Levert wat het beloofd.

Ik heb parketklemmen besteld en deze zijn tijdig en correct geleverd. Geen enkele opmerking op te geven, super service.

• Uw oordeel over Span- en parketleghulp SVH 4000
  • Beschrijf uw ervaring met Span- en parketleghulp SVH 4000 Handig gerief, goede kwaliteit
  • Zou u Span- en parketleghulp SVH 4000 aanbevelen? Ja

Super service

Pakket was zoek geraakt bij de koerier. Er werd onmiddellijk een nieuwe zending ingezet door Klium.

• Uw oordeel over KHE 3251 COMBIHAMER - 600659000 - METABO
  • Beschrijf uw ervaring met KHE 3251 COMBIHAMER - 600659000 - METABO N.v.t.
  • Zou u KHE 3251 COMBIHAMER - 600659000 - METABO aanbevelen? Ja

Goed geregeld en helemaal volgens afspraak

Ik had voor mijn bestelling even via de chat gevraagd naar de voorraad omdat er een aantal reviews waren over lange levertermijnen. Netjes geholpen via de chat en gezien het op voorraad was zou alles vlot verlopen. Uiteindelijk geleverd op de afgesproken dag. Tevreden klant dus.

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 305MM 1800W - LS1219L - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 305MM 1800W - LS1219L - MAKITA Top zaag ...
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 305MM 1800W - LS1219L - MAKITA aanbevelen? Ja

zeer goede follow-up van de bestelling.

Bestelling werd door Bpost in de verkeerde straat afgeleverd!!! Het is door de "welwillendheid" van de bewoners dat ik de bestelling ontvangen heb. Goederen verzenden via Bpost is niet aan te raden.

• Uw oordeel over BENZINE KETTINGZAAG 35CM 32,0CC - EA3201S35X - MAK
  • Beschrijf uw ervaring met BENZINE KETTINGZAAG 35CM 32,0CC - EA3201S35X - MAK N.v.t.
  • Zou u BENZINE KETTINGZAAG 35CM 32,0CC - EA3201S35X - MAK aanbevelen? Ja

bestel hier met plezier terug

Enkele male iets besteld en steeds prima qua leveringstermijn. Correcte winkel, ook goed (professioneel) ingepakt. Service nog niet nodig gehad maar, zal mijn inziens ook in orde zijn.

• Uw oordeel over EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE 125MM 18V - DBO180ZJ -
  • Beschrijf uw ervaring met EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE 125MM 18V - DBO180ZJ - ligt goed in de hand, dik in orde prijs kwaliteit.
  • Zou u EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE 125MM 18V - DBO180ZJ - aanbevelen? Ja

Ruime keuze en perfecte levering

Het assortiment is heel uitgebreid en kwalitatief. Levering perfect via PostNl. Een Belgisch bedrijf!!! Zo hoort het.

• Uw oordeel over KNIPEX 86 05 180 Sleuteltang Tang en schroefsleute
  • Beschrijf uw ervaring met KNIPEX 86 05 180 Sleuteltang Tang en schroefsleute N.v.t.
  • Zou u KNIPEX 86 05 180 Sleuteltang Tang en schroefsleute aanbevelen? Ja

Op tijd geleverd

Nooit geen klachten over de producten

• Uw oordeel over FACOM Stoffen gereedschapskoffer - PROBAG
  • Beschrijf uw ervaring met FACOM Stoffen gereedschapskoffer - PROBAG Handiger dan pvc koffer
  • Zou u FACOM Stoffen gereedschapskoffer - PROBAG aanbevelen? Ja

De beste.

Levering van festool op 1 dag.

• Uw oordeel over WERFLAMP DUO-SET SYSLITE
  • Beschrijf uw ervaring met WERFLAMP DUO-SET SYSLITE Beter dan verwacht
  • Zou u WERFLAMP DUO-SET SYSLITE aanbevelen? Ja

Geweldig!

Metabo-toestel gekocht. Zeer lage prijs, gratis verzendig en een levering binnen de 24u op een zaterdag… Erna kreeg ik een mail om me te wijzen op de Metabo-garantieverlenging. Top!

• Uw oordeel over BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA N.v.t.
  • Zou u BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA aanbevelen? Ja

Expérience positive

Articles reçus dans les délais prévus. Un retour effectué également, et aucun soucis de remboursement. Bientôt le site en français, et ce serait très bien ?

Expérience positive!

Fournisseur sérieux

• N/A

zeer snelle levering, geen of zeer trage reactie bij klacht...

Gisteren besteld, vandaag ontvangen. Dit is lovenswaard. Evenwel : de Makita metalen kist vertoonde een bluts bovenaan en krassen onderaan. Klium.be werd daarvan per mail onmiddellijk ter kennis gebracht met verzoek terugzenden en vraag naar hoe terug zenden. Geen reactie. Opnieuw ter kennis gebracht. Alweer enige tijd geen reactie. Toestel had ik nodig en nam het in gebruik om het dan toch maar te behouden. Vermoedelijk geen toekomstige aankopen meer bij Klium...Beter geen metalen boxen, maar wel kunststof boxen!

• Uw oordeel over HAAKSE SLIJPER 125MM 840W - 9558HNRGK3 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met HAAKSE SLIJPER 125MM 840W - 9558HNRGK3 - MAKITA Makita zoals altijd : prima en betrouwbare tools!
  • Zou u HAAKSE SLIJPER 125MM 840W - 9558HNRGK3 - MAKITA aanbevelen? Ja

Bestelling vlot verlopen. Via mail van elke stap op de hoogte gebracht. Scherpe prijzen. Mail ontvangen over gratis garantie verleging. Vlot telefonisch contact. Aanrader!

• Uw oordeel over GRASMAAIER 37CM 1400W - ELM3720 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met GRASMAAIER 37CM 1400W - ELM3720 - MAKITA Goede krachtige maaier maar opvangbak schiet tekort in stevigheid en gebruik!
  • Zou u GRASMAAIER 37CM 1400W - ELM3720 - MAKITA aanbevelen? Ja

zeer goed, volgens afspraak leverend, kwaliteitsmateriaal

de goederen werden geleverd zoals aangegeven in de bestelling.

• Uw oordeel over KNIPEX 12 52 195 PreciStrip16 Automatische afstrip
  • Beschrijf uw ervaring met KNIPEX 12 52 195 PreciStrip16 Automatische afstrip zeer goede striptang
  • Zou u KNIPEX 12 52 195 PreciStrip16 Automatische afstrip aanbevelen? Ja

Super!!

S'avonds een bestelling gedaan en als ik van het werk kwam was het al thuis. Super

• Uw oordeel over WANDHASPEL 13MM L=25M 18620 ROLLUP GARDENA N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met WANDHASPEL 13MM L=25M 18620 ROLLUP GARDENA N.v.t.
  • Zou u WANDHASPEL 13MM L=25M 18620 ROLLUP GARDENA aanbevelen? N.v.t.

Top !!

Vlugge correcte levering. Tof om de mail te krijgen voor extra garantie.

• Uw oordeel over KS 216 M LASERCUT AFKORTZAAG - 619216000 - METABO
  • Beschrijf uw ervaring met KS 216 M LASERCUT AFKORTZAAG - 619216000 - METABO voor deze prijs ok!
  • Zou u KS 216 M LASERCUT AFKORTZAAG - 619216000 - METABO aanbevelen? Ja

Goede snelle levering en normaal geprijst product

• Uw oordeel over PILOOTVEST WINTER UITR.MOUW 027A MARINE L SIOEN
  • Beschrijf uw ervaring met PILOOTVEST WINTER UITR.MOUW 027A MARINE L SIOEN Warme en goed passende jas
  • Zou u PILOOTVEST WINTER UITR.MOUW 027A MARINE L SIOEN aanbevelen? Ja

Produits de qualité à un prix très correct et livraison rapide.

• Très bon produit.
  • Oui

Très bon service

Très bonne expérience. Point à améliorer est au niveau de la traduction en français du site internet. Et en cas de commande, alors que j'ai mis le site en français tous les documents reçus par mail sont en néerlandais.

• bon appareil. Grand avantage la pince ampèremétrique fonctionne pour du courant continu
  • Oui

Snel levering

• Uw oordeel over FACOM R-J-S.208 - Afslagsleutels met vaste ratel
  • Beschrijf uw ervaring met FACOM R-J-S.208 - Afslagsleutels met vaste ratel Beste merk zeer tevreden en levenslang garantie top kwaliteit
  • Zou u FACOM R-J-S.208 - Afslagsleutels met vaste ratel aanbevelen? Ja

Snelle en correcte levering

• Uw oordeel over SDS COMBIHAMER 800W - HR2811FT - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SDS COMBIHAMER 800W - HR2811FT - MAKITA Zeer degelijk toestel
  • Zou u SDS COMBIHAMER 800W - HR2811FT - MAKITA aanbevelen? Ja

Zeer snelle service.

In de voormiddag mijn bestelling geplaatst en de volgende dag in de voormiddag geleverd. Zeer correct!

• Uw oordeel over KANTENFREES OFK 500 Q R3 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met KANTENFREES OFK 500 Q R3 N.v.t.
  • Zou u KANTENFREES OFK 500 Q R3 aanbevelen? N.v.t.

• Uw oordeel over TOPHANDLE KETTINGZAAG 30CM 2X18V - DUC302Z - MAKIT
  • Beschrijf uw ervaring met TOPHANDLE KETTINGZAAG 30CM 2X18V - DUC302Z - MAKIT Licht gewicht
  • Zou u TOPHANDLE KETTINGZAAG 30CM 2X18V - DUC302Z - MAKIT aanbevelen? Ja

Alles perfect afgehandeld

Vlotte bestelprocedure, correcte levering op tijd. Goede prijs.

• Uw oordeel over RATEL RONDE KOP 1/4" R.161BPB FACOM
  • Beschrijf uw ervaring met RATEL RONDE KOP 1/4" R.161BPB FACOM topmateriaal
  • Zou u RATEL RONDE KOP 1/4" R.161BPB FACOM aanbevelen? Ja

Goede service en opvolging

Alles werd perfect geleverd en tof dat ik mijn goederen en de levering kon volgen

• Uw oordeel over SYSTEEMBAK PACKOUT 4932471724 MILWAUKEE
  • Beschrijf uw ervaring met SYSTEEMBAK PACKOUT 4932471724 MILWAUKEE Mooie en handige koffers
  • Zou u SYSTEEMBAK PACKOUT 4932471724 MILWAUKEE aanbevelen? Ja

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!