Top service,

Overzichtelijke website, extra garantie via KLIUM is een sur plus, zeer tevreden.

• Uw oordeel over ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 55CM 550W - UH5570 - MAKI
  • Beschrijf uw ervaring met ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 55CM 550W - UH5570 - MAKI Degelijk, veilig toestel, licht en handig
  • Zou u ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 55CM 550W - UH5570 - MAKI aanbevelen? Ja

snel en correct afgehandeld

snel en correct afgehandeld

• Uw oordeel over HAAKSE SLIJPER 125MM 18V - DGA506T1J - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met HAAKSE SLIJPER 125MM 18V - DGA506T1J - MAKITA degelijk machien
  • Zou u HAAKSE SLIJPER 125MM 18V - DGA506T1J - MAKITA aanbevelen? Ja

Slechte en onduidelijke communicatie

Ik heb een schuurmachine gekocht en betaald bij jullie. eind juni ging deze geleverd worden. Ik heb hiervoor meerdere mails verstuurd zonder antwoord, enkel de vraag naar mijn ordernummer. Vervolgens heb ik de aankoop geannuleerd en terugbetaling gevraagd waarop ik nog steeds geen resultaat heb mogen ontvangen. Ondertussen was ik genoodzaakt om ergens anders dezelfde machine aan te kopen, deze ik heb ik onmiddellijk ontvangen.

• Uw oordeel over MOBIELE STOFZUIGER CTL 36 E CLEANTEC
  • Beschrijf uw ervaring met MOBIELE STOFZUIGER CTL 36 E CLEANTEC Deze heb ik correct ontvangen alsook het schuurpapier
  • Zou u MOBIELE STOFZUIGER CTL 36 E CLEANTEC aanbevelen? Ja

De prijs en kwaliteit van Metabo gaven mij de doorslag.

Snelle levering.

• Uw oordeel over SBEV 1300-2 KLOPBOORMACHINE - 600785500 - METABO
  • Beschrijf uw ervaring met SBEV 1300-2 KLOPBOORMACHINE - 600785500 - METABO N.v.t.
  • Zou u SBEV 1300-2 KLOPBOORMACHINE - 600785500 - METABO aanbevelen? Ja

Super service

Ongelofelijke snelle en correcte levering

• Uw oordeel over STOKHEGGENSCHAAR 50CM 18V - DUN500WZ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met STOKHEGGENSCHAAR 50CM 18V - DUN500WZ - MAKITA Handig in gebruik
  • Zou u STOKHEGGENSCHAAR 50CM 18V - DUN500WZ - MAKITA aanbevelen? Ja

Vlotte bestelling en geleverd zoals beloofd

• Uw oordeel over BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA N.v.t.
  • Zou u BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA aanbevelen? Ja

perfecte afhandeling, duidelijke documenten

alle toestellen werken perfect en betrouwbaar, weg met de kabels in de tuin voor het onderhoud van heggen, grasboorden enz....

• Uw oordeel over MOTOR COMBISYSTEEM DUX60Z EM404MP 2X18V - DUX60Z
  • Beschrijf uw ervaring met MOTOR COMBISYSTEEM DUX60Z EM404MP 2X18V - DUX60Z betrouwbaar
  • Zou u MOTOR COMBISYSTEEM DUX60Z EM404MP 2X18V - DUX60Z aanbevelen? Ja

Nooit meer, prijs omhoog op 1 dag, dag later niet meer en prijs weer minder.

We hadden even een weekje getwijfeld over de aankoop van onze grasmaaier+kantenmaaier omdat het toch over een bedrag van 585€ ging. Toen we uiteindelijk de knoop wilden doorhakken was de prijs plots gestegen naar 599€. We hebben dan toch maar besloten deze te kopen. Dag later keek ik op de site om de helpdesk te bellen, omdat de beloofde levering de dag na bestelling niet leek te arriveren. Ik mocht een mail sturen voor de plotse verhoging van 15€ voor 1 dag. Reactie klantendienst “ Onze prijzen zijn marktconform en variabel en kunnen al eens stijgen of dalen. Helaas kan ik aan de prijs niets veranderen, maar ik kan je wel een gratis verzendcode geven die je kan gebruiken bij een volgende bestelling” Het gaat me niet om 15€, maar op zo een bedrag een stijging van 1 dag vind ik erover... Zal welllicht met marketingcookies te maken hebben gehad, maar mij vangen ze niet mee. En ja, we kregen een code voor gratis verzending, maar na 600€ te hebben gespendeerd zijn we wel even zoet...

• Uw oordeel over GRASMAAIER 46 CM 2X18V - DLM460PT2 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met GRASMAAIER 46 CM 2X18V - DLM460PT2 - MAKITA Top machine, alles wat we verwacht hadden.
  • Zou u GRASMAAIER 46 CM 2X18V - DLM460PT2 - MAKITA aanbevelen? Ja

Great product fast delivery

Very good product no issues. Professional result

• Uw oordeel over SCHRAPER - 665
  • Beschrijf uw ervaring met SCHRAPER - 665 Professional tool makes light work of the problem
  • Zou u SCHRAPER - 665 aanbevelen? Ja

Ik weet het nog niet

Ik heb hem nog niet gebruikt

• Uw oordeel over GTL 3
  • Beschrijf uw ervaring met GTL 3 ik weet het nog niet
  • Zou u GTL 3 aanbevelen? Ja

correct op alle vlakken!

zowel de info, als levering van de bestelde goederen worden correct afgehandeld.

• Uw oordeel over KNIPEX 86 05 180 Sleuteltang Tang en schroefsleute
  • Beschrijf uw ervaring met KNIPEX 86 05 180 Sleuteltang Tang en schroefsleute zeer goed
  • Zou u KNIPEX 86 05 180 Sleuteltang Tang en schroefsleute aanbevelen? Ja

Correcte en snelle levering.

Wanneer gemeld staat dat het bestelde in voorraad is, wordt het ook snel geleverd. Vind dit een echte meerwaarde!

• Uw oordeel over BANDSCHUURMACH.1010W/75X533 BS 75 E-SET(SYST)FESTO
  • Beschrijf uw ervaring met BANDSCHUURMACH.1010W/75X533 BS 75 E-SET(SYST)FESTO Nog maar eventjes in gebruik maar voldoet net als andere Festool toestellen volledig aan mijn verwachtingen.
  • Zou u BANDSCHUURMACH.1010W/75X533 BS 75 E-SET(SYST)FESTO aanbevelen? Ja

Zeer vlotte afhandeling en levering, zeer tevreden

• Uw oordeel over HANDSCH.POL.NYLON/NITRIL 720R 10/XL SHOWA
  • Beschrijf uw ervaring met HANDSCH.POL.NYLON/NITRIL 720R 10/XL SHOWA passen goed, en zijn sterk
  • Zou u HANDSCH.POL.NYLON/NITRIL 720R 10/XL SHOWA aanbevelen? Ja

Vlotte bestelling, snelle levering

Vlotte bestelling, snelle levering aan scherpe prijzen

• Uw oordeel over HEGGENSCHAAR OPZETSTUK EN401MP - 196256-2 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met HEGGENSCHAAR OPZETSTUK EN401MP - 196256-2 - MAKITA Handig opzetstuk om hoge hagen te knippen
  • Zou u HEGGENSCHAAR OPZETSTUK EN401MP - 196256-2 - MAKITA aanbevelen? Ja

Netjes geleverd

Vlot besteld Netjes geleverd

• Uw oordeel over TAFELZAAG 1850W/210MM DWE7485 DEWALT
  • Beschrijf uw ervaring met TAFELZAAG 1850W/210MM DWE7485 DEWALT En zaligheid om mee te werken
  • Zou u TAFELZAAG 1850W/210MM DWE7485 DEWALT aanbevelen? Ja

De slechste online ervaring sinds jaren

komen leveringsdatum niet na. Bij navraag kunnen ze geen leveringsdatum geven alhoewel ze op het website aangeven 7 dagen. Toevallig is het product in prijs gestegen en kwam het hun goed uit als ik de bestelling zou annuleren. Een ervaring om nooit nog locaal te kopen!!!

• Uw oordeel over het product N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.
  • Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Goede service, uitgebreid gamma, correcte prijzen

Goede service, uitgebreid gamma, correcte prijzen

• Uw oordeel over HAAKSE SLIJPER 125MM 18V - DGA506T1J - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met HAAKSE SLIJPER 125MM 18V - DGA506T1J - MAKITA N.v.t.
  • Zou u HAAKSE SLIJPER 125MM 18V - DGA506T1J - MAKITA aanbevelen? Ja

In de namiddag besteld, zoals beloofd volgende dag geleverd door PostNL

• Uw oordeel over WANDSLANGENBOX 35 ROLLUP XL 18630 L35M GARDENA
  • Beschrijf uw ervaring met WANDSLANGENBOX 35 ROLLUP XL 18630 L35M GARDENA Werkt prima, misschien dat iets dikkere slang duurzamer zou zijn?
  • Zou u WANDSLANGENBOX 35 ROLLUP XL 18630 L35M GARDENA aanbevelen? Ja

eerste keer iets gekocht bij Klium, heel tevreden, levering snel !

• Uw oordeel over WANDSLANGENBOX 35 ROLLUP XL 18630 L35M GARDENA
  • Beschrijf uw ervaring met WANDSLANGENBOX 35 ROLLUP XL 18630 L35M GARDENA zeer goed product

Parfait

Bon prix et livraison rapide

• Bon produit
  • Oui

Prima over gans de lijn

Heel vriendelijk bij telefonisch contact De dag na het bestellen an mijn produkt de dag nadien reeds ontvangen

• Uw oordeel over HOGEDRUKREINIGER K 5 PREMIUM FULL CONTROL PLUS - 1
  • Beschrijf uw ervaring met HOGEDRUKREINIGER K 5 PREMIUM FULL CONTROL PLUS - 1 Primq
  • Zou u HOGEDRUKREINIGER K 5 PREMIUM FULL CONTROL PLUS - 1 aanbevelen? Ja

Uitgebreid aanbod en goede service

Zeer groot aanbod van de bekende merken. Veel is op voorraad leverbaar. Snelle leveringen. Uitstekende service.

• Uw oordeel over DOMINO FREES D 8-NL 28 HW-DF 500
  • Beschrijf uw ervaring met DOMINO FREES D 8-NL 28 HW-DF 500 N.v.t.
  • Zou u DOMINO FREES D 8-NL 28 HW-DF 500 aanbevelen? N.v.t.

degelijk kwaliteit/prijs gereedschap

was een goede investering om de bovenkant van onze beukenhaag te snoeien zonder een ladder of stelling te moeten gebruiken = veiliger werken

• Uw oordeel over STOKHEGGENSCHAAR 49CM MM4 25,4CC - EN4950H - MAKIT
  • Beschrijf uw ervaring met STOKHEGGENSCHAAR 49CM MM4 25,4CC - EN4950H - MAKIT goed uitgebalanceerd werktuig met goede snijeigenschappen
  • Zou u STOKHEGGENSCHAAR 49CM MM4 25,4CC - EN4950H - MAKIT aanbevelen? Ja

Bestellen , telefoon nog niet afgekoeld , en het pak staat voor de deur ! Beter kan echt niet , gewoon super .

• Uw oordeel over WANDSLANGENBOX 35 ROLLUP XL 18630 L35M GARDENA
  • Beschrijf uw ervaring met WANDSLANGENBOX 35 ROLLUP XL 18630 L35M GARDENA Fantastisch , alles direct netjes opgerold na gebruik

Heel snelle levering!

Woensdag besteld en donderdag reeds geleverd.

• Uw oordeel over KHA 18 LTX BL 24 QUICK ACCU-HAMER - 600211840 - ME N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met KHA 18 LTX BL 24 QUICK ACCU-HAMER - 600211840 - ME N.v.t.
  • Zou u KHA 18 LTX BL 24 QUICK ACCU-HAMER - 600211840 - ME aanbevelen? N.v.t.

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!