Bijzonder vlotte koop. Vandaag bestellen, morgen in huis. Ook bij een beschadigd product correct en vriendelijk geholpen en onmiddellijk een vervangend product opgestuurd.
Zeer vlot
Scherpe prij en snelle levering
gemakkelijk om op te bergen een ideaal product voor in donkere ruimtes of voor in de donkere dagen .top
Bestelling plaatsen en geleverd materiaal ok. De levering was veel te laat en heeft me weer doen beseffen dat je beter aankoopt bij de lokale dealer. Als je daar een aankoop doet en betaald neem je jouw gereedschap mee naar huis. Helpdesk kwam met de reden dat het door de drukte kwam, kan wel goed zijn maar bij andere online bestellingen verliep de levering wel volgens afspraak, ook bij belgische verkopers. (uitleg was dat post nl voorrang geeft aan nederlandse leveranciers) • Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd...........
Goedemiddag Patrick Het is jammer genoeg echt zo dat Postnl een enorme vertraging heeft. Eindejaarsdrukte, de lockdown en andere coronamaatregelen zorgen voor vertragingen bij alle logistiek. We hebben jouw pakketje direct verzonden, maar het is inderdaad langer onderweg geweest. Nogmaals onze excuses. We beseffen dat dit geen normale gang van zaken is en dat je normaal onze zendingen binnen 1 dag krijgt, maar het zijn jammer genoeg even geen normale tijden. Mvg Davy
Zoals altijd werd alles netjes geleverd en zonder problemen. Jullie geven veel vertrouwen en ik zal zeker niet aarzelen nog bestellingen te plaatsen.
te lange wachttijd zonder dat ik op de hoogte gebracht ben hiervan
Goedemiddag Antoine We hebben meteen verzonden en je de track & trace doorgegeven. Het is jammer genoeg echt zo dat Postnl een enorme vertraging heeft. Eindejaarsdrukte, de lockdown en andere coronamaatregelen zorgen voor vertragingen bij alle logistiek. We hebben jouw pakketje direct verzonden, maar het is inderdaad langer onderweg geweest. Nogmaals onze excuses. We beseffen dat dit geen normale gang van zaken is en dat je normaal onze zendingen binnen 1 dag krijgt, maar het zijn jammer genoeg even geen normale tijden. Mvg Davy
Groot aanbod en snel geleverd
Mijn pakket werd beschadigd geleverd. Als ik contact op nam met Klium verzekerden ze me dat ze de beschadigde machines en koffers zouden vervangen indien ik foto's en referenties door kon sturen. Toen ik dat deed viel de communicatie stil. Als ik ze telefoneerde hoorde ik de telefoniste haar lach bedwingen, kende ze geen vaktermen en deed ze nogal onverschillig. toch werd me opnieuw beloofd dat ze de beschadigde producten zouden vervangen. We zijn 3maand verder en er is nog niks van in huis gekomen, noch is er verder gecommuniceerd met me en faalt elke poging van contact op te nemen. Wel een mooie prijs en werd binnen een week bezorgd.
Beste Cedric Het is nooit de bedoeling om lacherig of kleinzerig over te komen. Zo zitten we helemaal niet in elkaar. Maar ik zie wel dat je probleem hier lang is blijven liggen en verkeerd in ons systeem stond. We gaan er voor zorgen dat dit nooit meer kan gebeuren en jouw probleem snel oplossen. Excuses voor de overlast. Davy
Tout est parfait : prix corrects, livraison rapide, produits de qualité!
Daar ik veel verschillende maten van hulzen gebruik is deze tang gebruiksvriendelijk.
We kochten een makita hakselaar. Deze was defect bij levering. Dit kan gebeuren maar we hebben via verschillende kanalen contact opgenomen met de firma Klium maar deze komt het toestel maar niet ophalen ondanks hun beloftes. We zijn bijna 2 maand verder en nog steeds staat het defect toestel hier. Dienst na verkoop: gebuisd!
Beste Bert Jammer genoeg heb je helemaal gelijk. Je vraag is bij ons niet verder doorgekomen en in de systemen blijven hangen. We gaan je snel contacteren en zorgen dat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren. Excuses voor de overlast. Davy
goed en snel spijtig van de zendkosten maar ja dat kan natuurlijk niet anders
Offres intéressantes, envoi rapide, sérieux
Goede afhandeling vlotte respons op e mail alleen als het langer duurt dan de voorop gestelde leveringsdatum gelieve dan een mail te sturen voor de rest product in orde voldoet aan alle eisen
Stefanie van Klium liet me weten dat er op maandag zou geleverd worden maar blijkbaar wou de chauffeur de straat niet in omdat het uitzonderlijk plaatselijk verkeer was en hij had mijn nr niet om mij te contacteren. Nadien liet Stefanie me weten dat er de maandag er na geleverd zou worden, maar ook dan geen telefoontje, noch levering; Uiteindelijk kreeg ik een telefoon van Dina (Transmission) uit Deinze en ben ik er daar zelf om gereden. Opgelost!
de levering was er vroeger dan verwacht.... kon meteen aan de slag
Zeer snelle levering
Naar mijn ervaring 1 van de betere onlinewinkels Snelle en vriendelijke communicatie Correcte levering. Ik kan Klium zeker aanbevelen.
Wordt altijd op tijd en in orde geleverd.
Artikel 11/12 aangekocht terwijl het voorradig was. Het zou 18/12 geleverd worden ! Nu staat het in backorder, hoe kan dit? Dus nog niets ontvangen terwijl ik het artikel 21/12 nodig had. Ik ben nog wachtende.
Beste Joeri Jammer genoeg heb je gelijk. Ons systeem dacht dat het nog op voorraad was, maar er zat iets mis. We hebben het dus moeten bestellen. We gaan er voor zorgen dat dit in de toekomst niet meer kan voorvallen. Nogmaals excuses voor de overlast. Davy
Compressor gekocht in November door corona pas 7 dec leverbaar geen probleem. Maar we zijn nu 20 dec nog niks gehoord mails worden niet beantwoord, tel wordt niet beantwoord, dan toch iemand kunnen bereiken via chat. Uitverkocht bij Metabo het zal na januari zijn, nochtans op site van Metabo nog steeds verkrijgbaar.
Beste Gunther En jammer genoeg is het toch zo. We geven je rechtstreeks alle info van Metabo door. Het zijn ook niet de levertijden die wij van hen gewend zijn. Maar coronamaatregelen zorgen jammer genoeg voor vreemde levertijden. Mvg Davy
Excellent!
Sneller geleverd dan voorzien.
Scherpste prijs die ik kon vinden en zeer snel geleverd, zeer tevreden van de eerste aankoop, jammer dat er stond in januari (4-5 weken) te leveren, en kwam reeds een week later voor kerstmis aan, in elke situatie zou dit super top zijn dat het sneller komt, tenzij het een cadeau is :)
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!