Klium en Metabo voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Enkel de koerier moest een beetje zoeken; reed twee maal voorbij!
maken de belofte besteld voor 16u, volgende dag geleverd altijd waar.
Onvolledige levering (1 ontbrekend artikel) werd onmiddellijk en zonder discussie nageleverd na contact via mail. Foutjes kunnen gebeuren, maar dergelijke rimpelloze service heb ik elders nog niet ervaren.
Verzenden was tiptop in orde. Bosch verstekzaag werkt prima. En zeker de prijs👍👍👍
geleverd zoals het moet : zoals afgesproken bij de bestelling. Hopelijk valt de machine zelf goed mee. De eerste indruk is prima !
Zeer tevreden over mijn aankoop. Ik heb de afkortzaag nog maar één keer echt gebruikt voor een klein projectje, maar mijn timmerwerk is er serieus op verbeterd, gewoon door de precisie die dit apparaat mogelijk maakt. Van fabriek was het zaagblad correct ingesteld (90° t.o.v. het steunvlak. De machine is zwaar genoeg om stabiel te zijn zelfs zonder ze vast te zekeren aan bv. een werkbank, maar toch licht genoeg om makkelijk te verplaatsen. Het meegeleverde zaagblad geeft een mooie zaagsnede in vurenhout met minimale versplintering. Het enige nadeel tot dusver is de plaats die deze afkortzaag inneemt. Het schuifmechanisme heeft veel diepte nodig, en zelfs met de zaag in verstek geplaatst naar 45° staat de voorste rand nog steeds zo'n 850mm van de muur.
top!
mijn bestelling iets te laat gedaan maar toch op tijd geleverd goed gewerkt
Top firma
Een ruime keuze in de makkelijke webshop, aan betaalbare prijzen (goedkoper dan op een ander).
Bestelling en snelle levering, gewoon top leverancier
Zoals gewoonlijk is materieel van FACOM van uitstekende kwaliteit.
De verzendkosten zijn wel aan de hoge kant
Dit is een perfect combipack, goede krachtige batterijen en een top lader. Laad de batterijen snel op en maakt minder kabaal dan zijn voorganger. Bij normaal gebruik val je niet zonder batterijen tijdens dje werkzaamheden! Staat goed geprijst!!
Een zeer ruim aanbod aan professionele producten, ook beschikbaar voor de particuliere klant. De palletzending werd netjes via vrachtpost afgeleverd.
Vlotte en correcte levering
Tevreden over product alleen de levertijd is wat uitgelopen en de bestelling is in 2 keren geleverd.Maar alles is in orde gekomen en ik kreeg snel antwoord op mijn mail.grt
In het aanbod van siliconen waarmee ik ervaring heb beantwoordt dit produkt het meest aan het doel dat ik nastreef.
Ik had door de lockdown geen mogelijkheid om het benodigde te kopen zo kwam ik bij Klium terecht. De levering kreeg ik na één dag. Ik had niet zoveel nodig maar om vlug en proper te werken had ik soudal schuim nodig om een verluchtingsbuis vast te zetten na herstel.
toestel voldoet honderd % aan de verwachting, snelle levering
Tevreden
Prima. Alles in orde.
Overzichtelijke site en er zijn reserve stukken beschikbaar voor het aangekocht toestel
zoals steeds snelle levering
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!