Bij KLIUM moet je zijn. Zij hebben bijna altijd de beste prijzen en zijn altijd van hun woord. Kortom Wat zij beloven is waar hij. Ook geven zij op veel elektrische toestellen zelf supplementaire garantie. Website zit ook goed in elkaar. Doe zo voort!
Tevreden met het product en zeer scherpe prijs. Levering was traag en niet zoals afgesproken. Ook geen info bij navraag. Andere websites konden wel de dag na bestellingen correct leveren
Goede prijs / kwaliteit, snelle levering.
Correcte prijs Handig om met te werken
Even moeten wachten door de feestdagen. Mailtje truggestuurd naart bedrijf waarna ze vertelden dat het onderweg was. Dag erna geleverd. Uiteindelijk 7 dagen ongeveer. Maar netjes opgevolg door mails met info.
Ik kom terug
Voor 2 de maal een bestelling geplaatst ( heggenschaar ,hogedruk rei)zeer goede prijs,orgn toestel,en zeer snelle levering ,(volgende dag al ontvangen)waardoor ik klium zeker kan aanbevelen .
Snelle levering ondanks corona en drukke kerstperiode .
Daar ik automatisch terug bij Klium kom, betekend dat ik tevreden ben.
De bestelling en levering is vlot verlopen. Ik heb de toestellen geregistreerd volgens de aanwijzingen om het bekomen van de waarborg en bijkomende waarborg van Klium. Ik heb tot op heden geen document ontvangen.
top , heel vlug geleverd .
website zeer duidelijk en makkelijk
Stock materiaal snel geleverd. No-stock: gemiddeld leveringstermijn kloppen niet. Voorbeeld: gemiddeld leveringstermijn van 9 dagen is 1 maand geworden...
Goede deal voor de prijs , snelle levering . Het enige wat mij stoort , en ik ben niet zeker van mijn stuk ... is dat volgens de tekening op de doos ook bitsen bijzaten en doordat dit niet zo is bij mij denk ik dat dit de reden is van good deal voor die prijs .
Very bad service !!! Nothing received but you took my money from the bank !! Waiting you contact me here!! Asap +32486041149
Al verscheidene bestellingen geplaatst, en steeds snelle en correcte levering.
Mijn pakket kwam onverwachts in meerdere delen met verschillende leveranciers. Een klein telefoontje naar de klantedienst en alles was duidelijk!
Klium is zeker ok voor aankoop top zou ik zegen ze helpen u direct bij slechte levering van PostNL PostNL is daarentegen niet ok tot drie keer geannuleerd naar andere datum dan datum dat ze komen en zetten geen uur van het leveren van pakje je moet dan een hele dag thuis zijn PostNL niet ok
Correcte en snelle levering TOPSERVICE
Goed materiaal zoals de omschrijving op de webshop. Snelle levering. Alles zonder probleem verlopen. Zeker aan te raden.
Uitgebreid aanbod met vrij snelle levering , jammer dat jullie niet de goedkoopste zijn
Ik kende Klium niet. Heb me laten verleiden door aantrekkelijke prijs. Product vinden is gemakkelijk via zoekbalk, iets minder via browsen omdat je dan al ongeveer moet weten naar welk merk je op zoek bent. Voldoende informatie over artikel: specs, omschrijving, reviews. Bestelproces ging supergemakkelijk. Kon tijdens bestelling account aanmaken, kreeg na betaling meteen bestelbevestiging in mailbox, kort daarop gevolgd door verzendbevestiging en ten slotte factuur. Ging zo vlot dat ik vreesde dat er een luchtje aan zat, maar nee hoor, product werd enkele dagen later keurig afgeleverd. Wel een veel te grote verpakking in verhouding tot de grootte van het product. Al bij al dik tevreden. Ik zal er zeker nog eens kopen.
bestelling nu in corona is afhankelijk van de transport firma: post nl en bpost zijn gruwelijk niet opgewassen voor de new age - webshopping. waarom DPD wel ? .... na contact met Klium helplijn is het duidelijk dat we DPD moeten kiezen. Klium zou dit moeten aanbevelen op de webshop ! maar ik moet zeggen dat de dame uiterst vriendelijk en proff. advies geeft dus een pluim echt ongeloofelijk blij dat we nu in BE ook een webshop hebben met concurrentiele prijsen zoals de toolnation en andere in NL.
Jammer dat de verpakking van de snelspanboorkop open is geweest en je duidelijk ziet dat de snelspanboorkop al gebruikt is geweest. Voor de rest is de SDS COMBIHAMER 850W - HR3210FCT - MAKITA een goed werktuig. De levering verliep ook vlot.
Beste Kris Dat is niet normaal. Hier worden alleen maar nieuwe zaken verkocht. We gaan contact met je opnemen om te zien hoe devork juist in de steel zit. Excuses voor de overlast. Davy
bij twijfel kun je productinfo bekomen per mail, top
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!