Het gaat hier over een schroefboormachine batterij PBA 14.4V 2.5Ah die helemaal juist is voor mijn boormachine maar kan deze nieuwe batterij niet laden met de lader die bij mijn boormachine is geleverd. Op de achterzijde van de verpakking staat een tekening met welke lader deze batterij compatibel is AL1830CV maar niet met AL2215CV die bij mijn boormachine is geleverd. Dit had vermeld moeten zijn op de website.
Beste Wilfried We kunnen jammer genoeg op voorhand niet weten wat je allemaal gaat bestellen. We hebben deze producten niet samen in een bundel gezet of doorgegeven aan jou dat ze wel zouden passen. Als je twijfelt neem je best op voorhand even contact op met de klantenservice, dan kunnen we je helpen. Je kan het verkeerde product ook gewoon retour sturen. Mvg Davy
Duidelijke site, snelle afhandeling en levering. Alleen jammer van het vele single use wegwerpplastic om de doos op te vullen. Dit plastic wordt gebruikt voor 1 dag en vergaat pas na 450 jaar tot nooit. Dit kan ook met papier zoals vele anderen doen. Voor mij een reden om volgende keer ergens anders te bestellen, ondanks de goede service.
Beste Wim Vreemd dat er een grote doos gebruikt is. We nemen het op met het magazijn. Mvg Davy
Het is mijn eerste bestelling bij Klium, zeer goede beschrijven van de werkschoenen en de beste prijs vergeleken met anderen. Ook de levering was als geplant zeer snel ;)
Makita heggenschaar aan een heel gunstige prijs gekocht.Snelle en correcte levering. Kortom top service
prima webwinkel
Heel snelle behandeling, onmiddellijk bevestiging per mail, 2 d later thuis geleverd in deftige verpakking . Heel tevreden
Bij het uitpakken van een bestelling bleek er een klein onderdeel te ontbreken. Bij navraag ging Klium onmiddellijk aan de slag met de fabrikant en kreeg ik het onderdeel in slechts enkele dagen al nageleverd: brilliant! En: ik kreeg er nog een attentie bij aangeboden onder de vorm van een plooimeter. Dikke aanrader, die Klium!
Overzichtelijke website ,snelle levering
Eens ik de betaling had geregeld was binnen de 48u het pakketje geleverd.
Heel uitgebreid gamma aan materiaal, vaak op stock. Stockmateriaal heel snel geleverd, zoals aangegeven.
Ee maandag een makita kettingzaag bestelt en de dinsdag al thuisbezorgd. Dank u wel
Geleverd op de afgesproken datum en het werkt uitstekend. Echt een aanrader om bij deze site te bestellen
Duidelijke communicatie mbt opvolging van de bestelling. Snelle levering. Alles verlopen zoals aangegeven. Prima apparaat.
Levering perfect uitgevoerd.
Zeer tevreden over de service, prijs en levertermijn. Hier ga ik zeker nog winkelen.
Snelle levering en in orde .
Zeer professioneel afgehandeld. Was zelfs vroeger geleverd dan eerst opgeven datum. Met duidelijke feedback en status updates. Zeer goede leverancier van Festool producten en goede prijzen.
De dag daarna geleverd, zoals beloofd!
Alles prima verlopen er was voor mij iets niet duidelijk en mijn mail werd snel beantwoord waar alles werd uitgelegd de bestelling kwam op het voorziene moment aan.
Laagste prijs op internet
Na het zien van de foto’s hadden we hoge verwachtingen. Maar helaas.... een massa volk ( Corona gewijs zeker niet in orde) voor de projectie konden we nergens gaan zitten, bij betalen voor de VR of foto,.... echt geen aanrader buiten de projectie was het eigenlijk gewoon een hoop tekst.... het geld en de reis niet waard! We echt gehoopt originele werken te zien maar zijn op onze honger blijven zitten.
Beste Liesbeth. Kan het zijn dat deze review helemaal niet over Klium (website) gaat, maar een bepaald evenement? Mvg Davy
zeer practisch toestel met goede zuigkracht; een aanrader
Alles is perfect verlopen met mijn bestelling
Zoals beloofd en perfect afgeleverd
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!