Heel tevreden

De gelaatsscherm doet prima wat die moet doen. Gemakkelijk te monteren en te gebruiken. Niet te zwaar.

• Uw oordeel over GELAATSSCHERM PC HELDER SPHERE BOLLÉ
  • Beschrijf uw ervaring met GELAATSSCHERM PC HELDER SPHERE BOLLÉ top product
  • Zou u GELAATSSCHERM PC HELDER SPHERE BOLLÉ aanbevelen? Ja

Correcte en vlotte service

Levering van bestelde materialen en machines mooi volgens verwachtingen en afspraken. Goede en professionele gereedschappen en de prijs is redelijk goed. De webshop is goed, maar er ontbreekt een goede zoek functie of de mogelijkheid om goed te filteren naar wat er aangeboden wordt.

• Uw oordeel over BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJX3 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJX3 - MAKITA N.v.t.
  • Zou u BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJX3 - MAKITA aanbevelen? Ja

Top winkel!

Zeer correct, goede service. Ik heb mijn vaste partner gevonden voor mijn aankopen.

• Uw oordeel over Professional set: decoupeerzaag GST 150 CE 35-de
  • Beschrijf uw ervaring met Professional set: decoupeerzaag GST 150 CE 35-de Top artikel, zeer mooie cut.
  • Zou u Professional set: decoupeerzaag GST 150 CE 35-de aanbevelen? Ja

Heel tevreden over de levering en het makita materiaal

alles is verlopen zoals beloofd aan goede prijzen. Daarom kan ik het iedereen aanraden. Ik ben uiterst tevreden over gans de lijn, wat de vlotte levering betreft. Het gekochte materiaal van makita heb ik al eens geprobeerd en valt ook goed mee. Dus 10 op 10.

• Uw oordeel over DUO SNELLADER DC18RD - 196933-6 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met DUO SNELLADER DC18RD - 196933-6 - MAKITA uiterst tevreden
  • Zou u DUO SNELLADER DC18RD - 196933-6 - MAKITA aanbevelen? Ja

Krachtige goed lopende grasmaaier

Na een defect met hoge herstelkosten aan mijn 15 jarige benzine grasmaaier besloten om milieubewust een grasmaaier op batterijen aan te kopen. Dit was een miskoop ,machine niet in staat om wat lang gras te maaien . Daarom op zoek gegaan om terug een goede zelftrekkende benzinemaaier te kopen. Na wat zoekwerk deze makita gevonden bij klium voor een goede prijs. Deze maaier is de ideale machine ,start zeer gemakkelijk en een zelftrekker met 3 instelbare rijsnelheden ,wat een groot komfort betekent bij het maaien. Klein minpuntje ,controleer het oliepeil van de machine voor de eerste start ,want te weinig olie in de maaier . Wat de levering betreft ,snel geleverd en netjes tot aan de voordeur. Samengevat zeer goede machine en vlotte levering ,zeker voor herhaling vatbaar.

• Uw oordeel over BENZINE GRASMAAIER 51CM 163CC - PLM5113N2 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BENZINE GRASMAAIER 51CM 163CC - PLM5113N2 - MAKITA Vlotte start en zeer goede zelftreķer
  • Zou u BENZINE GRASMAAIER 51CM 163CC - PLM5113N2 - MAKITA aanbevelen? Ja

Livraison correcte et les prix attractifs

Livraison correcte et les prix attractifs

• Uw oordeel over BENZINE GRASMAAIER 46CM 163CC - PLM4621N2 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BENZINE GRASMAAIER 46CM 163CC - PLM4621N2 - MAKITA excellente machine
  • Zou u BENZINE GRASMAAIER 46CM 163CC - PLM4621N2 - MAKITA aanbevelen? Ja

Zeer snel en correct

zeer snel en correct , aan te bevelen

• Uw oordeel over MS-POLYMEER GRIJS TEC7 - 310ML TEC7
  • Beschrijf uw ervaring met MS-POLYMEER GRIJS TEC7 - 310ML TEC7 ideaal
  • Zou u MS-POLYMEER GRIJS TEC7 - 310ML TEC7 aanbevelen? Ja

Snel geleverd en uitstekende kwaliteit

• Uw oordeel over STRIPSPIJKERAPPARAAT IM90XI SPIT
  • Beschrijf uw ervaring met STRIPSPIJKERAPPARAAT IM90XI SPIT Heel goede machine
  • Zou u STRIPSPIJKERAPPARAAT IM90XI SPIT aanbevelen? Ja

Goede omschrijving product. Zeer snelle levering.

• Uw oordeel over GARDENA 00757-20 TUINSLANG PLAT ROLL FIX 20M
  • Beschrijf uw ervaring met GARDENA 00757-20 TUINSLANG PLAT ROLL FIX 20M eenvoudig
  • Zou u GARDENA 00757-20 TUINSLANG PLAT ROLL FIX 20M aanbevelen? Ja

Alles vlot verlopen, allen jammer dat er voor deze bestelling 3 dozen werd gebruikt. Mvg Kris

• Uw oordeel over BOOR- EN SCHROEFMACHINE 10,8 V - DF330DWE - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOOR- EN SCHROEFMACHINE 10,8 V - DF330DWE - MAKITA N.v.t.
  • Zou u BOOR- EN SCHROEFMACHINE 10,8 V - DF330DWE - MAKITA aanbevelen? Ja

Alles perfect snelle levering

Eerst verkeerd product vestend , even gemeld en retour gestuurd zonder problemen. Snelle service

• Uw oordeel over SCHUURZOOL ST-STF D125/8 FX-W-HT
  • Beschrijf uw ervaring met SCHUURZOOL ST-STF D125/8 FX-W-HT Werk al jaren met festool machines dus over de vervang delen kan je gewoon geen slecht punt hebben
  • Zou u SCHUURZOOL ST-STF D125/8 FX-W-HT aanbevelen? Ja

Prima service zoals het hoort

• Uw oordeel over ACCUVLOERREINIGER 25,55V FC 7 CORDLESS YELLOW
  • Beschrijf uw ervaring met ACCUVLOERREINIGER 25,55V FC 7 CORDLESS YELLOW Super machine
  • Zou u ACCUVLOERREINIGER 25,55V FC 7 CORDLESS YELLOW aanbevelen? Ja

Correcte levering , top bedrijf

• Uw oordeel over KNIELAARS PVC S5 ZWART PROTOMASTER 43 DUNLOP
  • Beschrijf uw ervaring met KNIELAARS PVC S5 ZWART PROTOMASTER 43 DUNLOP N.v.t.
  • Zou u KNIELAARS PVC S5 ZWART PROTOMASTER 43 DUNLOP aanbevelen? N.v.t.

Slechte ervaring met dienst na verkoop. Wordt niet opgevolgd.

Het voordeel van Klium is dat het een overzichtelijke website is. Meestal worden de zaken ook tijdig geleverd. Wanneer er echter iets mis gaat met een levering wordt ik als klant in de steek gelaten of wordt het moeilijker. Ook durven leveringsdata nog wel eens veranderen. Zo wacht ik nog steeds op nieuws over een niet geleverde bestelling van 06/06/2021. Op de site staat dit artikel al lang op 'geleverd'. Ik mailde hiervoor al meermaals maar buiten 'ik volg dit op' hoor je niets meer. Zeer spijtig dat de mooie beloftes niet waar gemaakt worden.

• Uw oordeel over het product N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.
  • Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Snelle en correcte levering

Alhoewel er een artikel nagestuurd moest worden was dit 2 dagen na bestelling ook al in mijn bezit.

• Uw oordeel over LUCHTPOMP 18V - DMP180Z - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met LUCHTPOMP 18V - DMP180Z - MAKITA Zeer makkelijk in gebruik door instelbare druk waarop de pomp automatisch stopt
  • Zou u LUCHTPOMP 18V - DMP180Z - MAKITA aanbevelen? Ja

Ne pas hésiter!

Scie sur table DeWalt + support commandé à un super prix par rapport à d'autres sites et le tout a été livré 3 jours plus tard. Aucun emballage extra, dans son carton d'origine mais le livreur n'a fait aucun dégât. Je recommanderai sur ce site pour mes prochains achats.

• N/A
  • Oui

Alles super. Goed telefonisch bereikbaar en het paket werd snel geleverd tegen een goede prijs

• Uw oordeel over GELEIDERAIL FS 160, LENGTE 160 CM - 629011000 - ME
  • Beschrijf uw ervaring met GELEIDERAIL FS 160, LENGTE 160 CM - 629011000 - ME N.v.t.
  • Zou u GELEIDERAIL FS 160, LENGTE 160 CM - 629011000 - ME aanbevelen? Ja

eerlijk en snel

snelle levering na betaling

• Uw oordeel over VETPOMP 18V - DGP180Z - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met VETPOMP 18V - DGP180Z - MAKITA handig en krachtig
  • Zou u VETPOMP 18V - DGP180Z - MAKITA aanbevelen? Ja

Snelle en goede service

Vlotte levering en overzichtelijke webshop.

• Uw oordeel over SNOEISCHAAR 2
  • Beschrijf uw ervaring met SNOEISCHAAR 2 doet mat het moet
  • Zou u SNOEISCHAAR 2 aanbevelen? Ja

Geleverd zoals afgesproken!

Snel geleverd! Hopelijk indien er problemen zouden zijn, dit ook zo correct wordt opgelost zoals de levering.

• Uw oordeel over ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 65CM 670W - UH6580 - MAKI
  • Beschrijf uw ervaring met ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 65CM 670W - UH6580 - MAKI Krachtige machine, wel na tijdje vrij zwaar in de polsen! Zeer goede aankoop.
  • Zou u ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 65CM 670W - UH6580 - MAKI aanbevelen? Ja

Super snel bezorgd ,redelijk van prijs

• Uw oordeel over 2 laser punt infrarood thermometer
  • Beschrijf uw ervaring met 2 laser punt infrarood thermometer Werkt zoals het hoort
  • Zou u 2 laser punt infrarood thermometer aanbevelen? Ja

Voordelige prijzen, makkelijk besteld, snel geleverd

Klium is altijd wel bij de goedkoopste in de sector en nu met extra deals doe je zeker geen slechte aankopen.

• Uw oordeel over MOTOR COMBISYSTEEM DUX60Z EM404MP 2X18V - DUX60Z
  • Beschrijf uw ervaring met MOTOR COMBISYSTEEM DUX60Z EM404MP 2X18V - DUX60Z Duur systeem, maar als je meerdere opzetstukken gaat gebruiken zeker de moeite waard. Stevig en makkelijk in gebruik om stukken te wisselen.
  • Zou u MOTOR COMBISYSTEEM DUX60Z EM404MP 2X18V - DUX60Z aanbevelen? Ja

correct, snel, kortbij

Mijn verwondering dat Klium in Hasselt een verdeelcentrum heeft, na vergelijking van de prijzen bij andere webshops is Klium ook goedkoper ! Mijn besluit staat vast = bestellen bij Klium, zo steun ik een plaatselijk bedrijf, het kan de mensen die er werken maar ten goede komen. Als ik nog wat nodig heb bestel ik steevast bij Klium!

• Uw oordeel over BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA een Makita
  • Zou u BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA aanbevelen? Ja

Met stip de allerbeste shop voor gereedschap

Doorheen de jaren al héél wat bestellingen gedaan hier. Ik vind ze zéér betrouwbaar, stipt, en zéér correct. Alle bestellingen waren steeds mooi op tijd geleverd zoals per artikel individueel aangegeven op de website. Ze hebben zeer kwalitatief materiaal, altijd prima mooi ingepakt en steeds héél veel productinformatie op de website. Ook al wel eens iets voorgehad zoals bv. een artikel terugsturen, dat werd perfect afgehandeld. Ook voor een informatieve vraag (bv. een nieuw artikel dat nog niet op de website staat): prima verder geholpen en toch kunnen bestellen. Geen dure marketing slogans bij klium, maar wel betrouwbare kwaliteit en goeie service, en niet te vergeten, hun prijzen zijn over het algemeen zéér competitief. Klium, blijven doordoen, ik ben echt een blije tevreden klant.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Top.
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Top service,

Overzichtelijke website, extra garantie via KLIUM is een sur plus, zeer tevreden.

• Uw oordeel over ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 55CM 550W - UH5570 - MAKI
  • Beschrijf uw ervaring met ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 55CM 550W - UH5570 - MAKI Degelijk, veilig toestel, licht en handig
  • Zou u ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 55CM 550W - UH5570 - MAKI aanbevelen? Ja

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!