De toestel was goed en de dienst ook.
Al meermaals iets besteld, nog nooit problemen gehad. TOP!
En met dat ruime aanbod zeker nog wel voor herhaling vatbaar.
Altijd snel geleverd en indien niet voorradig, dan weet je exact wanneer het product er zal zijn. Eerlijke prijzen en goed service. Uitgebreide website, die ook gemakkelijk te doorzoeken is. Als je het daar niet vindt, dan vindt je het nergens.
Goede ervaring: vlot besteld, opgevolgd en ontvangen.
goed toestel voor in de tuin.
Is een krachtige machine en licht goed in de hand
zeer goed toestel heb het reeds 2x gebruikt en moet zeggen de accus zijn top
Snelle levering goed product en betrouwbaar
Gewone perfect
Transaction perfect behandeld
Super snelle gratis levering van de zaagtafel op klein palletje . De zaagtafel gekocht tegen zeer scherpe prijs en door een actie van Dewalt een accuboormachine bovenop gekregen. Top
2 dagen later geleverd
Aankoop Makita DLM 465Z grasmaaier. Sterke prijs, goede communicatie en snelle levering. Erkende Makita dealer zodat ik ook nog van de seizoensactie van de fabrikant kon genieten
Steeds correct en direct leverbaar
Duidelijke website en snelle levering
Was zeer tevreden, levering ging snel. Juist Post.nl die mijn goederen bij de foute buren hebben afgezet.
Bovenop een zeer goede prijs nog een extra cadeau van circa 80 euro . Niemand doet beter. De boomzaag van Makita blijft een van de beste die er te vinden is. Goed voor jaren zaagplezier.
Vriendelijke medewerksters stellen alles in t’werk om snel leveringsfouten, welke buiten hun wil ontstaan, goed op te lossen. Zeeer tevreden !!!
Bestelling prima aangekomen mankement direct verholpen en nieuw onderdeel snel ontvangen
Seulement deux jours ont suffit pour recevoir ma commande. Parmi les articles que j'ai commandé il y en avait un qui n'était pas adapté. J'ai contacté le service client qui m'a très gentiment expliqué les démarches à suivre pour le retour. Quelques jours après le remboursement était effectué sur mon compte. Bravo pour votre professionnalisme et votre compréhension.
Koop al jaren bij klium, meestal festool, deze heeft uitgebreide garantie, dus in tegenstelling tot andere merken maakt het niet echt uit waar ik het koop, maar keer altijd terug naar klium dus, meestal dicht bij of cde laagste prijs, goede voorraad, snelle levering en vibd het ook wel leuk dat je kan kiezen welke firma t gaat leveren.
Had iets besteld en het werkte niet ,na contact via whatsapp onmiddellijk geholpen en binnen de 5 dagen had ik het bestelde artikel opnieuw in de bus ,dus zeer tevreden klant
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!