Zeer goede service ,vandaag bestellen ,morgen geleverd ook al is het zaterdag en dat tegen een zeer lage prijs.+dan nog een langere garantie
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop bij Klium. Er is een uitgebreide keuze die duidelijk beschreven wordt,ondersteund met foto's waar nodig. De bestelling,betaling en levering verliep vlot. Ik vind Klium een aanrader.
Gemakkelijke website, snelle levering
Werfradio MAKITA DMR115 besteld - zeer vlotte afhandeling en levering. De radio doet het goed - zal nog bij KLIUM bestellen = een plezier!
Aankoop gedaan dag erna thuis geleverd " maar door corona bla bla bla " ken je per toeval mensen bij Post NL na een goede week nog niets geleverd krijg je bij kalium het antwoord sorry meneer de fout zit bij post NL Het pakket is hier weg niks ook niet aankoop geannuleerd Wordt niks meer gekocht bij die bende
Beste Jos Jammer genoeg is het wel de waarheid. Door de corona maatregelen kunnen ze bij Postnl nog steeds niet optimaal werken en zijn paketten tot 2 weken onderweg. De grote flessenhals zit op dit moment bij hun ontvangst. En zolang je pakket daar niet door is, laten ze in de track & trace niet zien dat ze het ontvangen hebben. Ook al is dat in feite wel zo. Mvg en nogmaals excuses voor de ovelast. (Door overmacht). Davy
Alles op tjid ontvangen producten super
1 . Zeer goeie prijs. 2 . Vlotte en eenvoudige bestelling. 3. Super snelle levering. 4. Bekende merken.
Supersnelle en correcte levering!!
perfecte service
Snelle levering, goed verpakt, beste prijs. En kwaliteitsprodukten,kortom... perfect.
Volledig en op tijd geleverd garantie zoals afgesproken
Heb reeds enkele bestelling gedaan en tot op heden zijn deze voortreffelijk verlopen. Ben zeer tevreden van de website en het team over het afhandelen van mijn bestellingen! Ook hun partners voor het leveren van de bestelling lopen zeer goed en vlot (zelfs tijdens deze Corona crisis),
gekozen besteld, en snel geleverd.
Snel geleverd. Goed product.
Prijs kwaliteit is dit weer een topper. Krachtig en gemakkelijk te hanteren. Prima service van klium.
vandaag besteld morgen in de voormiddag geleverd en zeer tevreden van hakselaar
Als je veel bomen of erg dikke bomen moet omdoen is dit misschien niet voor jou, maar voor af en toe kleine en halfgrote bomen te verzagen is dit een zeer praktisch toestel.
tip top
Zeer tevreden over het uitgebreide gamma. Prijzen zijn ook dikwijls bij de laagsten. Snelle en correcte levering.
Reeds vele malen wat bij klium besteld, nog nooit een probleem voorgehad + zeer goed prijzen
dinsdag 26/05/2020 besteld, woensdag 27/05/2020 geleverd zelfs geleiderail van 3 m prima toestellen
duidelijke website, goede prijs/kwaliteit, goede communicatie over de levering, die heel snel verliep. Om 14h besteld en de dag nadien om 9h geleverd door Bpost
Boormachine besteld, en bij de aflevering ontbrak een set boren zoals in aanbieding. Een mailtje en een enkele dagen later setje boren netjes aan huis geleverd. Perfect service
Duidelijke webshop Redelijke prijzen Goede bediening
goede service, materiaal aan schappelijke prijs(tov andere aanbieders)
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!