Pakketje werd snel geleverd, goed verpakt. Zeer tevreden met de geleverde machines!

• Uw oordeel over COMBOPACK SCHUURMACHINE STOFZUIGER - DK6525 - MA
  • Beschrijf uw ervaring met COMBOPACK SCHUURMACHINE STOFZUIGER - DK6525 - MA Zeer goede machines, kwalitatief. Schuurt zeer goed. Stofzuiger verwerkt het stof zeer goed.
  • Zou u COMBOPACK SCHUURMACHINE STOFZUIGER - DK6525 - MA aanbevelen? Ja

Correcte afhandeling

Perfect zoals het moet!

• Uw oordeel over KLOPBOOR- EN SCHROEFMACHINE 18V - DHP481ZJ - MAKIT
  • Beschrijf uw ervaring met KLOPBOOR- EN SCHROEFMACHINE 18V - DHP481ZJ - MAKIT Top machine op accu
  • Zou u KLOPBOOR- EN SCHROEFMACHINE 18V - DHP481ZJ - MAKIT aanbevelen? Ja

• Uw oordeel over BASIC 250-50 W COMPRESSOR BASIC - 601534000 - META
  • Beschrijf uw ervaring met BASIC 250-50 W COMPRESSOR BASIC - 601534000 - META Prima
  • Zou u BASIC 250-50 W COMPRESSOR BASIC - 601534000 - META aanbevelen? Ja

Snelle en vlotte service

Goede inlichting en vlot bediend

• Uw oordeel over SNOEISCHAAR - 9210
  • Beschrijf uw ervaring met SNOEISCHAAR - 9210 Professioneel gerief, maar je moet zelf de luchtdruk aansluiting voorzien, wat ik een klein minpunt vind
  • Zou u SNOEISCHAAR - 9210 aanbevelen? Ja

Veel te lange levertijden

“Besteld voor zoveel uur, morgen geleverd” Vergeet het maar! Producten waren in stock en heb dank zij dpd een WEEK erop moeten wachten!! Dit kan écht niet... Ik ben tevreden over de producten die ik heb gekocht maar maak de mensen niks wijs... ongeacht de transportfirma die je kiest, het is onaanvaardbaar om je klanten zolang te laten wachten op hun bestelling . Zeker gezien het in stock was... Als je dan ziet dat je pakket drie dagen in n loods blijft liggen...

• Uw oordeel over SELFCLEAN FILTERZAK SC-FIS-CT MINI/MIDI-2/5 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met SELFCLEAN FILTERZAK SC-FIS-CT MINI/MIDI-2/5 N.v.t.
  • Zou u SELFCLEAN FILTERZAK SC-FIS-CT MINI/MIDI-2/5 aanbevelen? N.v.t.

Excellente en snelle service.

Correcte en zeer snelle levering.

• Uw oordeel over GLIJBUS PTFE PCM 081010 E S
  • Beschrijf uw ervaring met GLIJBUS PTFE PCM 081010 E S N.v.t.
  • Zou u GLIJBUS PTFE PCM 081010 E S aanbevelen? Ja

Klantenservice, top service

• Uw oordeel over STOF-/WATERZUIGER 1000W/27L AS 27 GHIBLI
  • Beschrijf uw ervaring met STOF-/WATERZUIGER 1000W/27L AS 27 GHIBLI Voldoet aan de verwachtingen
  • Zou u STOF-/WATERZUIGER 1000W/27L AS 27 GHIBLI aanbevelen? Ja

100% content

Prima service, eerlijk en betrouwbaar. Ondanks corona toch vlugge bediening.

• Uw oordeel over Pijpsleutel 36x41 mm
  • Beschrijf uw ervaring met Pijpsleutel 36x41 mm N.v.t.
  • Zou u Pijpsleutel 36x41 mm aanbevelen? N.v.t.

aantrekkelijke prijs en correcte levering

De boorhamer werd ten opzichte van concurrerende websites aan een aantrekkelijke prijs aangeboden. De levering gebeurde in een correcte tijdspanne . Iets later dan voorzien door (corona)drukte bij de besteldienst. De boorhamer van Makita werd aangekocht ter vervanging van een 20 jaar oude, soortgelijke Makita boorhamer. Hopelijk gaat de nieuwe ook lang mee maar ik had nog niet de mogelijkheid om hem uitgebreid te testen.

• Uw oordeel over SDS BOORHAMER 800W - HR2600 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SDS BOORHAMER 800W - HR2600 - MAKITA voorlopig slechts enkele proefgaten mee geboord maar gaan er vanuit dat hij even degelijk is dan zijn voorganger
  • Zou u SDS BOORHAMER 800W - HR2600 - MAKITA aanbevelen? Ja

Goede Kwaliteit/prijs verhouding

Goed, Hilti zou ook mogen bij assortiment bijgevoegd worden

• Uw oordeel over KETTINGFREES 1140W - 7104L - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met KETTINGFREES 1140W - 7104L - MAKITA Makkelijk in gebruik
  • Zou u KETTINGFREES 1140W - 7104L - MAKITA aanbevelen? Ja

Snelle levering, top kwaliteit

Snelle levering, top kwaliteit

• Uw oordeel over GRASMAAIER 53 CM 2X18V - DLM532Z - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met GRASMAAIER 53 CM 2X18V - DLM532Z - MAKITA Top grasmaaier
  • Zou u GRASMAAIER 53 CM 2X18V - DLM532Z - MAKITA aanbevelen? Ja

Ok

Mooie prijs

• Uw oordeel over BOUWLAMP LED DML805 AC/DC LXT - DEADML805 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOUWLAMP LED DML805 AC/DC LXT - DEADML805 - MAKITA Prima licht
  • Zou u BOUWLAMP LED DML805 AC/DC LXT - DEADML805 - MAKITA aanbevelen? Ja

Prima eerste bestelling/levering.

Ruim gamma, scherpe promotieprijzen. Goede website waar je vlot je weg vindt. Soms wel slechte vergelijkingen omdat niet bij alle artikelen dezelfde gegevens worden vermeld, zelfs binnen hetzelfde merk. Vlotte betaling en prima geleverd, binnen opgegeven termijn.

• Uw oordeel over Multigereedschap-systeem 4000JA (Model 4000-1/45
  • Beschrijf uw ervaring met Multigereedschap-systeem 4000JA (Model 4000-1/45 N.v.t.
  • Zou u Multigereedschap-systeem 4000JA (Model 4000-1/45 aanbevelen? Ja

Goed gereedschap en snelle levering

Als je snel en goed degelijk gereedschap wil hebben dan is dit het bedrijf.

• Uw oordeel over Omschakelbare ratel 1/4" 129 mm
  • Beschrijf uw ervaring met Omschakelbare ratel 1/4" 129 mm vorige 18 jaar gehad en was nu defect en dus vervangen voor dezelfde
  • Zou u Omschakelbare ratel 1/4" 129 mm aanbevelen? Ja

Snel, top en competitieve prijzen!

Bestellingen worden vlot en snel aangeleverd, duidelijk ook betreffende mogelijke na-leveringen. Qua prijzen ben ik zeer tevreden om de juiste prijs en ook promo's te kunnen genieten

• Uw oordeel over TROLLEY ROLLERBOY SYS-RB FESTOOL
  • Beschrijf uw ervaring met TROLLEY ROLLERBOY SYS-RB FESTOOL zeer stevig en handig!
  • Zou u TROLLEY ROLLERBOY SYS-RB FESTOOL aanbevelen? Ja

Snel op tijd en gemakkelijk.

• Uw oordeel over SDS COMBIHAMER 800W - HR2811FT - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SDS COMBIHAMER 800W - HR2811FT - MAKITA N.v.t.
  • Zou u SDS COMBIHAMER 800W - HR2811FT - MAKITA aanbevelen? Ja

zeer tevreden

zeer goede en snelle afhandeling

• Uw oordeel over FACOM Sleutel voor moeren met boorgaten op de bove
  • Beschrijf uw ervaring met FACOM Sleutel voor moeren met boorgaten op de bove sterk ontworpen
  • Zou u FACOM Sleutel voor moeren met boorgaten op de bove aanbevelen? Ja

In een paar klikken bestelling geplaatst, de dag erna geleverd 10/10

• Uw oordeel over HAAKSE SLIJPM.2200W/230MM GWS 22-230 H BOSCH
  • Beschrijf uw ervaring met HAAKSE SLIJPM.2200W/230MM GWS 22-230 H BOSCH N.v.t.
  • Zou u HAAKSE SLIJPM.2200W/230MM GWS 22-230 H BOSCH aanbevelen? Ja

Super service

Super vlugge reactie en vlugge levering

• Uw oordeel over BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJ - MAKITA Geweldig zonder kabel
  • Zou u BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJ - MAKITA aanbevelen? Ja

Alles was in orde.

Alles was in orde. Ik ben tevreden.

• Uw oordeel over KOFFIEZETAPPARAAT CXT/LXT (10,8V,14.4, 18V) - DCM5
  • Beschrijf uw ervaring met KOFFIEZETAPPARAAT CXT/LXT (10,8V,14.4, 18V) - DCM5 Super
  • Zou u KOFFIEZETAPPARAAT CXT/LXT (10,8V,14.4, 18V) - DCM5 aanbevelen? Ja

overzichtelijke website

merkproducten , goeie prijs kwaliteit! Vlugge levering, correcte verzendkosten.

• Uw oordeel over LUCHTPOMP 18V - DMP180Z - MAKITA N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met LUCHTPOMP 18V - DMP180Z - MAKITA N.v.t.
  • Zou u LUCHTPOMP 18V - DMP180Z - MAKITA aanbevelen? Ja

Zeer professioneel

Een dienstverlening zoals ik het graag heb: snel, duidelijk en geen gehannes.

• Uw oordeel over Dewalt 1800W Vlak/vandiktebank 4mm
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt 1800W Vlak/vandiktebank 4mm Deze machine had ik al veel langer moeten kopen. Wat een precisie en praktisch geen invalverlies. Voor dergelijke kwaliteit is de prijs verantwoord.
  • Zou u Dewalt 1800W Vlak/vandiktebank 4mm aanbevelen? Ja

totale voldoening

Ik heb voor het eerst , via online shopping, een toestel ( Makita heggenschaar) in promotie gekocht bij Klium. Dat type was door Test Aankoop beooordeeld als beste aankoop in die categorie. Mijn bestelling was al 36 u nadien thuis geleverd via Bpost, en , omdat Klium een erkende dealer van Makita is, kreeg ik van het merk voor deze aankoop een derde jaar fabriekswaarborg gratis aangeboden. Tot mijn aangename verrassing kreeg ik even later nog het spontaan bericht van Klium dat ze zelf nog eens twee jaar toevoegden aan die waarborg . Geweldig.

• Uw oordeel over ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 55CM 550W - UH5570 - MAKI
  • Beschrijf uw ervaring met ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 55CM 550W - UH5570 - MAKI N.v.t.
  • Zou u ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 55CM 550W - UH5570 - MAKI aanbevelen? Ja

Vlotte levering en helemaal zoals beschreven

Zeer handig en vlot besteld & geleverd, inclusief opvolg mail om de garantie bij Makita rechtstreeks extra te verlengen. Top!

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 216MM 1400W - LS0815FLN - MAKIT
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 216MM 1400W - LS0815FLN - MAKIT Stevig, handig in gebruik
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 216MM 1400W - LS0815FLN - MAKIT aanbevelen? Ja

Correct afgehandeld

Zeer groot assortiment, correct geprijsd, snel geleverd. Alles verloopt zoals verwacht! TOP

• Uw oordeel over 3-36 FPS 12x500 ML
  • Beschrijf uw ervaring met 3-36 FPS 12x500 ML N.v.t.
  • Zou u 3-36 FPS 12x500 ML aanbevelen? Ja

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!