makkelijk en snel
Alles perfect en snel geleverd, goede prijzen, grote keuze, heel goed contact en snelle reactie op vragen! Aan te raden bedrijf om goed gereedschap te kopen!
Heel snel geleverd en beste prijs!!
Eigenlijk kan ik alleen zeggen dat het een top product is en een snelle levering voor een top prijs. Dus ben helemaal happy.
na verkeerde bestelling goed ontvangen aan de telefoon probleem onmiddellijk opgelost door vriendelijke dame bedankt daarvoor
Beste prijspromotie op het internet, gemakkelijk bestellen op de site en een zeer snelle levering !
jullie versturen me de overschot die je nog had liggen. 3 tubes siliconen die buiten de houdbaarheidsdatum zijn,en gewoon kleuren genomen die jullie nog hadden is dit de manier waarop jullie klanten behandelen?!!!!
Hallo Kris Dat is inderdaad niet de bedoeling. Excuses voor de overlast. We gaan dit voor je oplossen. Mvg Davy
Spijtig voor de retourkosten
Snelle levering en bij een produkt die nog moest nabesteld worden telkens via de chat goed geholpen.
Supervlotte aankoop aan correcte prijs
-Snel -Gemakkelijk -Eenvoudig -Betrouwbaar
Geachte, Ik had een telefonisch onderhoud met een medewerker en werd bijzonder klantvriendelijk behandeld. De gevraagde informatie werd correct beantwoord. Het assortiment is uitstekend.
Zowel de levering en de verpakking van het materiaal was dik in orde.
Steeds de voordeligste in Makita toestellen. En steeds correcte en vlugge levering.
Mijn pakket werd goed ontvangen na wat hinder met post.nl Goede feedback gekregen van indo
Originele beoordeling
Mijn pakket is spoorloos. Werd normaal geleverd door PostNl maar zij zeggen niks te hebben ontvangen. Bij informeren Klium werd het opgehaald. Diverse mails gestuurd tot op heden geen antwoord gekregen op mail's. Dan telefonisch contact opgenomen ( 3x ) Product zou opnieuw geleverd worden, nog steeds niks ontvangen. We zijn al 12 dagen verder, geld kwijt en geen product. Van het kasy-tje naar de mur gestuurd. Dus als je het mij vraagt zeer ontevreden
Altijd snelle en correcte levering, mijn favoriete website voor gereedschap
Goede prijs en snel geleverd.
Zeer snelle levering,goede verpakking en tevreden van het product
Matériel de qualité, envoi rapide, c'est du sérieux
snelle levering en zeer goede kwaliteit de zaagmachine voldoet volledig aan mijn verwachtingen
...
Tot op heden, altijd de beste prijs, snelle levering, top service.
Zoals steeds prima service bij klium. Netjes en snel geleverd. Niets op aan te merken!
Vrij intensief gebruikt bij het boren in beton, is voldoende krachtig en ligt goed in de hand. Mijn vorige Metabo hield het meer dan 20j vol, ben dus vol verwachting met dit nieuwe toestel.
De bestelling, betaling en levering zijn stuk voor stuk prima verlopen. De beschrijving van het artikel is eveneens volledig en correct. Alles prima dus !
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!