Goed materiaal.
Bij het zoeken in noodgeval naar machines,kwam ik bij klium terecht. Omdat er niks meer open was wegens de corona crisis dacht ik , ik ga het online proberen. Bleek dus absoluut geen goed idee te zijn. De voor 16h besteld op werkdagen volgende werkdag geleverd garantie werd bij mij een 14dagen garantie. En dan blijkt mijn bestelling ook nog niet compleet te zijn. Na veel mailen en bellen wat ook niet echt vlot verloopt. Krijg ik de mail met de belofte dat ze het nazenden. Dat is ondertussen ook al 3dagen gelenden en heb het pakket nog niet ontvangen. Daar bovenop beweren ze ook nog dat ik een acculader zou ontvangen hebben die niet bij het pakket hoort, en sturen ze me meteen een label via mail om het terug te zenden. Nu zou ik zelfs meer hebben als dat ik effectief ook uit de doos gehaald heb. Radeloos. De ergste onlineshop ervaring ooit.
Hallo Sander Voorraadproducten verzenden we inderdaad dezelfde dag nog. Maar jij hebt producten gekocht die niet op voorraad lagen. Door de coronamaatregelen hebben veel leveranciers and pakketjesdiensten problemen met levertijden en helaas zijn wij ook afhankelijk van hen. Daarbovenop was er in ons magazijn ook nog een fout gebeurd waardoor je iets verkeerd extra het opgestuurd gekregen. De fout is ondertussen recht gezet en nogmaals onze excuses voor de overlast. Mvg Davy
Net als de vorige keren werd product geleverd zoals beloofd en voldoet aan alle verwachtingen.
Heel snelle levering. veel sneller dan vidaxl, waar ik op hetzelfde moment iets besteld had.
Super snelle en vlotte levering Het product is wat ik verwacht heb Een dikke pluim voor jullie firma
bpost in grote vertraging
Alles correct verlopen
Als verbouwers is tijd, geld en degelijk materiaal een must. Klium komt aan deze drie treffers tegemoet. De koerier dienst is steeds op tijd en vriendelijk. Als jong gezin is elke cent welkom, bij Klium ben je zeker van een goede prijs voor je product. En je vindt er steeds de beste kwaliteit aan materialen voor bijna elke job.
Problemen bij Bpost omwille van Corona?
Beste Ivo Zoals we je al hebben proberen uit te leggen is het door het uitbreken van de corona crisis vooral in het begin een chaos geweest bij Bpost. Ze hebben dit ook toegegeven en alle zendingen van 19 maart zitten ergens in hun systeem. Ze zijn een onderzoek gestart en hebben ons beloofd dat uiterlijk eind deze week alles in orde zou zijn. Nogmaals onze excuses. Davy
Zelfde dag antwoord op een vraag, prima sevice
Correcte behandeling
De heggenschaar werd met een defect geleverd, maar geen fout van Klium. Ik heb die gratis kunnen terugsturen en na herstelling werd die mij terug bezorgd. Dat nam wat tijd in beslag. Het zou sneller gaan als men mij direct een andere stuurt, maar gezien het niet zo dringend was ben ik best tevreden.
Altijd zeer tevreden over mijn aankopen bij Klium !
1ste keer bij jullie gekocht en tevreden over levering
Bedankt zo kunnen we verder weken aan de verbouwingen
Worst client experience ever... totaal niet oplossing-gedreven en luie manier van aanpak. Pakket had 4 weken nodig om aan te komen ipv volgens dag levering. Bij een nabestelling van +500 euro was het niet de moeite om een oplossing te vinden voor een leveringsprobleem en was het beter om zomaar de chat te verlaten... Ik bestel voortaan bij toolstation.nl en toolnation.nl; klantvriendelijk én vooral 1000 maal sneller!
Beste Fre Bpost was helaas ook niet voorbereid op de corona crisis. Net zoals wij allemaal. Wij hebben wel degelijk alles in werking gezet om jouw pakket zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Jammer dat dit door jou zo niet ervaren werd. Nogmaals onze excuses. Davy
The hose nozzle was well packaged and works fantastic! It arrived a bit later than expected, but that was due to the post office being overloaded during the corona virus pandemic.
Ongelofelijk snel en correct in deze Corona tijden. Duidelijk in hun communicatie iets wat bij anderen ver te zoeken is.
niet zo bekend meestal gaat men naar de grote bekende shops
Mijn eerste ervaring met Klium, mar deze is absoluut goed verlopen.
Vrijdag om 14h besteld en zaterdagochtend geleverd terwijl ik dacht dat het pas voor maandag zou zijn👌
Producten worden telkens correct geleverd.
heb eerst een verkeer item geleverd gekregen. De juiste levering is na meer dan een week nog niet geleverd en verdor ook geen info van klium. Wel info van Bpost die me zeggen dat ook zij geen pakje hebben ontvangen. Er is iets fout met jullie systeem als jullie mij feedback vragen voor een pakje dat niet eens geleverd is
Beste Michel Zoals we je al hebben proberen uit te leggen is het door het uitbreken van de corona crisis vooral in het begin een chaos geweest bij Bpost. Ze hebben dit ook toegegeven en alle zendingen van 19 maart zitten ergens in hun systeem. Ze zijn een onderzoek gestart en hebben ons beloofd dat uiterlijk eind deze week alles in orde zou zijn. Nogmaals onze excuses. Davy
Zeer snelle levering
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!