Levering zeer snel en correct! Superprijs voor festool systainer!

Aangenaam

• Uw oordeel over SYSTAINER ORGANIZER 6XESB SYS3 ORG M 89 FESTOOL
  • Beschrijf uw ervaring met SYSTAINER ORGANIZER 6XESB SYS3 ORG M 89 FESTOOL N.v.t.
  • Zou u SYSTAINER ORGANIZER 6XESB SYS3 ORG M 89 FESTOOL aanbevelen? Ja

Top, snel en correct!

Goede website, duidelijk communicatie! Snel verstuurd en goed verpakt.

• Uw oordeel over GSS 18V-10
  • Beschrijf uw ervaring met GSS 18V-10 Doet wat moet, aan de zwaardere kant.
  • Zou u GSS 18V-10 aanbevelen? Ja

Zeer snelle en correcte levering. Vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag geleverd. Top.

• Uw oordeel over Dewalt 18V XR Brushless Schroef-/boormachine met 2
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt 18V XR Brushless Schroef-/boormachine met 2 N.v.t.
  • Zou u Dewalt 18V XR Brushless Schroef-/boormachine met 2 aanbevelen? Ja

Eerste keer dat ik iets moest retourneren.

Maar uiteindelijk tevreden, met de tweede levering. Binnen de week was alles opgelost. Vriendelijke mensen aan de helpdesk.

• Uw oordeel over ONDERSTEL WST06 - DEAWST06 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met ONDERSTEL WST06 - DEAWST06 - MAKITA Top
  • Zou u ONDERSTEL WST06 - DEAWST06 - MAKITA aanbevelen? Ja

Levering volgens afspraak

Het toestel werd netjes verpakt en is in goede staat aangekomen op het voorziene tijdstip.

• Uw oordeel over AXT 25 TC
  • Beschrijf uw ervaring met AXT 25 TC N.v.t.
  • Zou u AXT 25 TC aanbevelen? Ja

scherpe prijs, vlotte levering

Niet mijn eerste aankoop bij Klium. Altijd probleemloos verlopen, en deze keer opnieuw zo.

• Uw oordeel over SCHUIFMAAT 150MM/6" - 530-316
  • Beschrijf uw ervaring met SCHUIFMAAT 150MM/6" - 530-316 N.v.t.
  • Zou u SCHUIFMAAT 150MM/6" - 530-316 aanbevelen? Ja

Snelle levering.

Snelle levering, zonder problemen.

• Uw oordeel over HAAKSE SLIJPER 230MM 2000W - GA9050 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met HAAKSE SLIJPER 230MM 2000W - GA9050 - MAKITA Helaas is er een hoge piekstroom bij opstart. oude/zwakke automaten vallen uit.
  • Zou u HAAKSE SLIJPER 230MM 2000W - GA9050 - MAKITA aanbevelen? Ja

Top bedrijf!

Stipt en correcte levering.

• Uw oordeel over BOOR- EN SCHROEFMACHINE 18 V - DDF483RTJ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOOR- EN SCHROEFMACHINE 18 V - DDF483RTJ - MAKITA N.v.t.
  • Zou u BOOR- EN SCHROEFMACHINE 18 V - DDF483RTJ - MAKITA aanbevelen? Ja

Goed product en volgens afspraak geleverd

Goed product en volgens afspraak geleverd

• Uw oordeel over GARDENA 08023-20 WAND-SLANGENBOX ROLL-UP AUTO 25M
  • Beschrijf uw ervaring met GARDENA 08023-20 WAND-SLANGENBOX ROLL-UP AUTO 25M Goed proeduct
  • Zou u GARDENA 08023-20 WAND-SLANGENBOX ROLL-UP AUTO 25M aanbevelen? Ja

Top levering

Top levering

• Uw oordeel over PFERD HSS-gatzage LS 140 140 mm 5 1/2
  • Beschrijf uw ervaring met PFERD HSS-gatzage LS 140 140 mm 5 1/2 N.v.t.
  • Zou u PFERD HSS-gatzage LS 140 140 mm 5 1/2 aanbevelen? Ja

Geen enkele opmerking!

Alles is vlot verlopen, bestelling en betaling via internet en heel snelle levering.

• Uw oordeel over BOSMAAIER 2X18V - DUR368AZ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOSMAAIER 2X18V - DUR368AZ - MAKITA N.v.t.
  • Zou u BOSMAAIER 2X18V - DUR368AZ - MAKITA aanbevelen? Ja

Smashing

One of the best company's for work goods in Belgium

• Loving it compared to the Petrol one I had, battery's all the way.
  • Yes

Correcte service. Snel en op tijd.

Zal zeker nog meer bestellingen plaatsen bij deze firma.

• Uw oordeel over KIT ACCESSOIRES STOFZUIGER 644030 SPIT
  • Beschrijf uw ervaring met KIT ACCESSOIRES STOFZUIGER 644030 SPIT Zeer degelijk en praktisch gereedschap.
  • Zou u KIT ACCESSOIRES STOFZUIGER 644030 SPIT aanbevelen? Ja

Buitengewoon goed!

Goede prijs en snelle verzending! Aanrader

• Uw oordeel over BASISREINIGER INTENSIEF RM752 (10L) KARCHER
  • Beschrijf uw ervaring met BASISREINIGER INTENSIEF RM752 (10L) KARCHER Zeer goed
  • Zou u BASISREINIGER INTENSIEF RM752 (10L) KARCHER aanbevelen? Ja

Scherpe prijzen, snelle service

Scherpe prijs, snelle service

• Uw oordeel over TAFELZAAG 260MM 1500W - MLT100N - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met TAFELZAAG 260MM 1500W - MLT100N - MAKITA Scherpe prijs ideaal voor de hobbyist, heeft wel wat upgrades nodig om helemaal top te zijn zoals inlegplaat en langsgeleider. Met een zelfgemaakte zaagslede werkt het prima.
  • Zou u TAFELZAAG 260MM 1500W - MLT100N - MAKITA aanbevelen? Ja

Zeer scherpe prijs en snelle levering

Twee weken geleden bestelde ik twee gardena tuinslangen aangezien ze enorm scherp gesprijst stonden. Na 24 uur werden ze al aan men deur geleverd. Ik heb in het verleden nog via Klium besteld en dit is altijd zeer correct verlopen. Ik hou de website bijgevolg regelmatig in het oog.

• Uw oordeel over GARDENA 08024-20 WAND-SLANGENBOX ROLL-UP AUTO 35M
  • Beschrijf uw ervaring met GARDENA 08024-20 WAND-SLANGENBOX ROLL-UP AUTO 35M Zeer goed product
  • Zou u GARDENA 08024-20 WAND-SLANGENBOX ROLL-UP AUTO 35M aanbevelen? Ja

Opnieuw snelle en goede levering

Wij hebben al verschillende keren allerhande gereedschap en materiaal besteld bij Klium voor onze werkplaats. Naast een scherpe prijs leveren ze snel en is alles goed ingepakt. Wat ons betreft de website voor gereedschap in België!

• Uw oordeel over ACCU-SCHROEFBOORMACHINE CXS LI 2,6-SET
  • Beschrijf uw ervaring met ACCU-SCHROEFBOORMACHINE CXS LI 2,6-SET Zeer fijne en gemakkelijk schroefmachientje. Perfect voor montage en de wat lichtere schroef- en boor handelingen.
  • Zou u ACCU-SCHROEFBOORMACHINE CXS LI 2,6-SET aanbevelen? Ja

Впичитлеон

Я рад

• Вы бы порекомендовали нас? Yes
  • Хорошая машина
  • Yes

Makita combihamer besteld zondagavond, woensdag in huis . Vlotte communicatie en service

• Uw oordeel over SDS COMBIHAMER 800W - HR2811FT - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SDS COMBIHAMER 800W - HR2811FT - MAKITA Zeer stevige machine, ligt goed in de hand trillingen worden goed opgevangen.
  • Zou u SDS COMBIHAMER 800W - HR2811FT - MAKITA aanbevelen? Ja

Bijzonder snel geleverd, zelfs in Coronatijden

• Uw oordeel over GKS 18V-57 G
  • Beschrijf uw ervaring met GKS 18V-57 G Voorlopig zeer tevreden over mijn aankoop van Bosch Cirkelzaag: - mooie zaagsnede - veel minder luidruchtig en lichter dan mijn oude 230 machine - de actie van gratis batterij werd al na één week thuisbezorgd :-) - binnenzeskant heb ik echter niet teruggevonden in de koffer. De bijgekochte geleiderail is een aanwinst: waarom niet eerder gekocht? Wel onduidelijk hoe te gebruiken: bij de eerste zaagsnede wordt een klein lipje van de rubber weggezaagd.
  • Zou u GKS 18V-57 G aanbevelen? Ja

Aan alles wat is beloofd is aan voldaan.

Beste prijs, goed verpakt, snel verzonden

• Uw oordeel over Dewalt 1500W Premium haakse slijper 125mm N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt 1500W Premium haakse slijper 125mm N.v.t.
  • Zou u Dewalt 1500W Premium haakse slijper 125mm aanbevelen? Ja

Facom Doppenset

Snelle, Correcte en Degelijke Site.

• Uw oordeel over FACOM Koffer met doppen 1/4" 6-kant, metrisch - R.
  • Beschrijf uw ervaring met FACOM Koffer met doppen 1/4" 6-kant, metrisch - R. TOP
  • Zou u FACOM Koffer met doppen 1/4" 6-kant, metrisch - R. aanbevelen? Ja

Slechtste klantenservice OOIT.

Verkeerde gereedschapskar gekregen en de fabrieksfout is mijn schuld zeggen ze. Ik mag het daarom niet retourneren om met de gereedschappen erbij te kopen. Dit is letterlijk voor het geld en niet eerlijkheid. Ik zal hier nooit meer iets kopen of aanraden.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.
  • Zou u het product aanbevelen? Nee

great service op dient naverkoop

Ik bestelde 2 short van Snickers, deze bleken via herbevestiging order pas voor december. Na contact me dienst na verkoop, oplossing gevonden en p zeer korte termijn 2 short van Blaklader ontvangen. Thumbs UP

• Uw oordeel over SHORT KATOEN CANVAS ZWART 1534 52 BLAKLADER N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met SHORT KATOEN CANVAS ZWART 1534 52 BLAKLADER te groot ma omgeruild voor een 50.
  • Zou u SHORT KATOEN CANVAS ZWART 1534 52 BLAKLADER aanbevelen? Ja

Kwaliteit zeer scherp geprijsd en snel geleverd.

Altijd een scherpe prijs, top merken en kwaliteit en zeer goede dienst na-verkoop.

• Uw oordeel over COMPRESSOR 6L 8 BAR PROLINE 160 PASLODE
  • Beschrijf uw ervaring met COMPRESSOR 6L 8 BAR PROLINE 160 PASLODE zeer goed handig toestel voor snelle lek test te doen.
  • Zou u COMPRESSOR 6L 8 BAR PROLINE 160 PASLODE aanbevelen? Ja

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!