s'middags besteld en s'anderendaags geleverd.
heel tevreden over het product. de verzending was super.
snelle levering en kwalitatieve producten aan scherpe prijzen
altijd snel geleverd
Makita grasmaaier gekocht , pas na 1 week geleverd in plaats van de beloofde 2 dagen . Grasmaaier werkt niet , gebeld met Klium . Moest mail sturen ook zo gedaan . Na nog eens een week nog steeds geen antwoord of oplossing. Resultaat nieuwe grasmaaier gekocht die niet werkt en geen service . Graag asap oplossing.
Beste Steve Daar is inderdaad iets mis gelopen bij onze tickets. Mijn excuses. Wij gaan meteen voor je aan de slag. In verband met de levertijden. Helaas zijn we ook afhankelijk van de koerierdiensten. Daarom dat we spreken over gemiddelde levertijden en dat we de melding ivm levering tijdens corona op elke pagina van de website hebben staan. Mvg Davy
Toestel werd snel en goed verpakt geleverd. Bovendien hanteerde Klium de scherpste prijs. Aanrader !!
Zeer tevreden met deze bestelling, alles naar wens ben tevreden!
Heel snelle levering . Producten zijn zoals beschreven . Heel vriendelijk aan de telefoon en ook op de chat . Kortom : DOE ZO VOORT .
+Materiaal goed. +Snel geleverd. -Transport is echter veel te duur. Het blijft dus bij eenmalig.
Beste Werner Corona maatregelen zorgen er voor dat onze kosten gestegen zijn. Vandaar dat nu tijdelijk de handling en verzendkosten ook hoger zijn dan normaal. Ik hoop dat de snelle levering en het goed materiaal zwaarder doorwegen bij je volgende keuze van webshop. Mvg Davy
Was een nieuwe webshop voor mij. De bestelling verliep zoals gebruikelijk. Vreemd was dat er werd aangebeld, en de doos daar stond zonder enig spoor of visueel contact met de koerierdienst, in Corona tijd weliswaar.
Materiaal werd nog vlugger bezorgd dan verwacht in deze tijden.
Goede uitleg gekregen over aankoop en dag nadien in huis! Volgende aankoop weer daar!
zeer goed
Snel en goed
Goede service, ondanks de heden daagse toestand
Eindelijk een online bedrijf dat zijn beloften voor 100% nakomt.
zeer handige machine om overal (waar geen stroom is) te kunnen werken. prestatie idem als een bedraad exemplaar alleen gaat deze maar 20 minute mee, wat voldoende is voor klus werk
Één goeie grasmaaier voor mijn kleine tuintje en zeker voor een vrouw. Klein en compact
Livraison rapide
Je moet echt de tijd nemen als je iets gaat zoeken, de trefwoorden zijn niet juist , vb als je een zaagje zoekt voor een wipzaag vind je bij het ene merk dit onder wipzaag, bij een ander merk onder decoupeerzaag, als je pluggen ingeeft is het hetzelfde probleem, met een zoekmachine up to date zou het bestellen veel sneller gaan, ik denk dat u hierdoor heel wat verkoop misloopt, want je weet van buitenaf niet waar je iets moet zoeken
Beste Theo Bedankt voor jet tip. We zijn ons bewust van dit probleem en zijn hard aan het werk om dit op te lossen. Mvg Davy
Gereedschapskoffers zijn praktisch combineerbaar en stapelbaar. Eenvoudig en degelijk.
In deze coronatijden is een snelle levering (begrijpelijk) niet evident. Na enkele dagen was mijn bestelling in mijn bezit. En het is een Belgische webshop. Laat ons wat chauvinistischer zijn en de Belgische economie steunen
Alles verliep perfect, niets op aan te merken 👍
de assemblage spreekt voor zich maar ik had het toch handig gevonden mocht er een kleine instructie bij gezeten hebben, tenzij ik ze gewoon niet gevonden heb natuurlijk. ik heb een hele half uur kunnen werken met accu's van 3ah wat mij toch verwonderde in de goede zin zeer stille en lichte machine en met draad efficient, wel dikwijls draad bijbrengen
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!