In orde

Alles snel en fijn geregeld alleen volgens website voor 20u betaald volgende dag geleverd. zowel verstekzaag als standaard waren op stock, werden normaal dag na bestelling geleverd en de standaard was er maar op de verstekzaag zelf nog 2 dagen langer moeten wachten. Was wel net op tijd binnen voor ik er effectief mee aan de slag moest dus ... alles ok

Zeer goede service

Bestelling geplaatst in de namiddag en correct geleverd de volgende dag.

Hier bestel ik nog 'het betere gereedschap'

2de keer besteld.... snel geleverd. Site is overzichtelijk en extra garantie van makita registreren is een fluitje van een cent.

alles verloopt perfect bij een aankoop

betrouwbare, perfecte webwinkel

Veel keuze en zeer vlotte afhandeling!

Al verschillende malen met Klium een bestelling 🚚 gedaan en telkens een correcte en snelle levering! Ook een heel overzichtelijke site,de top!

Snelle en goede service

Bij de bestelling van een bitumineuze vloeistof (stroopachtig) in een blikken kan, verpakt in een kartonnen doos is het blik ingedeukt en gaan lekken tussen het punt van verzenden en de plaats van aflevering. Na melding daarvan en zonder enig claim in te dienen werd het product zonder meer totaal en gratis vervangen door een nieuwe zending. Ditmaal was de verpakking bestand tegen het transport en kwam aan in goede orde. Service zoals het hoort zonder enige kopbrekens!

alles in orde op tijd geleverd,en het werkt.

o.k.

Perfekt

Snelle levering en voordelige prijs

Ik ben gewoonweg uiterst tevreden over de werking van Klium.be

Ik deed mijn bestelling van het product dat ik wou en zoals ze vermelden werd de dag nadien mijn bestelling met uiterste zorg geleverd.

snelle en correct service en levering

overzichtelijke website, gemakkelijk te bestellen en snelle en correct service en levering

Mooi aanbod en correcte afhandeling van de bestellingen.

Ruim aanbod met de meest voorkomende merken. De beschikbaarheid van de artikelen worden goed weergegeven en ook de levertermijn wordt vrijwel goed aangehouden. Enige tip voor de toekomst is misschien het filteren op artikel in plaats van dat het per merk weergegeven wordt. Persoonlijk denk ik dat het vergelijk en zoeken dan makkelijker gaat. Verder top webshop waar ik intussen al veel en vermoedelijk nog meer ga bestellen!

Goed product

Zou 5 sterren hebben gegeven maar door t getaffel vd transportdienst is de levertijd niet een dag maar een week geworden.

Goede prijs, snelle verzending.

Snelle en correcte levering

ik probeer vooral bij Belgische bedrijven te kopen en daar is Klium een goed alternatief voor, goede prijzen en snelle levering, de site is soms wat ingewikkeld om het juiste toebehoren te vinden.

Uitstekende service en kwaliteit aan een goede prijs

Correcte levering en op tijd

Correcte prijs, levertijd en levering perfect volgens opgave.

Eerste keer daar gekocht en prima !!

Alles tip top geleverd en netjes op tijd !!!

Polecam

Profesjonalny sklep !!!

• Poleciłbyś nas? Tak

Beschadigde materiaal

Ik ontving een opbergbox waarvan het deksel gedeeltelijk ontbrak .begrijp niet dat dit niet gezien werd bij verzending

Zeer tevreden over de professionele aanpak!

Duidelijke en correcte webdienst ook de leveringen en afhandeling van bestelling lopen zeer goed en transparant! Zal zeer zeker nog beroep op hun doen voor mijn aankopen!

tevreden van het product .

Top service!

Beste voorwaarden, uitgebreid assortiment.

Levertermijn lang

Een aantal zaken besteld en betaald op 11 december en tot op heden, 15 dagen later geen nieuws over iets met een levertermijn van 8 dagen.

Doe zo verder

Correcte afhandeling bestelling

Klium ,. Zeer correcte afhandeling van de bestelling.Een aanrader.(reeds meerdere tools besteld)

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!