Ieder bestelling wordt vlot geleverd en correct .
Top bedrijf! Belangrijkste merken op voorraad! Goed toegankelijke website! Zeer correcte en snelle levering! Vlotte en aangename klanten service ( op dit moment via mail ). Zullen nog bestellingen volgen in de toekomst!
Het plaatsen van de bestelling, de levering van het toestel en het in gebruik nemen verliepen zeer vlot. Bij de levering bleek er een geleiderail te ontbreken. Ik heb hiervoor een mail gestuurd en deze werd zo goed als direct beantwoord en de rail werd me direct nagezonden. Top bedrijf. Hier ga ik in de toekomst zeker nog aankopen doen.
Heel goede prijs
Snelle levering, goedkoop en zoals vele vorige aankopen : top firma !
Snel en correct!
Toestel voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Goeie koop.
Zeer snelle levering.
Snel en goed geleverd en goedkoop
Duidelijke website met duidelijke productomschrijving, alsook duidelijk wat u mag verwachten als u bepaald item aanschaft. Goede afbeeldingen die detail tonen en kunnen vergroot worden. Snelle behandeling van de bestelling en vlotte communicatie ivm transport van zending. Voor mijn eerste aankoop hier ben ik super tevreden. (5*) Dank u. Hopelijk loopt het bij iedereen even vlot ! Succes. C.
Snelle levering ondanks de Corona perikelen.
Zeer correcte prijzen, ruim aanbod. Verzendingstermijn klopt nagenoeg altijd met de opgegeven termijnen. Zeer snelle afhandeling. Goede after-sales.
Prijs/kwaliteit/levering dik in orde! Heel tevreden!
Je ne connaissais pas Klium et je l'ai découvert via recherche sur internet, ce qui est une excellente découverte : site très bien fait, grand choix, livraison très rapide
Goedkoop, snelle levering en geweldig product. Aanrader. Dank u.
voor een doe het zelf maker van dingen is een fistool zaag een aanrader! alle ongemakken van zagen verdwijnen zo en het is een plezier om te werken met materiaal die ze bij u verkopen. De levering is heel vlot , bij mij alleen pluspunten over mijn aankoop bij jullie.
Ik heb mijn bestelde producten nooit ontvangen. De Post raakte ze kwijt. Ik heb contact opgenomen met Klium, maar voorlopig nog geen reactie ontvangen. Misschien op deze manier... tenslotte heb ik toch 107 euro betaald.
Beste Kenneth Dit is inderdaad een vervelend voorval. Je pakket was verloren gegaan bij bpost en daardoor niet op tijd bij jou. Nogmaals onze excuses. We hebben de terugbetaling ook gedaan. Mvg Davy
Gemakkelijk kiezen via de site, zeer goede prijs en vlotte levering en na gebruik een degelijk product
Jamais déçu après plusieurs commandes sur le site !
Snelle levering, Goede prijs, Grote keuze
Koffer besteld en 2 dagen later was dit geleverd.
Alles zeer vlot verlopen degelijk product
Ok super
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!