Snelle en correcte service en een hagenschaar van uitstekende kwaliteit!
heel goed
Snelle levering. Extra garantie tot 5 jaar op Bosch blauw. Top.
Ik heb over de tijd nu toch al behoorlijk wat toetellen via Klium gekocht, frappant is de steeds beduidend lagere prijs dan elders. Zijn er vragen, Els beweegt steeds hemel en aarde om ze correct te beantwoorden. Intussen kreeg ik ook mijn schoonfamilie al zo ver om bij jullie te kopen, overtuigd door de prijzen, service én kwaliteit van jullie artikels. Onder de online winkels staat Klium bij mij bovenaan de lijst
Première expérience d'un achat en ligne "important" pour une machine que d'habitude j'aurais commandé/acheté via un contact direct (obtentions de renseignements plus aisés/surs). Tout s'est bien passé. Livraison en 2 étapes (samedi et lundi) 2 jours après la commande pour un objet de stock : donc impeccable. Juste un petit bémol : pour l'envoi, il était possible de choisir entre PostNL ou Bpost. J'avais choisi Bpost et j'ai reçu 2 mails de leur part : le 1er pour m'avertir que l'envoi allait se faire, le 2ème quelques jours plus tard pour dire qu'ils attendaient toujours le colis. Et ce fut PostNL qui a fait les livraisons ! Un petit bug certainement corrigeable du fait de Klium.
Hele snelle levering, niets op aan te merken. A+++
Product zoals beschreven, snelle service en perfecte communicatie.
Zeergoed
Mijn bestelling werd zeer snel verwerkt, en ik werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van de verzending. De levering werd op tijd aangekondigd zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan.
heel goede prijs op tijd geleverd zoals aangegeven
Top service en top producten!
Zeer snelle en correcte handel. Op vrijdag besteld en zaterdag in huis. Zeer scherpe prijzen.
Alles zeer snel geleverd
Snelle service en snelle verzending.
Très bon site d'achat en ligne. Le sérieux fait partie du vocabulaire de cette enseigne. Envoi direct. Très bon prix et matériel de qualité. Une étoile en moins car le site n'est pas disponible en français (mais au moins en anglais)
Ik had een pakket besteld uit 4 delen ik kreeg 3 delen apart geleverd en de laatste wacht ik nog altijd op ik heb hiervoor al een mail gestuurd naar klium maar krijg hier geen antwoord op
Beste Sam Het is door de corona maatregelen nog steeds enorm druk bij ons. We doen ons best om iedreen binnen de 24 uren te beantwoorden, maar net na het weekend lukt dat niet altijd. Ik zie in ieder geval dat een collega je ondertussen heeft geholpen en dat de fout is recht gezet. Excuses voor de overlast. Mvg Davy
goede zeep voor de vloerreiniger f5 van karcher en veel goedkoper.
De producten waren perfect maar voor een verzending in België vond ik de kosten exorbitant hoog. Het gewicht was minder dan een kilogram en de doos vrij klein. Volgens mij om de lage verkoopprijs terug op te krikken.
Steeds een snelle levering. Hele scherpe prijzen.
Topkwaliteit met de grote T
Zonder problemen direct geleverd door KLIUM en wat een weelde jaren gras afgereden elektrisch met een kabel en nu een grasmaaier met accu zonder kabel wat een gemak !
aaaaaaaaaaaaaaaaa bbbb cc ddddddd. Eeeeee Fffffff ggg hhhh iiiiiii jj kkkk lllll mm nnnnn oooooo ppp .
Snel
Een correcte en stipte levering
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!