De gelaatsscherm doet prima wat die moet doen. Gemakkelijk te monteren en te gebruiken. Niet te zwaar.
Levering van bestelde materialen en machines mooi volgens verwachtingen en afspraken. Goede en professionele gereedschappen en de prijs is redelijk goed. De webshop is goed, maar er ontbreekt een goede zoek functie of de mogelijkheid om goed te filteren naar wat er aangeboden wordt.
Zeer correct, goede service. Ik heb mijn vaste partner gevonden voor mijn aankopen.
alles is verlopen zoals beloofd aan goede prijzen. Daarom kan ik het iedereen aanraden. Ik ben uiterst tevreden over gans de lijn, wat de vlotte levering betreft. Het gekochte materiaal van makita heb ik al eens geprobeerd en valt ook goed mee. Dus 10 op 10.
Na een defect met hoge herstelkosten aan mijn 15 jarige benzine grasmaaier besloten om milieubewust een grasmaaier op batterijen aan te kopen. Dit was een miskoop ,machine niet in staat om wat lang gras te maaien . Daarom op zoek gegaan om terug een goede zelftrekkende benzinemaaier te kopen. Na wat zoekwerk deze makita gevonden bij klium voor een goede prijs. Deze maaier is de ideale machine ,start zeer gemakkelijk en een zelftrekker met 3 instelbare rijsnelheden ,wat een groot komfort betekent bij het maaien. Klein minpuntje ,controleer het oliepeil van de machine voor de eerste start ,want te weinig olie in de maaier . Wat de levering betreft ,snel geleverd en netjes tot aan de voordeur. Samengevat zeer goede machine en vlotte levering ,zeker voor herhaling vatbaar.
Livraison correcte et les prix attractifs
zeer snel en correct , aan te bevelen
Snel geleverd en uitstekende kwaliteit
Goede omschrijving product. Zeer snelle levering.
Alles vlot verlopen, allen jammer dat er voor deze bestelling 3 dozen werd gebruikt. Mvg Kris
Eerst verkeerd product vestend , even gemeld en retour gestuurd zonder problemen. Snelle service
Prima service zoals het hoort
Correcte levering , top bedrijf
Het voordeel van Klium is dat het een overzichtelijke website is. Meestal worden de zaken ook tijdig geleverd. Wanneer er echter iets mis gaat met een levering wordt ik als klant in de steek gelaten of wordt het moeilijker. Ook durven leveringsdata nog wel eens veranderen. Zo wacht ik nog steeds op nieuws over een niet geleverde bestelling van 06/06/2021. Op de site staat dit artikel al lang op 'geleverd'. Ik mailde hiervoor al meermaals maar buiten 'ik volg dit op' hoor je niets meer. Zeer spijtig dat de mooie beloftes niet waar gemaakt worden.
Beste Frans Jammer genoeg heb je gelijk. We hebben een tijdje achter de feiten aangelopen en achterstand gehad met alle mails. Ondertussen is de achterstand wel bijna weggewerkt. Maar dat neemt niet weg dat we sneller hadden moeten reageren. Excuses voor de overlast. Davy
Alhoewel er een artikel nagestuurd moest worden was dit 2 dagen na bestelling ook al in mijn bezit.
Scie sur table DeWalt + support commandé à un super prix par rapport à d'autres sites et le tout a été livré 3 jours plus tard. Aucun emballage extra, dans son carton d'origine mais le livreur n'a fait aucun dégât. Je recommanderai sur ce site pour mes prochains achats.
Alles super. Goed telefonisch bereikbaar en het paket werd snel geleverd tegen een goede prijs
snelle levering na betaling
Vlotte levering en overzichtelijke webshop.
Snel geleverd! Hopelijk indien er problemen zouden zijn, dit ook zo correct wordt opgelost zoals de levering.
Super snel bezorgd ,redelijk van prijs
Klium is altijd wel bij de goedkoopste in de sector en nu met extra deals doe je zeker geen slechte aankopen.
Mijn verwondering dat Klium in Hasselt een verdeelcentrum heeft, na vergelijking van de prijzen bij andere webshops is Klium ook goedkoper ! Mijn besluit staat vast = bestellen bij Klium, zo steun ik een plaatselijk bedrijf, het kan de mensen die er werken maar ten goede komen. Als ik nog wat nodig heb bestel ik steevast bij Klium!
Doorheen de jaren al héél wat bestellingen gedaan hier. Ik vind ze zéér betrouwbaar, stipt, en zéér correct. Alle bestellingen waren steeds mooi op tijd geleverd zoals per artikel individueel aangegeven op de website. Ze hebben zeer kwalitatief materiaal, altijd prima mooi ingepakt en steeds héél veel productinformatie op de website. Ook al wel eens iets voorgehad zoals bv. een artikel terugsturen, dat werd perfect afgehandeld. Ook voor een informatieve vraag (bv. een nieuw artikel dat nog niet op de website staat): prima verder geholpen en toch kunnen bestellen. Geen dure marketing slogans bij klium, maar wel betrouwbare kwaliteit en goeie service, en niet te vergeten, hun prijzen zijn over het algemeen zéér competitief. Klium, blijven doordoen, ik ben echt een blije tevreden klant.
Overzichtelijke website, extra garantie via KLIUM is een sur plus, zeer tevreden.
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!