Een super snelle en perfecte levering en zeegolf martiaal

Zo moet het de dag van vandaag anders kom je er niet .

• Uw oordeel over LOCTITE SI 5980
  • Beschrijf uw ervaring met LOCTITE SI 5980 Is het beste op de mark loctite
  • Zou u LOCTITE SI 5980 aanbevelen? N.v.t.

Gekregen wat ik besteld heb, snelle levering

• Uw oordeel over STIFTSLEUTEL T-VORM TX ERGO 89TXA.25 FACOM
  • Beschrijf uw ervaring met STIFTSLEUTEL T-VORM TX ERGO 89TXA.25 FACOM Torx bestelling
  • Zou u STIFTSLEUTEL T-VORM TX ERGO 89TXA.25 FACOM aanbevelen? Ja

Snelle en eerlijke service

Vlot besteld. Snelle levering en een eerlijke prijs

• Uw oordeel over ACCUKLINKNAGELPIST.12V/2AH M12 BPRT-201X(HD-BOX)
  • Beschrijf uw ervaring met ACCUKLINKNAGELPIST.12V/2AH M12 BPRT-201X(HD-BOX) Super handige machine
  • Zou u ACCUKLINKNAGELPIST.12V/2AH M12 BPRT-201X(HD-BOX) aanbevelen? Ja

Snel, goede prijs, correct... Geen klachten!

Zeer goede ervaring, geen klachten, snelle service

• Uw oordeel over SCHROEFKLEMMEN FSZ 120
  • Beschrijf uw ervaring met SCHROEFKLEMMEN FSZ 120 Zeer goed
  • Zou u SCHROEFKLEMMEN FSZ 120 aanbevelen? Ja

lage prijzen, zeer zwakke service

Levertijd van '4werkdagen' werd ondertussen al 1,5maand. Als na 2 weken nog geen levering had plaatsgevonden heb ik zelf contact moeten zoeken om te polsen waar mijn machine bleef. Blijkbaar "vertraging bij HiKOKI". Als ook de volgende datum voorbij ging moest ik weer zelf meermaals contact zoeken om een antwoord te krijgen wanneer nu eindelijk mijn machine geleverd zou worden. Ondertussen werd de levering alweer verlaat met 4weken. Hierin had ik genoeg van het spelletje en liet ik de bestelling annuleren. Als de vooropgegeven leveringsdatum niet gerespecteerd kan worden zou het aangenaam zijn om hiervan bericht te krijgen met een eerlijke uitleg en opvolging. Als dit herhaaldelijk voorvalt is het ZEKER aangewezen om dit te doen en niet de klant, die uiteraard reeds betaald heeft, verschillende keren contact te moeten laten zoeken. Besparing op service is dan waarschijnlijk de reden dat ze hun prijzen laag kunnen houden...

• Uw oordeel over INVALCIRKELZAAG 165MM 1300W - SP6000J1 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met INVALCIRKELZAAG 165MM 1300W - SP6000J1 - MAKITA prijs kwaliteit zéér goed
  • Zou u INVALCIRKELZAAG 165MM 1300W - SP6000J1 - MAKITA aanbevelen? Ja

Klium is een mooi voorbeeld van Belgische website waarom ik in eigen land on line zou kopen. Goede prijs en prima service. Snelle en verzorgde levering.

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 305MM 1800W - LS1219L - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 305MM 1800W - LS1219L - MAKITA Krachtige machine, doet wat moet
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 305MM 1800W - LS1219L - MAKITA aanbevelen? Ja

top

geen enkel probleem mee vlot geleverd en top product

• Uw oordeel over COATING ROOFINGDAKEN LIQUID ROOFING 20L REC
  • Beschrijf uw ervaring met COATING ROOFINGDAKEN LIQUID ROOFING 20L REC top product gemakkelijk te gebruiken
  • Zou u COATING ROOFINGDAKEN LIQUID ROOFING 20L REC aanbevelen? Ja

Efficient

De communicatie met het transport is overal wel een pijnpunt, de levering was snel maar was een verassing in de zin dat het niet aangekondigd was, maar bon, het is geleverd en snel, toevallig was er iemand aanwezig ook, weet dus niet wat de procedure zou geweest zijn bij afwezigheid.

• Uw oordeel over AFKORTZAAGMACH.1200W/190MM CS 50 EBG-FLR FESTOOL
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORTZAAGMACH.1200W/190MM CS 50 EBG-FLR FESTOOL Stabiel en zeer degelijk, motor zou mss een hoger vermogen mogen hebben
  • Zou u AFKORTZAAGMACH.1200W/190MM CS 50 EBG-FLR FESTOOL aanbevelen? Ja

uitstekend en snelle service

steeds correcte levering en goed van prijs en je koopt Belgisch

• Uw oordeel over NIMH ACCU 1234 - 193100-4 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met NIMH ACCU 1234 - 193100-4 - MAKITA N.v.t.
  • Zou u NIMH ACCU 1234 - 193100-4 - MAKITA aanbevelen? Ja

Snelle levering en goed product

Snelle levering en een goed product

• Uw oordeel over STEUNSCHIJF 125 MM, MET GATEN, MIDDELHARDE UITVOER
  • Beschrijf uw ervaring met STEUNSCHIJF 125 MM, MET GATEN, MIDDELHARDE UITVOER Werkt zeer goed
  • Zou u STEUNSCHIJF 125 MM, MET GATEN, MIDDELHARDE UITVOER aanbevelen? Ja

Duidelijke afspraken en correcte levering. Bedankt.

Duidelijke afspraken en correcte levering. Bedankt.

• Uw oordeel over INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 CAMP-SET (SYST) N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 CAMP-SET (SYST) N.v.t.
  • Zou u INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 CAMP-SET (SYST) aanbevelen? Ja

Heel aangenaam toestel en snelle levering.

• Uw oordeel over SDS COMBIHAMER 800W - HR2811FT - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SDS COMBIHAMER 800W - HR2811FT - MAKITA Het toestel presteert goed. Misschien iets te licht qua beitelfunctie, voor mijn wensen, maar er staat dan ook in de beschrijving dat het voor licht beitelen is.
  • Zou u SDS COMBIHAMER 800W - HR2811FT - MAKITA aanbevelen? Ja

Prima artikel en snelle levering

Artikel beantwoordt aan mijn verwachtingen.

• Uw oordeel over HWW 3300/25 G HUISWATERPOMP - 600968000 - METABO
  • Beschrijf uw ervaring met HWW 3300/25 G HUISWATERPOMP - 600968000 - METABO Tevreden
  • Zou u HWW 3300/25 G HUISWATERPOMP - 600968000 - METABO aanbevelen? Ja

Goeie ervaring

Ruime keuze. Goede prijs. Snelle levering.

• Uw oordeel over TAFELZAAG 260MM 1500W - MLT100N - MAKITA N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met TAFELZAAG 260MM 1500W - MLT100N - MAKITA N.v.t.
  • Zou u TAFELZAAG 260MM 1500W - MLT100N - MAKITA aanbevelen? N.v.t.

Duidelijke website die zijn beloftes kan waarmaken

* duidelijke productomschrijving * duidelijke info bij acties van Klium / fabrikant * duidelijke instructies/linken naar cash back acties

• Uw oordeel over RECIPROZAAG 18V - DJR188ZJ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met RECIPROZAAG 18V - DJR188ZJ - MAKITA Toestel werkt conform de beschrijving
  • Zou u RECIPROZAAG 18V - DJR188ZJ - MAKITA aanbevelen? Ja

parfait

Livré à temps. Prix correct.

Alles naar wens

Geen negatieve opmerkingen

• Uw oordeel over GIC 120
  • Beschrijf uw ervaring met GIC 120 Perfect
  • Zou u GIC 120 aanbevelen? Ja

Zeer goede service na verkoop

Ik had een bankschroef besteld via klium. De verpakking was beschadigd waardoor het pakket niet meer kompleet was. Klium heeft zeer snel en correct de ontbrekende onderdelen bezorgd. Dit was een heel vervelend voorval. Maar als het zo goed opgelost wordt heb ik er geen probleem mee.

• Uw oordeel over 160 SUPERIOR BANKSCHROEF
  • Beschrijf uw ervaring met 160 SUPERIOR BANKSCHROEF N.v.t.
  • Zou u 160 SUPERIOR BANKSCHROEF aanbevelen? Ja

Heel professionele opvolging!

Dank voor goede opvolging

• Uw oordeel over HAAKSE SLIJPER 125MM 1400W - GA5040C - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met HAAKSE SLIJPER 125MM 1400W - GA5040C - MAKITA N.v.t.
  • Zou u HAAKSE SLIJPER 125MM 1400W - GA5040C - MAKITA aanbevelen? N.v.t.

Correcte levering,niks op aan te merken.

Bestelling haagschaar makita is vlot afgehandeld zonder problemen.Van de service na levering kan ik geen review geven.

• Uw oordeel over ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 65CM 550W - UH6570 - MAKI
  • Beschrijf uw ervaring met ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 65CM 550W - UH6570 - MAKI Ligt vlot in de hand en snijdt goed sparrenhaag.
  • Zou u ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 65CM 550W - UH6570 - MAKI aanbevelen? Ja

Top levering produkten met nodige garantiebewijzen!!!!

Mn man wou zelfde schuurmachine die kapot was na 20! Jaar... in weinig winkels te vinden en in deze tijden keek ik online... na zoektocht klium beste reviews Meteen ook nodige stofzakjen... schuurpapier etc bijbesteld... snelle levering Veilig verpakt Garantiebewijs per mail Superblije echtgenoot die superklusser is Dankjewel klium!!!!:)

• Uw oordeel over VLAKSCHUURMACHINE RTS 400 REQ
  • Beschrijf uw ervaring met VLAKSCHUURMACHINE RTS 400 REQ Oude was 20!jaar oud en mn man happy met zelfde wel ferm gemoderniseerde uitvoering
  • Zou u VLAKSCHUURMACHINE RTS 400 REQ aanbevelen? Ja

Vlot bestellen / leveren maar weinig hulp bij vragen..

Ruben 5 okt. 2020 20:01 CEST Beste, ik heb eerder via jullie een BAHCO 3830­127­vip sandflex bimetaal gatzagen alsook een BAHCO 3834­ARBR­16152QC houder met snelwisselfunct gekocht. Hiervoor is nog een derde stuk nodig om dit op een 'normale' boormachine te bevestigen, namelijk een dopbit van het juiste formaat. Kunnen jullie aangeven welke uit het assortiment hiermee compatibel is? Alvast bedankt, mvg. Ruben Els (Klium) 6 okt. 2020 15:43 CEST Goedmiddag Ruben, Hier hebben we zelf iets te weinig ervaring mee, dat durf ik je zo niet te bevestigen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten / Kind regards, Els | Customer Care

• Uw oordeel over SANDFLEX GATZAAG BIMETAAL - 3830-127-VIP N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met SANDFLEX GATZAAG BIMETAAL - 3830-127-VIP N.v.t.
  • Zou u SANDFLEX GATZAAG BIMETAAL - 3830-127-VIP aanbevelen? N.v.t.

Betaalde voorraadsartikelen nog steeds niet ontvangen!

Wij hebben onze bestelde artikelen nog steeds niet ontvangen. Klium beweert dat de goederen aan de post overgemaakt zijn. De post beweert dat ze de goederen van Klium nog moeten ontvangen. Ik heb de mail van de post doorgestuurd naar Klium maar heb daar nog steeds geen antwoord op gekregen.

• Uw oordeel over SCHRAAPSTAAL - 474-150-0.80 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met SCHRAAPSTAAL - 474-150-0.80 N.v.t.
  • Zou u SCHRAAPSTAAL - 474-150-0.80 aanbevelen? N.v.t.

Envoi rapide

Excellent service. Grand choix des articles et envoi rapide.

• Uw oordeel over SYSTAINER T-LOC SYS-STF 80X133
  • Beschrijf uw ervaring met SYSTAINER T-LOC SYS-STF 80X133 Très bien
  • Zou u SYSTAINER T-LOC SYS-STF 80X133 aanbevelen? Ja

Keuze in aanbieding producten

Gekozen producten uit groot assortiment, en snel geleverd.

• Uw oordeel over EXCENTERSCHUURM.18V/BODY DCW210NT-XJ (TSTAK)DEW
  • Beschrijf uw ervaring met EXCENTERSCHUURM.18V/BODY DCW210NT-XJ (TSTAK)DEW top product
  • Zou u EXCENTERSCHUURM.18V/BODY DCW210NT-XJ (TSTAK)DEW aanbevelen? Ja

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!