Niets op aan te merken, wel zijn de verzendkosten aan de hoge kant !

Ik zei toch, niks op aan te merken (verplicht veld of niet !) Als de klant koning is heeft de klant geen verplichtingen buiten betalen !

• Uw oordeel over Rallye Vernis hoogglans
  • Beschrijf uw ervaring met Rallye Vernis hoogglans N.v.t.
  • Zou u Rallye Vernis hoogglans aanbevelen? Ja

zeer snelle levering en prijzen zitten goed.

• Uw oordeel over R 12-18 DAB BT ACCU-BOUWRADIO - 600778850 - METAB
  • Beschrijf uw ervaring met R 12-18 DAB BT ACCU-BOUWRADIO - 600778850 - METAB klinkt goed
  • Zou u R 12-18 DAB BT ACCU-BOUWRADIO - 600778850 - METAB aanbevelen? Ja

Alles correct en snel geleverd

Goede service en snelle levering. Toestel voldoet aan de wensen.

• Uw oordeel over KRUIWAGEN 18V - DCU180Z - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met KRUIWAGEN 18V - DCU180Z - MAKITA Goed en degelijk toestel
  • Zou u KRUIWAGEN 18V - DCU180Z - MAKITA aanbevelen? Ja

uitstekende service

snelle en correcte levering en nog belangrijker, een Belgisch bedrijf

• Uw oordeel over GELEIDERAIL VOOR INVALCIRKELZAAG - 194368-5 - MAKI
  • Beschrijf uw ervaring met GELEIDERAIL VOOR INVALCIRKELZAAG - 194368-5 - MAKI veel beter dan Festoolrail
  • Zou u GELEIDERAIL VOOR INVALCIRKELZAAG - 194368-5 - MAKI aanbevelen? Ja

Tevreden

• Uw oordeel over KNIPEX 86 03 400 Sleuteltang XL Tang en schroefsle
  • Beschrijf uw ervaring met KNIPEX 86 03 400 Sleuteltang XL Tang en schroefsle Geweldige tang die aankoop van vele grote en dure Steeksleutels overbodig maakt. Gebruikt om cv installatie uit te breiden
  • Zou u KNIPEX 86 03 400 Sleuteltang XL Tang en schroefsle aanbevelen? Ja

probleem opgelost

Na enkele dagen toch contact gehad en het probleem wordt opgelost . Bij deze mijn rechtzetting voor mijn te snelle beoordeling en gelieve deze te negeren. mvg Jan

• Uw oordeel over Stanley Gereedschapskoffer Stanley MP 20" met Schu N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Stanley Gereedschapskoffer Stanley MP 20" met Schu N.v.t.
  • Zou u Stanley Gereedschapskoffer Stanley MP 20" met Schu aanbevelen? N.v.t.

Aankoop makita tafelzaag

Aankoop goed en vlot verlopen

• Uw oordeel over BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJX3 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJX3 - MAKITA Makkelijk in gebruik
  • Zou u BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJX3 - MAKITA aanbevelen? Ja

Correct , zeer klantvriendelijk

Zeer snelle levering . Toen we de factuur wilden afprinten bleek ze onvindbaar te zijn ( menselijke fout of pc-falen , wie weet ? ) . Een telefoontje en binnen de minuut was ze weer beschikbaar ! Klantvriendelijkheid en klantbehulpzaamheid scoren heel hoog bij jullie ! Houden zo Proficiat. Zjors

• Uw oordeel over HOGEDRUKREINIGER K 7 PREMIUM FULL CONTROL PLUS - 1
  • Beschrijf uw ervaring met HOGEDRUKREINIGER K 7 PREMIUM FULL CONTROL PLUS - 1 Je moet wel het instructieboekje bij de hand houden
  • Zou u HOGEDRUKREINIGER K 7 PREMIUM FULL CONTROL PLUS - 1 aanbevelen? Ja

Artiekel netjes geleverd zoals aangegeven.

Ik heb stofzuigerzakken voor Kärcher besteld en deze zijn netjes verpakt en op afgesporken dag geleverd.

• Uw oordeel over STOFZAKKEN WD 3 MV 3 / SE 4 (5 ST) - 6.959-130.0 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met STOFZAKKEN WD 3 MV 3 / SE 4 (5 ST) - 6.959-130.0 N.v.t.
  • Zou u STOFZAKKEN WD 3 MV 3 / SE 4 (5 ST) - 6.959-130.0 aanbevelen? N.v.t.

Super ok

Ok

• Ne-ai recomanda? Yes
  • Ok
  • Yes

het kan nog wat sneller

slecht geinformeerd over de leverings termijn

• Uw oordeel over Telefoontang 200 mm 2C-greep
  • Beschrijf uw ervaring met Telefoontang 200 mm 2C-greep handig
  • Zou u Telefoontang 200 mm 2C-greep aanbevelen? Ja

Goeie service en goeie prijs.

Duidelijke webshop, goeie prijs en snelle verzending

• Uw oordeel over Stanley FatMax Tstak Gereedschapswagen
  • Beschrijf uw ervaring met Stanley FatMax Tstak Gereedschapswagen Ruime kist en kwaliteit voldoet voor de klusser. Minder geschikt voor professioneel gebruik of mensen die bruut omgaan met materiaal. Deze kist heeft geen verstevigingen.
  • Zou u Stanley FatMax Tstak Gereedschapswagen aanbevelen? Ja

Livraison plus rapide que prévue

Super choix et super prix . Livraison plus rapide qu'annoncée .

• Trés complet
  • Oui

Vlot geleverd

• Uw oordeel over INSPECTIECAMERA, MICRO CA-150
  • Beschrijf uw ervaring met INSPECTIECAMERA, MICRO CA-150 N.v.t.
  • Zou u INSPECTIECAMERA, MICRO CA-150 aanbevelen? Ja

perfect

snel, correct

• Uw oordeel over GRASMAAIER 43 CM 2X18V - DLM432PT2 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met GRASMAAIER 43 CM 2X18V - DLM432PT2 - MAKITA normaal
  • Zou u GRASMAAIER 43 CM 2X18V - DLM432PT2 - MAKITA aanbevelen? Ja

Gewoon beter dan goed.

Reeds verschijnende malen bestelden wij bij Klium. Steeds de dag daarna geleverd en het backorder was sneller dan beloofd.

• Uw oordeel over INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 REBQ-PLUS-FS(SYS
  • Beschrijf uw ervaring met INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 REBQ-PLUS-FS(SYS Zeer precies en handig werktuig.
  • Zou u INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 REBQ-PLUS-FS(SYS aanbevelen? Ja

Webshop zoals hij moet zijn

Klium heeft een voldoende groot assortiment, scherpe prijzen als veelal erkend verdeler en levert goede service zowel naar informatie op website toe als de afhandeling van een aankoop en opvolgen van vragen. Kortom, een webshop die je vertrouwen waard is.

• Uw oordeel over SCHAAF 82MM 620W - KP0800J - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SCHAAF 82MM 620W - KP0800J - MAKITA Prima schaafmachine in zijn prijscategorie. Schaaft krachtig en secuur. De geleiderail is matig accuraat, maar gelukkig kan je er een houten tussenstuk op monteren.
  • Zou u SCHAAF 82MM 620W - KP0800J - MAKITA aanbevelen? Ja

super snelle en juiste levering

juiste en super snelle levering

• Uw oordeel over GROEFKOGELLAGER 627-2Z S
  • Beschrijf uw ervaring met GROEFKOGELLAGER 627-2Z S N.v.t.
  • Zou u GROEFKOGELLAGER 627-2Z S aanbevelen? Ja

Producten en service zijn zeer goed

Had een foutieve bestelling gedaan en dat is correct opgelost andere producten zijn prima verlopen

• Uw oordeel over KLOPBOOR- EN SCHROEFMACHINE 18 V - DHP453RFJ - MAK N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met KLOPBOOR- EN SCHROEFMACHINE 18 V - DHP453RFJ - MAK N.v.t.
  • Zou u KLOPBOOR- EN SCHROEFMACHINE 18 V - DHP453RFJ - MAK aanbevelen? N.v.t.

Zeer snelle en correcte afhandeling!

Vlotte service en snelle levering ,als de prijs dan ook nog de beste prijs is moet je niet twijfelen! Zeker een aanrader!

• Uw oordeel over BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA Voelt fijn aan en werkt ook als dusdanig.
  • Zou u BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA aanbevelen? Ja

Heel goed online shop

Lage prijzen Goede communicatie van na-verkoop diensten Op tijd leveringen

• Uw oordeel over DECOUPEERZAAG 18V - DJV182ZJ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met DECOUPEERZAAG 18V - DJV182ZJ - MAKITA Hoge qualiteit en nauwkeurigheid
  • Zou u DECOUPEERZAAG 18V - DJV182ZJ - MAKITA aanbevelen? Ja

Ontevreden over aankoop en nazorg klantendienst Klium

Enkele maanden geleden kocht ik bij Klium een combinatiepakket van De Walt elektrische gereedschap ter waarde van ongeveer 1300,00€. Tot mijn volle tevredenheid. Twee weken geleden kocht ik een handstofzuiger ter waarde van 109,00€ van De Walt waarvan ik helemaal niet tevreden over was. Na éénmaal gebruikt te hebben nam ik contact op met Klium klantendienst om het toestel terug te zenden, waarop door Klium zeer negatief werd gereageerd. Kon enkel terug gezonden worden indien de originele verpakking intact was en het toestel ongebruikt. Na aandringen van mijn kant kon ik het toestel op eigen kosten terug sturen, waarna Klium zou bepalen in hoeverre ik recht zou hebben op terugbetaling.

• Uw oordeel over Dewalt 18V XR 1.9l Nat droog handstofzuiger zond
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt 18V XR 1.9l Nat droog handstofzuiger zond Is een veredelde kruimeldief
  • Zou u Dewalt 18V XR 1.9l Nat droog handstofzuiger zond aanbevelen? Nee

Top snelle correcte levering van kwaliteitsmateriaal

Dag na bestelling al geleverd. Metabo is een van de betere

• Uw oordeel over BS 18 LTX BL I ACCU-BOORSCHROEFMACHINE - 602350650
  • Beschrijf uw ervaring met BS 18 LTX BL I ACCU-BOORSCHROEFMACHINE - 602350650 Zeer sterke degelijke machine
  • Zou u BS 18 LTX BL I ACCU-BOORSCHROEFMACHINE - 602350650 aanbevelen? Ja

opvolging problemen kan een stuk beter

Tandriem van 4 meter besteld en 2 stukken van 2 meter ontvangen. Had helaas aan 1 stuk nodig. Geen reacties op de emails. Gebeld en vriendelijk geholpen, maar vroeg of ik het op email wilde zetten, dat had ik dus al 2x gedaan. Ze heeft gekeken, hadden niets gekregen, nogmaals verstuurd, toen kregen ze de mail binnen. Ze gingen er naar kijken, maar 4 dagen later nog niets en weer geen reactie op emails. Wordt hopelijk nog opgelost, anders gaat score van '5 matig' naar '1 zeer slecht' ...

• Uw oordeel over PU-TANDR.WIT SYNCHRODRIVE AT5 B=16MM CONTI N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met PU-TANDR.WIT SYNCHRODRIVE AT5 B=16MM CONTI N.v.t.
  • Zou u PU-TANDR.WIT SYNCHRODRIVE AT5 B=16MM CONTI aanbevelen? N.v.t.

Excellente service

's Avonds besteld, de dag erna zoals beloofd geleverd.

• Uw oordeel over KITPISTOOL 18V - DCG180ZXK - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met KITPISTOOL 18V - DCG180ZXK - MAKITA Perfecte tool om te kitten zonder haperingen of krampen in de handen te krijgen. Batterij perfect te wisselen met andere toestellen van Makita
  • Zou u KITPISTOOL 18V - DCG180ZXK - MAKITA aanbevelen? Ja

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!