geweldig

Zeer tevreden om ermee te maaien. Het aantal db. mocht wel wat minder zijn .

• Uw oordeel over GRASMAAIER 46CM 1800W - ELM4621 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met GRASMAAIER 46CM 1800W - ELM4621 - MAKITA N.v.t.
  • Zou u GRASMAAIER 46CM 1800W - ELM4621 - MAKITA aanbevelen? Ja

ze zijn zeer snel met de levering prima service

• Uw oordeel over LEEG INLEGBAKJE PL.315 FACOM
  • Beschrijf uw ervaring met LEEG INLEGBAKJE PL.315 FACOM is prima
  • Zou u LEEG INLEGBAKJE PL.315 FACOM aanbevelen? Ja

Snelle levering en goede naverkoopdienst

Ik heb mijn levering zeer snel mogen ontvangen. Er ontbrak weliswaar een reserve onderdeel dat volgens de beschrijving mee in de originele doos had moeten zitten. Dit probleempje werd weliswaar vlot afgehandeld en het reserve onderdeel werd mij zeer snel nageleverd. Prima!

• Uw oordeel over ELEKTRISCHE KETTINGZAAG 35CM 2000W - UC3551AK - MA
  • Beschrijf uw ervaring met ELEKTRISCHE KETTINGZAAG 35CM 2000W - UC3551AK - MA Tot nu toe nog maar heel eventjes uitgetest en het werkt prima. Ligt goed in de hand en maakt weinig geluid in vergelijking met een bezine kettingzaag die ik gewoon ben. De draad is wel eventjes wennen.
  • Zou u ELEKTRISCHE KETTINGZAAG 35CM 2000W - UC3551AK - MA aanbevelen? Ja

Een zware tegenvaller

• Uw oordeel over HAKSELAAR 2500W - UD2500 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met HAKSELAAR 2500W - UD2500 - MAKITA Ik heb een hakselaar Makita UD2500 gekocht. Ik had nog nooit eerder negatieve ervaringen met dit merk en was er dus nogal gerust in. De levering verliep spoedig en correct. Het product ineenzetten was simpel, kwestie van een paar schroeven en bouten aan te draaien en het ding was gebruiksklaar. En toen kwam de teleurstelling: de machine hakselde hoegenaamd niets! De bladeren kwamen nauwelijks gekneusd in de opvangbak terecht en de takken waren gewoon opgerold, meer niet. Dus vroeg ik een retournering aan, maar die werd afgekeurd omdat ik de machine al gebruikt had. Ik ben dus niet tevreden over de hakselaar, en zeker ook niet over Klium.
  • Zou u HAKSELAAR 2500W - UD2500 - MAKITA aanbevelen? Nee

Aan te bevelen

Had een vraagje en werd op een professionele manier geholpen door de klantenservice. Mijn produkt dan ook ineens besteld en je word op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.

• Uw oordeel over Dewalt 18V XR Brushless Schroef-/klopboormachine 2
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt 18V XR Brushless Schroef-/klopboormachine 2 N.v.t.
  • Zou u Dewalt 18V XR Brushless Schroef-/klopboormachine 2 aanbevelen? Ja

al onze arbeiders zijn er zeer tevreden over qua comfort en loop gemak.

• Uw oordeel over VEILIGHEIDSSCHOEN HALFHOOG, LAURENZO RUBBER MID ES
  • Beschrijf uw ervaring met VEILIGHEIDSSCHOEN HALFHOOG, LAURENZO RUBBER MID ES zeer goed
  • Zou u VEILIGHEIDSSCHOEN HALFHOOG, LAURENZO RUBBER MID ES aanbevelen? Ja

Levering de dag na de bestelling, niks op aan te merken.

• Uw oordeel over HAKSELAAR 2500W - UD2500 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met HAKSELAAR 2500W - UD2500 - MAKITA Supermachine tot nu toe.
  • Zou u HAKSELAAR 2500W - UD2500 - MAKITA aanbevelen? Ja

snel en correct

correcte goederen, mooie prijs en snelle levering!!

• Uw oordeel over TWEERIJIGE Z.INST LAGER 2304 E-2RS1TN9 SKF
  • Beschrijf uw ervaring met TWEERIJIGE Z.INST LAGER 2304 E-2RS1TN9 SKF exact wat er beschreven staat
  • Zou u TWEERIJIGE Z.INST LAGER 2304 E-2RS1TN9 SKF aanbevelen? Ja

Zeer betrouwbare shop!

Altijd een plezier om iets te bestellen bij Klium. Snelle verzending en altijd deftig ingepakt. Tot op heden 0 problemen mee gehad. Aanrader!!!

• Uw oordeel over SYSTAINER ORGANIZER 22XESB SYS3 ORG M 89 FESTOOL
  • Beschrijf uw ervaring met SYSTAINER ORGANIZER 22XESB SYS3 ORG M 89 FESTOOL Makkelijk en netjes
  • Zou u SYSTAINER ORGANIZER 22XESB SYS3 ORG M 89 FESTOOL aanbevelen? Ja

Correcte levering op voorziene tijdstip geleverd.

Werk al jarenlang met Facom materieel en nog steeds tevreden. Klium België kan me steeds deze tevredenheid verzekeren.

• Uw oordeel over TOOL BOX ONE TOUCH BP.C19NPB FACOM
  • Beschrijf uw ervaring met TOOL BOX ONE TOUCH BP.C19NPB FACOM Topkwaliteit
  • Zou u TOOL BOX ONE TOUCH BP.C19NPB FACOM aanbevelen? Ja

uitstekende service en snelle levering

Besteld s'middags en de volgende dag al geleverd - super snel alles goed en machine werkt prima zelftrekkend model van prima merk en werkt zoals het moet

• Uw oordeel over GRASMAAIER 46CM 1800W - ELM4621 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met GRASMAAIER 46CM 1800W - ELM4621 - MAKITA zelftrekkend model werkt prima
  • Zou u GRASMAAIER 46CM 1800W - ELM4621 - MAKITA aanbevelen? Ja

Correcte en vlotte levereing

alles oké

• Uw oordeel over SBE 850-2 KLOPBOORMACHINE - 600782500 - METABO
  • Beschrijf uw ervaring met SBE 850-2 KLOPBOORMACHINE - 600782500 - METABO N.v.t.
  • Zou u SBE 850-2 KLOPBOORMACHINE - 600782500 - METABO aanbevelen? Ja

Redelijk

De bestelling is goed maar de verzendkosten zijn veel te hoog.

• Uw oordeel over KNIPEX 71 02 200 CoBolt Compacte boutensnijtangen
  • Beschrijf uw ervaring met KNIPEX 71 02 200 CoBolt Compacte boutensnijtangen N.v.t.
  • Zou u KNIPEX 71 02 200 CoBolt Compacte boutensnijtangen aanbevelen? Ja

Correct en zeer vlot

Toestel gekocht en een dag later werd het geleverd. Lage prijs én een vlotte service. Bevestiging en factuur via mail alsook de verzendbevestiging. Een aangename eerste ervaring met jullie.

• Uw oordeel over KS 216 M LASERCUT AFKORTZAAG - 619216000 - METABO
  • Beschrijf uw ervaring met KS 216 M LASERCUT AFKORTZAAG - 619216000 - METABO Goed toestel voor de kleine klusjes. Doet zeker wat ik ervan verwacht. Voor die prijs een goed en veelzijdig toestel
  • Zou u KS 216 M LASERCUT AFKORTZAAG - 619216000 - METABO aanbevelen? Ja

Goede snelle levering. Producten staan goed omschreven

• Uw oordeel over EPOXYMORTEL VLOERREPARATIE FLOOR FIX - 5KG TEC7
  • Beschrijf uw ervaring met EPOXYMORTEL VLOERREPARATIE FLOOR FIX - 5KG TEC7 N.v.t.
  • Zou u EPOXYMORTEL VLOERREPARATIE FLOOR FIX - 5KG TEC7 aanbevelen? Ja

Supersnelle levering, om 14u30 besteld, volgende dag iets na 10u reeds in huis.

Prima toestel met 3 jaar Makita en 2 extra jaar Klium garantie.

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1430W - LS1018LN - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1430W - LS1018LN - MAKITA Prima toestel
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1430W - LS1018LN - MAKITA aanbevelen? Ja

Stipte en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Stipte en correcte afhandeling van mijn bestelling aan een goede prijs.

• Uw oordeel over STOFZUIGER 18V - DCL282FZ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met STOFZUIGER 18V - DCL282FZ - MAKITA N.v.t.
  • Zou u STOFZUIGER 18V - DCL282FZ - MAKITA aanbevelen? Ja

Geen vraag was te veel en de bestelde producten waren op voorraad en werden snel en vakkundig geleverd.

• Uw oordeel over GRASMAAIER 53 CM 2X18V - DLM532Z - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met GRASMAAIER 53 CM 2X18V - DLM532Z - MAKITA Degelijke machine.
  • Zou u GRASMAAIER 53 CM 2X18V - DLM532Z - MAKITA aanbevelen? Ja

Alles loopt perfect

Dit was mijn tweede bestelling van Stanley Fatmax sorteerdozen. De bestelling verliep vlot, de website is duidelijk, de levering was snel. Alles tip top in orde dus.

• Uw oordeel over Stanley FatMax Professionele Organizer (diep)
  • Beschrijf uw ervaring met Stanley FatMax Professionele Organizer (diep) De Stanley Fatmax sorteerdozen zijn superhandig om Lego in te bewaren.
  • Zou u Stanley FatMax Professionele Organizer (diep) aanbevelen? Ja

Prijs en snelheid levering oké !

Blij met bedrijf uit lokale omgeving en geen rompslomp van mails en veel te late leveringen !

• Uw oordeel over KANTENSNIJDER OPZETSTUK EE400MP - 196752-0 - MAKIT
  • Beschrijf uw ervaring met KANTENSNIJDER OPZETSTUK EE400MP - 196752-0 - MAKIT Gaat lekker snel en makkelijk !
  • Zou u KANTENSNIJDER OPZETSTUK EE400MP - 196752-0 - MAKIT aanbevelen? Ja

Goed en snel

Twee zaken besteld en twee keer verzendkosten betaald! Waarom niet samen verzenden?

• Uw oordeel over STANDAARD FILTER HF-CT 26/36/48
  • Beschrijf uw ervaring met STANDAARD FILTER HF-CT 26/36/48 N.v.t.
  • Zou u STANDAARD FILTER HF-CT 26/36/48 aanbevelen? N.v.t.

Prima service - prima machine

Kies de juiste zaag en het gaat snel door hout, spijkers, schroeven.... Snelheid is minder eenvoudig stabiel te houden. Prijs - kwaliteit - top

• Uw oordeel over RECIPROZAAG 1200W - JR3051TK - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met RECIPROZAAG 1200W - JR3051TK - MAKITA Niet de top of the line maar doet wat het moet doen. Prima keuze als je zo'n toestel maar af en toe zal gebruiken
  • Zou u RECIPROZAAG 1200W - JR3051TK - MAKITA aanbevelen? Ja

Prima service bij aankoop, maar ruimte voor verbetering bij ontbrekende onderdelen.

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering. Helaas ontbraken er enkele boutjes om de machine in elkaar te zetten, hier wacht ik nu al 10 dagen op. Klium houdt me wel op de hoogte. Wel opmerkelijk, ze vroegen foto van wat niet geleverd was...Bij Makita.be zelfde vraag...Nochthans heb ik duidelijk beschreven welk onderdeel niet kon worden bevestigd... Hopelijk vraagt mijn garagist bij een volgend onderhoud ook geen foto om aan te duiden waar de bougies zich bevinden, waar hij de olie moet bijvullen, waar de lampjes zich bevinden.... Hopelijk komt het snel goed.....

• Uw oordeel over SLIJPMOLEN 205MM 550W - GB801 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SLIJPMOLEN 205MM 550W - GB801 - MAKITA N.v.t.
  • Zou u SLIJPMOLEN 205MM 550W - GB801 - MAKITA aanbevelen? N.v.t.

Zeer goed.

Prijs kwaliteit goed, snelle levering, top product, dus voor mij een aanrader.

• Uw oordeel over SDS COMBIHAMER 800W - HR2630X7 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SDS COMBIHAMER 800W - HR2630X7 - MAKITA Doet wat hij moet doen.
  • Zou u SDS COMBIHAMER 800W - HR2630X7 - MAKITA aanbevelen? Ja

Snelle levering en goede klantenservice

Een deel van de bestelling is correct en snel geleverd. Een ander stuk was officieel in voorraad maar blijkbaar toch niet en empathie de bestelling naar een datum onbep duur ging heb ik vlot kunnen annuleren en snel geld teruggestort gekregen.

• Uw oordeel over GRASMAAIER 33CM 1200W - ELM3320 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met GRASMAAIER 33CM 1200W - ELM3320 - MAKITA Degelijk toestel voor een mooie prijs
  • Zou u GRASMAAIER 33CM 1200W - ELM3320 - MAKITA aanbevelen? Ja

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!