Is niet op mijn adres toegekomen. Maar veel te laat op een postpunt op 2km lopen van bij mij thuis. Daarbij wilde ze op het postpunt het pakje nog niet mee geven. Maw: op voorhand betalen. 2 weken wachten en nog niets , dan uiteindelijk op postpunt op 2km en dan wilde ze het pakje nog niet mee geven. Wij kopen nooitnog iets onpersoonlijk online Hopelijk hebben wij u goed ingelicht
Goedemiddag Kan het zijn dat er een vergissing in het spel is. Bij ons betaal je altijd op voorhand. Dus het kan niet dat je nog bij een postpunt of zo zou moeten betalen. Mvg Davy
Snel en professioneel
Alles perfekt abgewickelt - schnelle und zeitnahe Lieferung
Goede prijs, snelle levering. Gewoon goed.
Prachtig gereedschap - feiloos geleverd
Festool materieel besteld dat bij velen niet voorradig was. Één dag later geleverd als eerst was vermeld, maar ach, misschien moeten we wat meer begrip hebben voor al die bezorgers dit alle dagen dit waanzinnig verkeer trotseren.
Heel goede service!
snelle en vlotte behandeling! artikels geleverd zoals voorzien. niets aan op te merken
heel goede kwaliteit en prijs ,zeer goede garantie
Hoe bestel ik mijn gratis batterij ? Wie kan mij hier het juiste document aanbieden ?
Met Klium nog nooit problemen gehad, ik raad mijn vrienden aan , als ze iets nodig hebben “Bestel bij Klium” Wel zou het interssant zijn moesten jullie ook houtdraaibanken verkopen of andere houtbewerking werktuigen zoals tafelschaaf machine enz……. Toch blijf ik bestellen bij Klium.
Je suis un passionné du travail du bois. Autrefois, je possédais un combiné à bois 6 opérations que j'ai dû revendre pour un manque de place dans mon nouveau logement. Je dois donc me tourner vers des machines séparées pour pouvoir travailler dans mon garage.
van mijn eerste bestelling heb ik geen klagen alles top in orde juist geleverd en op tijd zodat ik het in de bouw gebruiken kon. dus dacht ik ik bestel alle machine die ik nodig heb via jullie maar mijn 2de bestelling liep mis de man van post nl beweerde deze bestelling of gegeven te hebben aan mijn vriendin we toonde aan dat zij niet getekend had voor dit pakket, dezelfde postheer had ook een ander pakketje voor mij bij deze had ik ook niet ontvangen maar werd meteen in orde gebracht en 3 dagen later kreeg ik daar mijn bestelling wel aan bij jullie ben ik nog steeds aan het wachten op mijn 2de en 3de machine.
Beste Kevin. Volgens de track en trace en volgens een onderzoek van PostNL was alles goed afgeleverd. We hebben uiteindelijk wel alles netjes geregeld. Maar door de vreemde gang van zaken duurde het iets langer dan normaal. Mvg Davy
Je suis entièrement satisfait de ma commande et la livraison rapide
Het toestel werd erg vlug geleverd, geen commentaar daarop. Toen ik echter vandaag het toestel voor de 2de maal in gebruik nam, liet de bedieningsknop het ineens afweten (klikt niet meer en als gevolg daarvan start het toestel niet). Troubleshooting via verschillende kanalen bracht tot nu toe geen oplossing.
Beste Jan Jammer genoeg gebeurd het soms dat iets sneller stuk gaat dan verwacht. JE machine is ondertussen onder garantie hersteld. Mvg Davy
1ste bestelling vlot verlopen
Mijn bestelling is snel en volgens afspraak geleverd.
Had dringend breekhamer nodig, besteld en binnen de 24 u geleverd wel op product wat in voorraad was volgens de site. Dus als het snel moet gaan dikke aanrader, super.
Prachtig toestel
Nog steeds niet ontvangen.
Beste Karel Als ik alles goed kan volgen in de mails is ondertussen alles in orde. Het pakket was kwijt gegaan bij Bpost en wij hebben je een nieuw opgestuurd. Mvg Davy
correcte prijs voor een professionele machine , en snelle levering
De grassmaier was geleverd zoals beloofd en werkt perfect as het moet.
Prof. materiaal, en makkelijk winkelen en tijdig geleverd.
Prix attractifs, bon suivi des commandes, réponse immédiate aux mails.
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!