Goede prijzen, snelle leveringen.

Groot aanbod van kwalitatieve producten, goede prijzen en snel geleverd. Meer moet dat niet zijn.

• Uw oordeel over EXCENTERSCHUURM.18V/BODY DCW210NT-XJ (TSTAK)DEW
  • Beschrijf uw ervaring met EXCENTERSCHUURM.18V/BODY DCW210NT-XJ (TSTAK)DEW Werkt prima, ligt goed in de hand, alleen het schakelaartje is wat naar de kleine kant.
  • Zou u EXCENTERSCHUURM.18V/BODY DCW210NT-XJ (TSTAK)DEW aanbevelen? Ja

Goede prijs en snelle service

Steeds een goede prijs, snelle service en heel veel op voorraad.

• Uw oordeel over ACCUVLAKSCHUURMACH.18V/BODY RTSC 400-BASIC FESTOOL N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met ACCUVLAKSCHUURMACH.18V/BODY RTSC 400-BASIC FESTOOL N.v.t.
  • Zou u ACCUVLAKSCHUURMACH.18V/BODY RTSC 400-BASIC FESTOOL aanbevelen? N.v.t.

Goeie service

Vlotte website om bestelling te plaatsen. Het leveren liep niet van een leien dakje. De oorzaak daarvan lag bij het transportbedrijf. Het contact met Klium verliep vlot en ik werd op de hoogte gehouden ivm mijn levering zowel via e-mail, messenger en telefoon. Goeie correcte service.

• Uw oordeel over AXT 25 TC
  • Beschrijf uw ervaring met AXT 25 TC Voldoet aan de verwachting.
  • Zou u AXT 25 TC aanbevelen? Ja

Sterke haakse slijper

Top maar zwaar

• Uw oordeel over HAAKSE SLIJPER 230MM 2600W - GA9040RF01 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met HAAKSE SLIJPER 230MM 2600W - GA9040RF01 - MAKITA Zwaar
  • Zou u HAAKSE SLIJPER 230MM 2600W - GA9040RF01 - MAKITA aanbevelen? Ja

Perfecte website heel duidelijk . Perfecte levering zoals aangegeven.

• Uw oordeel over Professional set: haakse slijpmachine GWS 1400 1
  • Beschrijf uw ervaring met Professional set: haakse slijpmachine GWS 1400 1 eenvoudig in gebruik
  • Zou u Professional set: haakse slijpmachine GWS 1400 1 aanbevelen? Ja

Aankoop is perfect verlopen !

Geleverd in een omdoos en zoals beschreven

• Uw oordeel over MOTOR COMBISYSTEEM DUX60Z EN401MP 2X18V - DUX60Z
  • Beschrijf uw ervaring met MOTOR COMBISYSTEEM DUX60Z EN401MP 2X18V - DUX60Z uitstekend toestel
  • Zou u MOTOR COMBISYSTEEM DUX60Z EN401MP 2X18V - DUX60Z aanbevelen? Ja

ronduit heel positief

heb aan de telefoon mooie duidelijke en deskundige uitleg gekregen, die mijn keuze op een positieve manier mee hielp bepalen.

• Uw oordeel over HAKSELAAR 2500W - UD2500 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met HAKSELAAR 2500W - UD2500 - MAKITA helemaal positief over gans de lijn.
  • Zou u HAKSELAAR 2500W - UD2500 - MAKITA aanbevelen? Ja

Duidelijke website, snelle levering.

Zeer duidelijke site waar je snel je product gevonden hebt. En zeer snel geleverd

• Uw oordeel over ACCU-MULTITOOL 18V/BODY DCS356NT(TSTAK) DEWALT
  • Beschrijf uw ervaring met ACCU-MULTITOOL 18V/BODY DCS356NT(TSTAK) DEWALT Fijne machine die geod in de hand ligt zeker de schakelaar is een pluspunt om de snelheid te regelen.
  • Zou u ACCU-MULTITOOL 18V/BODY DCS356NT(TSTAK) DEWALT aanbevelen? Ja

Très bien.... erg goed.....

J'ai commandé plusieurs fois déjà et La société est sérieuse. Un délai retardé, mais nullement en cause, les fournisseurs sont en retard..... Merci pour le suivi et des mails pour prévenir du retard. Je recommande le site. Ik heb al meerdere keren besteld en het bedrijf is serieus. Een vertraging vertraagd, maar zerolement in kwestie, de leveranciers zijn te laat..... Bedankt voor de opvolging en de mails om te waarschuwen voor de vertraging. Je raadt de site aan.

• Uw oordeel over KGS 254 M SET AFKORTZAAG - 690828000 - METABO
  • Beschrijf uw ervaring met KGS 254 M SET AFKORTZAAG - 690828000 - METABO La machine déballée, les réglages sont parfais, laser à 90°, fonctionne très bien. La lampe fonctionne. Facile d'utilisation et coupe très propre. De machine uitgepakt, de instellingen zijn perfect, laser op 90 °, werkt erg goed. De lamp werkt. Makkelijk in gebruik en zeer zuivere snit.
  • Zou u KGS 254 M SET AFKORTZAAG - 690828000 - METABO aanbevelen? Ja

Goed op de hoogte gebracht !!!!

Goede levering

• Uw oordeel over Meubelverbinder Clamex P-14, 300 Paar
  • Beschrijf uw ervaring met Meubelverbinder Clamex P-14, 300 Paar Top
  • Zou u Meubelverbinder Clamex P-14, 300 Paar aanbevelen? Ja

Snelle levering, goed verpakt.

Zoals hierboven vermeld. Snelle levering, goed verpakt

• Uw oordeel over GLASKIT PARELWIT 290ML TS SOUDAL
  • Beschrijf uw ervaring met GLASKIT PARELWIT 290ML TS SOUDAL afwachten op lange termijn ivm houdbaarheid (vasthechting)
  • Zou u GLASKIT PARELWIT 290ML TS SOUDAL aanbevelen? N.v.t.

correct, snel & goede prijs!

Beste prijs die ik kon vinden, snel geleverd, zeer correct bedrijf!

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1510W - LS1019L - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1510W - LS1019L - MAKITA top!
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1510W - LS1019L - MAKITA aanbevelen? Ja

Heel tevreden

Vlot geleverd en materialen perfect in orde. Zo hoort het.

• Uw oordeel over VOLGELAATSMASKER EASYLOCK 9002 - M MOLDEX
  • Beschrijf uw ervaring met VOLGELAATSMASKER EASYLOCK 9002 - M MOLDEX Masker werkt prima.
  • Zou u VOLGELAATSMASKER EASYLOCK 9002 - M MOLDEX aanbevelen? Ja

Snel en zoals beschreven

Over directe communicatie,after sales en customer service kan ik niets zeggen, want daar heb niet mee te maken gehad. Maar zending is snel verzonden en je krijgt voor alles een update/email zoals het hoort met tracking. Ook waren de goederen in goede staat.

• Uw oordeel over FACOM 86H - Inklapbare 6-kant inbussleutels
  • Beschrijf uw ervaring met FACOM 86H - Inklapbare 6-kant inbussleutels Kwitatieve tool en goede prijs!
  • Zou u FACOM 86H - Inklapbare 6-kant inbussleutels aanbevelen? Ja

Simpel&goed

Ik bestelde via hun werkbroeken van Pro-Job van een type dat eigenlijk nog maar moeilijk verkrijgbaar is aan een deftige prijs. Bij hun vondt ik ze aan € 40 per broek terwijl sommige sites voor dezelfde € 85 zonder verzendkosten vroegen! Binnen de 3 dagen lagen ze bij ons thuis ZONDER verzendkosten! Ik raad deze site zeker aan.

• Uw oordeel over WERKBROEK POLYESTER/KATOEN 2501 GRIJS 48 PROJOB
  • Beschrijf uw ervaring met WERKBROEK POLYESTER/KATOEN 2501 GRIJS 48 PROJOB Draag ze al 20 jaar.Wreed content van in mijn beroep.
  • Zou u WERKBROEK POLYESTER/KATOEN 2501 GRIJS 48 PROJOB aanbevelen? Ja

Ruime keuze aan merken en levering ++

Zeer teleurgesteld met 41851733 BAHCO 2744 allround schaar, de messen snijden niet en buigen, bij het snijden van karton buigt het en glijdt tussen de messen Ik wil jullie bedanken voor de geweldige service en het geweldige productassortiment van Klium.

• Uw oordeel over SNOEISCHAAR 2
  • Beschrijf uw ervaring met SNOEISCHAAR 2 een wonder
  • Zou u SNOEISCHAAR 2 aanbevelen? Ja

uitstekend

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Klium. Alles vlot verlopen en een vlugge levering.

• Uw oordeel over Stanley FatMax Gereedschapskoffer Heavy Duty 28"
  • Beschrijf uw ervaring met Stanley FatMax Gereedschapskoffer Heavy Duty 28" N.v.t.
  • Zou u Stanley FatMax Gereedschapskoffer Heavy Duty 28" aanbevelen? Ja

Goede en snel klantenservice

Ik heb kapotte braderij gekregen en binnen een week nieuwe van fabriek terug gekregen , super geregeld

• Uw oordeel over ACCU-ONKRUIDVERWIJD.18V/2,5 WRE 18-55 V SET KARCHE
  • Beschrijf uw ervaring met ACCU-ONKRUIDVERWIJD.18V/2,5 WRE 18-55 V SET KARCHE Ik heb jammer maat een kapotte accu- gekregen dus kan ik niet direct gebruiken , dat vind ik echt jammer , moet ook lang wachten voor opladen meer als 200 min
  • Zou u ACCU-ONKRUIDVERWIJD.18V/2,5 WRE 18-55 V SET KARCHE aanbevelen? Ja

een tevrede klant

geleverd zoals medegedeelt

• Uw oordeel over AFS 23-37
  • Beschrijf uw ervaring met AFS 23-37 doet wat ik er van verwachte
  • Zou u AFS 23-37 aanbevelen? Ja

colis expédié rapidement

colis expédié rapidement et très bien emballé. reçu les factures directement en pdf dès ma commande ; super. Merci , KLIUM.

• étonné de la puissance pour un 25cc . uniquement employé avec la lame 4 dents fournie avec la débroussailleuse , coupe les ronces coriaces de plus 2 cm...
  • Oui

Al vaak besteld bij klium. Steeds een goede ervaring, nog nooit problemen gehad. Ze hebben een uitgebreide keuze tools en steeds snelle levering. Als een van de weinige shops bieden ze levering in bpost pakketautomaat aan, waar ik heel tevreden van ben. En duurt de levering wat langer staat de klantenservice steeds klaar. Perfect

• Uw oordeel over M18 NAT/DROOG ZUIGER - M18 VC2-0 - 4933464029 - MI
  • Beschrijf uw ervaring met M18 NAT/DROOG ZUIGER - M18 VC2-0 - 4933464029 - MI N.v.t.
  • Zou u M18 NAT/DROOG ZUIGER - M18 VC2-0 - 4933464029 - MI aanbevelen? Ja

Wat je verwacht van een Webwinkel. Gewoon goed.

Goede website. Zichtbaar wat in voorraad is en wat niet. DUIDELIJK de prijs met korting. Besteld, betaald en de dag erna aan huis geleverd. Factuur per mail opgestuurd. Wat moet je nog meer.

• Uw oordeel over ELEKTRISCHE KETTINGZAAG 35CM 1800W - UC3541AK - MA
  • Beschrijf uw ervaring met ELEKTRISCHE KETTINGZAAG 35CM 1800W - UC3541AK - MA Doet wat hij moet doen.
  • Zou u ELEKTRISCHE KETTINGZAAG 35CM 1800W - UC3541AK - MA aanbevelen? Ja

Snelle correcte afhandeling

Een aanrader, als iets niet direct ter beschikking. Wordt op hoogte gehouden van leveringsdata

• Uw oordeel over ACCU-PACK BP 18 LI 6,2 AS
  • Beschrijf uw ervaring met ACCU-PACK BP 18 LI 6,2 AS Super
  • Zou u ACCU-PACK BP 18 LI 6,2 AS aanbevelen? Ja

Top levering.,Top prijs !!!

Ik was al bekend met het merk maglite !! top merk!!.Daarom opnieuw gekozen voor maglite.wat geeft dat ding licht. TOP !!!! (Mijn gekozen maglite = ML 150 LR ). snelle levering goede prijs.

• Uw oordeel over ZAKLAMP LED 1082LM HERLAADB.ML150LR MAGLITE
  • Beschrijf uw ervaring met ZAKLAMP LED 1082LM HERLAADB.ML150LR MAGLITE Top lamp.het doet waar het voor gemaakt is,en geschreven in de handleiding. TOP.
  • Zou u ZAKLAMP LED 1082LM HERLAADB.ML150LR MAGLITE aanbevelen? Ja

Ik ben zeer tevreden.

De levering was zeer snel.

• Uw oordeel over CIRKELZAAGBLADEN VOOR CIRKELZAAGMACHINES - CSB P
  • Beschrijf uw ervaring met CIRKELZAAGBLADEN VOOR CIRKELZAAGMACHINES - CSB P Het zaagblad snijd zeer goed en nauwkeurig.
  • Zou u CIRKELZAAGBLADEN VOOR CIRKELZAAGMACHINES - CSB P aanbevelen? Ja

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!