Top grasmaaier op 2x18 volt batterijen waar ik zonder probleem mijn gazon van meer dan 50m2 kan afrijden en het resultaat is perfect.
Altijd snelle levering, volledig correct zoals voorzien.
De maandagmorgen mijn bestelling geplaatst , de dinsdagmiddag ontvangen ! De website spreekt de waarheid ! Een tevreden klant !
ben "zoals verwacht" zeer tevreden met de geleverde schuurmachine en heb ook vertrouwen in Klium, heb ook al # besteld en altijd tevreden. Ook vlugge levering !!!!
makkelijk te navigeren site, prima prijs, snel geleverd
Snel en onbeschadigd geleverd. Product voldoet aan vooropgestelde verwachtingen.
super correct voor een super prijs
Vlot zoals het Overal zou moeten zijn
Top service!
Spijtig dat je geen artikelen buiten de aangeboden artikelen van eenzelfde merk kan bestellen. Daarom een 9.
ik had een Festool MFT/3 met accessoires besteld, en na een week MFT/3 zonder accessoires ontvangen. Na wat over en weer gemail met de customer service afdeling (vriendelijke mensen trouwens) werd mij beloofd dat de accessoires eerstdaags gingen worden nagestuurd. Na nog een week blijkt dat niet zo makkelijk te organiseren en zou mijn tafel terug worden opgehaald om dan te worden gewisseld voor een nieuwe. Kort samengevat: artikel besteld op 09 juni, en tot op vandaag 22 juni nog altijd in het ongewisse over wanneer dit zal zijn opgelost.
Beste Wim Jammer genoeg heb je gelijk. Het ontbrekende stuk is niet zomaar op voorraad bij Festool. (Nog steeds door de corona crisis). Vandaar dat we het een beetje onorthodox proberen te regelen. Maar we proberen het zo snel mogelijk voor je op te lossen. Nogmaals onze excuses. Davy
De keuze bij Klium is enorm groot en gevarieerd. Wanneer dan de prijzen ook nog steeds de laagste zijn is de keuze snel gemaakt.
vlugge levering,goed verpakt en eerlijke prijzen.
Soms zijn de levertermijnen bij Klium niet volgens de beloofde termijn. Nu was de levering redelijk netjes.
Heel blij met aankoop, klantenservice en service na verkoop!
I bought what I expect. It was delivered in a good situation and I'm happy with the service.
‘s morgens via een overzichtelijke website besteld, onmiddellijk feedback en bevestiging ervan en de dag erna reeds geleverd via Post.nl op een zaterdagochtend. Beslist een goed aanbod qua prijs/kwaliteit. Zeker aan te bevelen
x
Goede webshop & beste prijzen, snelle levering (post NL) en zeer behulpzaam
- Leveringsdata op de site kloppen - Veelal de goedkoopste - Makkelijk bereikbaar - extra korting bij grotere aankopen heel moeilijk
snelle levering, goede kwaliteit, perfect verlopen, de papa was heel blij met zijn onverwacht cadeautje!!
Alles duidelijk en netjes geleverd.
Polecam sklep. Sprzęt zgodny z opisem szybka przesyłka na adres po uregulowania należności. Pozdrawiam.
De aankoop verliep vlot. Ook de levering was ok en vlot
prijs kwaliteit top!
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!