Pakketje werd snel geleverd, goed verpakt. Zeer tevreden met de geleverde machines!
Perfect zoals het moet!
Goede inlichting en vlot bediend
“Besteld voor zoveel uur, morgen geleverd” Vergeet het maar! Producten waren in stock en heb dank zij dpd een WEEK erop moeten wachten!! Dit kan écht niet... Ik ben tevreden over de producten die ik heb gekocht maar maak de mensen niks wijs... ongeacht de transportfirma die je kiest, het is onaanvaardbaar om je klanten zolang te laten wachten op hun bestelling . Zeker gezien het in stock was... Als je dan ziet dat je pakket drie dagen in n loods blijft liggen...
Beste Patrick Dit wil ik toch even duiden. We hebben de producten de dag zelf nog verzonden. Ze zijn wel langer onderweg geweest dan normaal en zijn inderdaad bij DPD blijven liggen. Maar daar kunnen wij helaas niets aan doen. En bij de transportbedrijven is het door de coronamaatregelen nog steeds een drukte van jewelste. Dit is dus zeker niet bewust gebeurd. Excuses voor de overlast. Davy
Correcte en zeer snelle levering.
Klantenservice, top service
Prima service, eerlijk en betrouwbaar. Ondanks corona toch vlugge bediening.
De boorhamer werd ten opzichte van concurrerende websites aan een aantrekkelijke prijs aangeboden. De levering gebeurde in een correcte tijdspanne . Iets later dan voorzien door (corona)drukte bij de besteldienst. De boorhamer van Makita werd aangekocht ter vervanging van een 20 jaar oude, soortgelijke Makita boorhamer. Hopelijk gaat de nieuwe ook lang mee maar ik had nog niet de mogelijkheid om hem uitgebreid te testen.
Goed, Hilti zou ook mogen bij assortiment bijgevoegd worden
Snelle levering, top kwaliteit
Mooie prijs
Ruim gamma, scherpe promotieprijzen. Goede website waar je vlot je weg vindt. Soms wel slechte vergelijkingen omdat niet bij alle artikelen dezelfde gegevens worden vermeld, zelfs binnen hetzelfde merk. Vlotte betaling en prima geleverd, binnen opgegeven termijn.
Als je snel en goed degelijk gereedschap wil hebben dan is dit het bedrijf.
Bestellingen worden vlot en snel aangeleverd, duidelijk ook betreffende mogelijke na-leveringen. Qua prijzen ben ik zeer tevreden om de juiste prijs en ook promo's te kunnen genieten
Snel op tijd en gemakkelijk.
zeer goede en snelle afhandeling
In een paar klikken bestelling geplaatst, de dag erna geleverd 10/10
Super vlugge reactie en vlugge levering
Alles was in orde. Ik ben tevreden.
merkproducten , goeie prijs kwaliteit! Vlugge levering, correcte verzendkosten.
Een dienstverlening zoals ik het graag heb: snel, duidelijk en geen gehannes.
Ik heb voor het eerst , via online shopping, een toestel ( Makita heggenschaar) in promotie gekocht bij Klium. Dat type was door Test Aankoop beooordeeld als beste aankoop in die categorie. Mijn bestelling was al 36 u nadien thuis geleverd via Bpost, en , omdat Klium een erkende dealer van Makita is, kreeg ik van het merk voor deze aankoop een derde jaar fabriekswaarborg gratis aangeboden. Tot mijn aangename verrassing kreeg ik even later nog het spontaan bericht van Klium dat ze zelf nog eens twee jaar toevoegden aan die waarborg . Geweldig.
Zeer handig en vlot besteld & geleverd, inclusief opvolg mail om de garantie bij Makita rechtstreeks extra te verlengen. Top!
Zeer groot assortiment, correct geprijsd, snel geleverd. Alles verloopt zoals verwacht! TOP
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!