goeie prijs, snel geleverd, niets dan lof

Helemaal niets op aan te merken.

• Uw oordeel over BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJX3 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJX3 - MAKITA Veel krachtiger dan verwacht. Heel handzaam.
  • Zou u BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJX3 - MAKITA aanbevelen? Ja

Duidelijke communicatie, snelle afhandeling. En dit voor correcte prijzen.

• Uw oordeel over STEEKBEITELSET - 434-S6-EUR N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met STEEKBEITELSET - 434-S6-EUR N.v.t.
  • Zou u STEEKBEITELSET - 434-S6-EUR aanbevelen? N.v.t.

Alles verliep prima

Zal zeker nog bestellen

• Uw oordeel over GARDENA 08024-20 WAND-SLANGENBOX ROLL-UP AUTO 35M
  • Beschrijf uw ervaring met GARDENA 08024-20 WAND-SLANGENBOX ROLL-UP AUTO 35M Zoals verwacht
  • Zou u GARDENA 08024-20 WAND-SLANGENBOX ROLL-UP AUTO 35M aanbevelen? Ja

Werd dag erna geleverd en product is goed.

Product werd snel geleverd . De lijm reeds gebruikt en alles OK.

• Uw oordeel over PARKETLIJM MULTILAYER 248 16KG RECTAVIT
  • Beschrijf uw ervaring met PARKETLIJM MULTILAYER 248 16KG RECTAVIT goed, wel zeer vloeibaar
  • Zou u PARKETLIJM MULTILAYER 248 16KG RECTAVIT aanbevelen? Ja

misleidend

de aanbieding is nogal misleidend met foto's weergegeven waardoor men denkt dat jullie een goede aanbieding geven. Echter was dit niet het geval

• Uw oordeel over AFKORTZAAGMACH.1200W/190MM CS 50 EBG-FLR FESTOOL
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORTZAAGMACH.1200W/190MM CS 50 EBG-FLR FESTOOL N.v.t.
  • Zou u AFKORTZAAGMACH.1200W/190MM CS 50 EBG-FLR FESTOOL aanbevelen? Nee

positief

positief klantvriendelijk

• Uw oordeel over INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 CAMP-SET (SYST)
  • Beschrijf uw ervaring met INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 CAMP-SET (SYST) zeer practisch in gebruik
  • Zou u INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 CAMP-SET (SYST) aanbevelen? Ja

Goede prijs en super snelle levering!

Snelle levering en heel scherpe prijs

• Uw oordeel over GRASTRIMMER 1000W - UR3501 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met GRASTRIMMER 1000W - UR3501 - MAKITA Krachtig voor distels
  • Zou u GRASTRIMMER 1000W - UR3501 - MAKITA aanbevelen? Ja

Bestelling geplaatst en betaal en niets ontvangen...

Bestelling geplaatst en betaal en niets ontvangen...

• Uw oordeel over VERTICUTEERMACHINE 36CM 1800W - UV3600 - MAKITA N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met VERTICUTEERMACHINE 36CM 1800W - UV3600 - MAKITA N.v.t.
  • Zou u VERTICUTEERMACHINE 36CM 1800W - UV3600 - MAKITA aanbevelen? N.v.t.

Uitstekend!!

Alles snel en correct verlopen!

• Uw oordeel over Kleermakersschaar 260mm
  • Beschrijf uw ervaring met Kleermakersschaar 260mm Werkt prima!
  • Zou u Kleermakersschaar 260mm aanbevelen? Ja

Zeer correct!

Reeds na twee dagen werd mijn bestelling aan huis geleverd zonder optie voor vlugge levering, Top.

• Uw oordeel over GLASKIT WIT 290ML TS SO N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met GLASKIT WIT 290ML TS SO N.v.t.
  • Zou u GLASKIT WIT 290ML TS SO aanbevelen? N.v.t.

zeer betrouwbare, snelle en correcte service !

Zéér duidelijke site, zeer snelle levering en per mail nog het garantiebewijs van mijn toestel opgestuurd gekregen. Absolute aanrader !!!

• Uw oordeel over HANDCIRKELZAAG HK 55 EBQ-PLUS-FS
  • Beschrijf uw ervaring met HANDCIRKELZAAG HK 55 EBQ-PLUS-FS fantastische machine
  • Zou u HANDCIRKELZAAG HK 55 EBQ-PLUS-FS aanbevelen? Ja

Zeer correcte site

Bestelling gedaan rond 13.00 u. Volgende werkdag om 10.00 u. geleverd .

• Uw oordeel over ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 65CM 670W - UH6580 - MAKI
  • Beschrijf uw ervaring met ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 65CM 670W - UH6580 - MAKI Al met verschillende merken gewerkt . Maar deze steekt er ver boven uit.
  • Zou u ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 65CM 670W - UH6580 - MAKI aanbevelen? Ja

Kilimanjaro perfect - PostNL en ramp

Met Klium was is alles vlot verlopen. Scherpe prijs, snel opgestuurd... maar PostNL is een ramp. Een van mijn aankoop bij Klium wacht ik al een week, ze beweren dat ze een poging tot levering hebben gedaan... wat een leugen is... en trouwens hebben ze geen poging bon achtergelaten... verschillende keren PostNL aan de telefoon gehad maar zonder dat ze echt moeite doen om een oplossing te vinden... spijtig want met de juiste transporteur had Klium 5 sterren van mij gekregen.

• Uw oordeel over SDS COMBIHAMER 18V - DHR202ZJ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SDS COMBIHAMER 18V - DHR202ZJ - MAKITA Zeer goede product!
  • Zou u SDS COMBIHAMER 18V - DHR202ZJ - MAKITA aanbevelen? Ja

Goed totdat je service nodig hebt.

Snelle levering, niet te duur. Dienst na verkoop laat te wensen over. Je mag het toestel zelf niet brengen, verplicht opsturen op eigen kosten. Ze voorzien ook geen hulp en je dient de machine zelf te verpakken en een transporteur te zoeken. Niet evident voor een grasmachine. Maw ik sta een beetje in de kou na deze gebrekkige aankoop. Gelukkig levert makita zelf wel een goede service.

• Uw oordeel over GRASMAAIER 46 CM 2X18V - DLM460Z - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met GRASMAAIER 46 CM 2X18V - DLM460Z - MAKITA N.v.t.
  • Zou u GRASMAAIER 46 CM 2X18V - DLM460Z - MAKITA aanbevelen? Nee

Goede, snelle en correcte service

Grasmachine besteld, 2 dagen later in huis! Mailing en communicatie ook dik ok!

• Uw oordeel over GRASMAAIER 43 CM 2X18V - DLM432PT2 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met GRASMAAIER 43 CM 2X18V - DLM432PT2 - MAKITA Topmachine...grasmaaien is een plezier.
  • Zou u GRASMAAIER 43 CM 2X18V - DLM432PT2 - MAKITA aanbevelen? Ja

snelle levering.

prima gereedschap!de makita heggeschaar is licht en levert mooie geknipte buxushagen en bollen.batterij zeer snel opgeladen!..echt tevreden over de aankoop!

• Uw oordeel over GRAS- EN HEGGENSCHAAR 18 V - DUM604ZX - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met GRAS- EN HEGGENSCHAAR 18 V - DUM604ZX - MAKITA super gereedschap
  • Zou u GRAS- EN HEGGENSCHAAR 18 V - DUM604ZX - MAKITA aanbevelen? Ja

Heel positief

Super snel geholpen bij een vervanging onder garantie. Heel vriendelijke Anja aan de telefoon.

• Uw oordeel over DOMINO DF 500 Q-SET DOMINO N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met DOMINO DF 500 Q-SET DOMINO N.v.t.
  • Zou u DOMINO DF 500 Q-SET DOMINO aanbevelen? N.v.t.

Heel fijne aankoopervaring

Overzichtelijke website, gemakkelijk zoeken en bestellen, snelle levering en uitgebreid gamma aan gereedschap e.. zaken die interessant zijn voor een klusser particulier. Echt tevreden, ondertussen al driemaal gekocht.

• Uw oordeel over DECOUPEERZAAG 18V - DJV182ZJ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met DECOUPEERZAAG 18V - DJV182ZJ - MAKITA Zeer foed
  • Zou u DECOUPEERZAAG 18V - DJV182ZJ - MAKITA aanbevelen? Ja

Perfecte Service!!!!!!!

Perfecte service voor een professionele tool

• Uw oordeel over 125 MM EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE - ROS 125 E
  • Beschrijf uw ervaring met 125 MM EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE - ROS 125 E Super
  • Zou u 125 MM EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE - ROS 125 E aanbevelen? Ja

leveren niet wat beloofd word in omschrijving toestel

Ik kocht een multitool van Milwaukee waarin bij de omschrijving van het toestel stond dat de batterij erbij was, echter bij levering was er geen batterij te bespeuren. Na heen en weer gemail kreeg ik te horen dat batterij er niet bijhoort terwijl duidelijk in de omschrijving stond dat deze er wel bij is. Nu is de omschrijving op de site volledig aangepast en staat de batterij niet meer vermeld Dus duidelijk dat ze verkeerd waren en hun schuld niet willen bekennen Als je een correcte firma bent dan geef je de fouten toe, zeker als het zwart op wit kan bewezen worden. zeer teleurgesteld in de aanpak en opvolging van Klium De multitool zelf echter is van uitstekende kwaliteit zoals al de toestellen van Milwaukee

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Top materialen aan een mooie prijs.

Ruim aanbod aan degelijk gereedschap. Dit aan aantrekkelijke prijzen. Bestellen, betalen en leveren verloopt perfect. De grotere gereedschappen worden mooi op een pallet getransporteerd en niet vanachter in een bestelwagen gegooid. Wat bij anderen wel voorkomt. Een klein minpuntje...ik bestelde een makita afkortzaag en stofzuiger, alles bij elkaar een mooie 900€. Echter vergat ik een bocht van 90 graden voor de stofafzuiging bij te bestellen. Dingetje kost amper 3€...moet ik nu 19,99€ verzendkosten op betalen. Klantendienst gebeld, waren zeer vriendelijk, maar ze kon mij niet verder helpen. Ik begrijp dat ze niet zomaar gratis verzending voor kleine prullen kunnen geven, het is geen aliexpress, maar als je net voor dat bedrag hebt achter gelaten hoop je toch op een geste.

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1510W - LS1019L - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1510W - LS1019L - MAKITA Een droom om met te werken.
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1510W - LS1019L - MAKITA aanbevelen? Ja

Snel en efficiënt

Snelle levering en alles corect beschermd i gepakt.

• Uw oordeel over POWERPACK BL1850B - 197624-2 - MAKITA N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met POWERPACK BL1850B - 197624-2 - MAKITA N.v.t.
  • Zou u POWERPACK BL1850B - 197624-2 - MAKITA aanbevelen? N.v.t.

Snelle levering - goede prijs

Producten snel geleverd, prijzen zijn heel concurentieel, uitgebreide garantie is een pluspunt.

• Uw oordeel over Dewalt 18V XR Grastrimmer met 1x 5,0Ah accu
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt 18V XR Grastrimmer met 1x 5,0Ah accu Krachtig genoeg voor graskanten en helemaal niet luid
  • Zou u Dewalt 18V XR Grastrimmer met 1x 5,0Ah accu aanbevelen? Ja

Prima service, goeie producten, snelle levering

Bij Klium bestellen, dat zijn de professionele producten dus die zijn al goed. De levering en afhandeling van de bestelling gaan zeer vlot, zelfs in Coronatijden. Top dus... Dienst na verkoop heb ik nog niet nodig gehad, maar die zal ook wel in orde zijn... Doe zo voort...

• Uw oordeel over ACCUHANDLAMP 18V/BODY GLI 18V-2200 C BOSCH
  • Beschrijf uw ervaring met ACCUHANDLAMP 18V/BODY GLI 18V-2200 C BOSCH Sterke lamp, handzaam en gaat lang mee op 18V batterij...
  • Zou u ACCUHANDLAMP 18V/BODY GLI 18V-2200 C BOSCH aanbevelen? Ja

altijd een snelle service

klim is altijd correct en snelle levering alsook goede informatie ivm status bestelling merci daarvoor

• Uw oordeel over GELEIDERAIL FS 1400/2
  • Beschrijf uw ervaring met GELEIDERAIL FS 1400/2 goed gerief
  • Zou u GELEIDERAIL FS 1400/2 aanbevelen? Ja

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!