat is meer lastiger voor boekhouding. Zeker grote nadeel als zelfstandige!

• Uw oordeel over SSD 18 LTX 200 BL ACCU-SLAGSCHROEVENDRAAIER - 6023
  • Beschrijf uw ervaring met SSD 18 LTX 200 BL ACCU-SLAGSCHROEVENDRAAIER - 6023 Topmachine!
  • Zou u SSD 18 LTX 200 BL ACCU-SLAGSCHROEVENDRAAIER - 6023 aanbevelen? Ja

Zeer vlotte en goede service

Er was even een probleempje met een bestelling die gesplitst was omwille van verschillende levertermijnen, maar dit werd via telefoon heel snel, vakkundig en vriendelijk opgelost.

• Uw oordeel over FREESSJABLOON MFS 400
  • Beschrijf uw ervaring met FREESSJABLOON MFS 400 De MFS 400 is een plezier om mee te werken. Ondanks de vrij hoge prijs (Festool, weet je wel) is dit de aankoop waard.
  • Zou u FREESSJABLOON MFS 400 aanbevelen? Ja

Snel besteld aan een zeer competitieve prijs

Aan een mooie prijs de Makita combopack besteld en de dag nadien keurig geleverd.

• Uw oordeel over COMBOPACK 18V - DLX5023TJ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met COMBOPACK 18V - DLX5023TJ - MAKITA N.v.t.
  • Zou u COMBOPACK 18V - DLX5023TJ - MAKITA aanbevelen? Ja

Klium is overzichtelijk en heeft een ruim aanbod. Ik heb nog geen ervaring met zwaarder gereedschap ivm de levering, maar mijn 'lichtere' bestellingen zijn snel en goed geleverd. Bestelling is ook goed ingepakt om schade te voorkomen. Dus zeker en vast een aanrader.

• Uw oordeel over R 12-18 DAB BT ACCU-BOUWRADIO - 600778850 - METAB
  • Beschrijf uw ervaring met R 12-18 DAB BT ACCU-BOUWRADIO - 600778850 - METAB Compacte radio met heel goed geluid en gaat heel lang mee op accu!
  • Zou u R 12-18 DAB BT ACCU-BOUWRADIO - 600778850 - METAB aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit aan een zacht prijsje. Snelle en correcte levering. Aan te bevelen.

• Uw oordeel over SNOEISCHAAR 2
  • Beschrijf uw ervaring met SNOEISCHAAR 2 Professionele kwaliteit?
  • Zou u SNOEISCHAAR 2 aanbevelen? Ja

Excellent !

Breed offerte, laage prijzen, goede NV dienst, betrouwbaar website.

• Uw oordeel over BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJX3 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJX3 - MAKITA Polyvalen en gemakkelijk te gebruiken. Ik was verrast door de vermogen en de nauwkeurigheid. Heel tevreden!
  • Zou u BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJX3 - MAKITA aanbevelen? Ja

Super !

Ruime keuze kwa merken , en ik heb vergeleken voor het elektrisch gereedschap dat ik had gekozen had Klium ook de beste prijs. En dan ook nog eens snel geleverd ,dat vind ik gewoon super!

• Uw oordeel over 18V XR HETELUCHTPISTOOL - ZONDER BATTERIJ EN OPLAD
  • Beschrijf uw ervaring met 18V XR HETELUCHTPISTOOL - ZONDER BATTERIJ EN OPLAD Heb het nog niet veel nodig gehad maar heb het al wel uitgetest en het doet zijn werk en dit snoerloos.
  • Zou u 18V XR HETELUCHTPISTOOL - ZONDER BATTERIJ EN OPLAD aanbevelen? Ja

Zééér correcte afhandeling en levering, product in perfecte staat, super !

Vlotte bestelling, levering perfect op het afgesproken moment. Goederen in perfecte staat netjes afgeleverd. Meer kan je niet wensen.

• Uw oordeel over INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 FEBQ-PLUS-FS FES
  • Beschrijf uw ervaring met INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 FEBQ-PLUS-FS FES Werkt veel stiller dan mijn vorige cirkelzaag (Holzher 2105). Daarnaast ook veel preciezer, nauwelijks tot geen ruwe versplinterde zaagsnede. Als een mes door boter. Nooit durven denken dat dit kon met een handzaag.
  • Zou u INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 FEBQ-PLUS-FS FES aanbevelen? Ja

Verbazend snelle levering!!

S'avonds om 20u besteld. S'morgens om 9u reeds geleverd.

• Uw oordeel over BOUWCIRKELZAAG 315MM 2000W - 2712 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOUWCIRKELZAAG 315MM 2000W - 2712 - MAKITA .
  • Zou u BOUWCIRKELZAAG 315MM 2000W - 2712 - MAKITA aanbevelen? Ja

Super tevreden

Als is verlopen zoals beschreven Zal zeker nog bij jullie bestellen

• Uw oordeel over BOUWCIRKELZAAG 315MM 2000W - 2712 - MAKITA N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met BOUWCIRKELZAAG 315MM 2000W - 2712 - MAKITA Super tevreden stukken beter dan mijn vorige
  • Zou u BOUWCIRKELZAAG 315MM 2000W - 2712 - MAKITA aanbevelen? Ja

prima toestel en hele vlotte service

Snelle levering van de zaag. Ik had gemist met andere aankoop en hele vriendelijke en vlotte hulp om het ene toestel nog te annuleren en mijn geld terug te krijgen. Hele aangename samenwerking.

• Uw oordeel over 18V XR BRUSHLESS RECIPROZAAG IN TSTAK KOFFER (ZOND
  • Beschrijf uw ervaring met 18V XR BRUSHLESS RECIPROZAAG IN TSTAK KOFFER (ZOND handig toestel
  • Zou u 18V XR BRUSHLESS RECIPROZAAG IN TSTAK KOFFER (ZOND aanbevelen? Ja

Super snelle levering

• Uw oordeel over HGE 23-650 LCD HETELUCHTPISTOLEN - 603065500 - MET
  • Beschrijf uw ervaring met HGE 23-650 LCD HETELUCHTPISTOLEN - 603065500 - MET Supersnelle levering
  • Zou u HGE 23-650 LCD HETELUCHTPISTOLEN - 603065500 - MET aanbevelen? Ja

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!