Correct en snelle levering.
mooie koffer,goede praktische indeling en zeer sterk. zoals gewoonlijk snel geleverd door Kluim.
Heel goede pomp
Heel snelle verwerking en levering. Stevig en goed ingepakt voorzien van de nodige info. Top-materiaal, top site
Correct en snelle service
Zoeken, vinden, bestellen, toekrijgen en direct gebruiken. Meer moet dat niet zijn.
goede prijs , garantie en alles zeer snel gratis thuis geleverd
snelle levering ondanks COVID. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
snel en betrouwbaar
Snelle en goede service
Super service impeccable et rapide
Ruim gamma, sterke service en regelmatig mooie kortingen.
Klium levert niet alleen zeer snel uw materiaal, de prijzen zijn stééds lager dan je ze in de handel vindt !
Bij Klium besteld omdat ik eerder al zeer positief was over dit bedrijf. Ze hebben een site waar veel info over elk product staat, wat handig is als je nog niet exact weet wat je nodig hebt. De prijzen zijn scherp, toch voor wat ik al besteld heb. Enkel was het niet zo duidelijk hoe ik een foutief besteld artikel kon retourneren, dit zou duidelijker moeten vermeld worden. De retour werd wel correct afgehandeld via hun klantendienst.
top product, de ac cleantec is stukken beter dan de gewone ctl versie
Mijn machine werd de dag na bestelling zorgvuldig afgeleverd. De prijs was zeer competief.
Ik heb al regelmatig besteld omdat ik het simpelweg nergens goedkoper vind. De levering is super snel.
Per artikel het meest frequente toepassingsgebied vermelden zou nog beter zijn
Nieuwe boorhamer werkt niet naar behoren . Werd enkele dagen na levering uitgetest , gewoon een gaatje boren , vermoedelijk ergens een slecht contact , soms draait het en soms niet aan de praat te krijgen .Tot op heden ook nog altijd mijn factuur niet ontvangen . NIET tevreden .
Al verschillende aankopen gedaan via deze site en ben uiterst tevreden
alles 1 geheel nooit meer sleutel verliezen
Snel en correct geleverd.
een heel grote keuze online bij Klium. en een heel snelle en corecte levering aan huis. op twee weken 4 machines van het merk MAKITA besteld bij Klium.
Mijn aankoop werd tijdig en volledig geleverd. Dit is wat je verwacht van een correcte webshop.
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!