Goede collectie, duidelijkheid over voorraad, zeer snelle levering
Enkele maanden terug een bestelling geplaatst. Tot op vandaag niet geleverd. Geen uitzicht op een leverdatum. Geen alternatief mogelijk. Geen compensatie mogelijk. Enkel schuld afwimpelen naar onder leverancier. Klantendienst helpt niet...
Beste Erik Het artikel was niet op voorraad en we zetten dan altijd een gemiddelde levertijd erbij. Toen de leverancier zei dat ze die niet gingen redden door corona maatregelen hebben we je iets laten weten. Elke keer als we nieuws hebben, sturen we het door. Alternatieve producten hebben we je doorgegeven en we hebben ook elke keer gemeld dat we je zonder problemen terug betalen. De boormachine is op dit moment gewoon niet leverbaar bij Bosch. Daar kunnen wij ook niet veel aan doen. Mvg Davy
Vlugge levering en goede kwaliteit juist mijn tang te klein me miskeken denk ik
Kwalitatief materiaal aan een schappelijke concurrentiële prijs en relatief snel geleverd
Zeer groot aanbod aan top gereedschap aan zeer scherpe prijzen
Snel, makkelijk, correct!
Tevreden maar soms vind ik dat de website moet verbeterd worden. Soms is het niet gemakkelijk om iets te vinden. Ik probeer als het mogelijk is, mijn gereedschap en andere onderdelen bij u te kopen (in plaats van fixami (holland) of (amazon) bijvoorbeeld. Het is ook beter met de Belgische post te werken. Een beetje protectionnist kan geen kwaad. Een tevreden Waal!!
Snel en Correct - tevreden over bestelling en levering
prima en een goed site aanrader
Snelle levering en perfect materiaal voor een goede prijs
Directe overschrijving ipv online, betaalbevestiging was niet voldoende om meteen te verzenden. Ook niet na telefonisch contact daar ik de machine snel nodig had. Werd toch bijna 2 weken, al was het op voorraad Zou via parcelshop beleverd worden van dpd. Bleek dan andere transporteur omdat zending te zwaar was. Spelletje geworden van aanbieden en terug meenemen om dan zelf 3x contact te nemen met de transporteur om het geleverd te krijgen met code van mijn garage. Fout ligt bij afzender, niet bij transporteur, al zou een telefoontje bij aanbieden een handig gegeven zijn. Goed voor klant, transporteur en milieu!
Beste Cedric Jammer genoeg had je helemaal gelijk. Dit was helemaal mis gelopen langs onze kant. We hebben je uiteindelijk toch een oplossing kunnen geven. Nogmaals excuses voor het ongemak. Davy
De bestelling verliep vlot De levering even vlot De prijs was verreweg het goedkoopst Het product voldoet perfect aan wat verwacht werd
alles goed verlopen, snelle verzending van goederen
Lever steeds volgens vermelding op site. Goede en vriendelijke dienstverlening.
uitstekend Top
Correcte prijs, snelle levering. Top!
koos voor levering via Bpost= ZeerOK
Heeft totaal geen feeling met de klanten, kan geen deftige klantenservice bieden, denk enkel in het belang van hun zelf. Heb drie maanden moeten wachten op een levering, terwijl deze normaal zou geleverd worden binnen de 3 werkdagen. Komt totaal niet over de brug met een commerciële voorstel om de klant tegemoet te komen, mijn werken hebben drie maand vertraging opgelopen door hun. Ze trekken zich hiervan niks aan en in plaats van een commerciële oplossing te zoeken, stellen ze enkel oplossingen voor die in hun voordeel is. Had het echt hun nu zoveel gekost om een gelijkaardig toestel te leveren dat wel voorradig was ? blijkbaar wel , want ze laten liever de klant drie maanden stikken dan professioneel snel te reageren en snel een commerciële oplossing aan te bieden.
Beste Egon Het product wat je bestelde ligt nooit op voorraad dus zetten we er een gemiddelde levertijd bij. We geven ook een extra melding dat door de covid maatregelen deze levertijd kan veranderen. De leverancier had ons doorgegeven dat ze de levertijd niet gingen halen en dat er een productieprobleem was door de coronamaatregelen. We hebben dit onmiddellijk gemeld en je de optie tot terugbetaling gegeven. Je wou dit niet dus hebben we je elke keer op de hoogte gehouden als er meer nieuws was. Met telkens de mogelijkheid tot terugbetalen zodat je eventueel een voorgesteld alternatief kon bestellen. We hebben veel contact met je gehad en je elke keer proberen vooruit te helpen. Jammer dat jij dit zo niet aanvoelt. Mvg en nogmaals excuses voor de overlast. Davy
Top geregeld. Ik kan ze alleen maar aanprijzen. Wanneer ik een volgend toestel nodig heb zal ik zeker eerst bij hun gaan kijken.
Ik kan alleen maar zeggen dat alles perfect is hartelijk dank
Groot assortiment. Competitieve prijzen. Overzichtelijke website en bestel afhandeling Geleverd zoals beloofd.
Bon service, prix intéressants, envoi rapide (en Belgique), matériel de qualité
Juiste producten, mooi op tijd en correcte prijs.
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!