snelle levering en correct materiaal

goede opvolging van de vragen, en snelle antwoorden bereidwillige en snelle oplossingen graag terug

Zéér tevreden

Echt top en kwaliteit materiaal en kwa levering Altijd zeer snel en voor hulp is kluim ook altijd Zéér snel echt top zeker aangeraden voor iedereen

Traag en onoverzichtelijk

Na enkele dagen ontvang ik 1 onderdeel van een 10 bestelde stuks. Na een tiental dagen krijg ik deze revieuw en vraag me af hoe het met de rest van mijn bestelling gesteld is. Het is echter onmogelijk om na te gaan hoe de stand van zaken is en wanneer ik de rest zal ontvangen. Op hoop van zegen dan maar Michael

Eenvoudig afhandelen.

Bestelling geplaatst en ontvangen zonder problemen.

Heel goede service

Online besteld en heel goed gegaan van bestelling tot levering. Ook het artikel snel in huis.

Ik heb 3 ketels RECTAVIT lekdicht daken en goten (4 l) vochtwering aangekocht en ben daar heeeeel tevreden over. Ook de juiste inlichtingen gekregen van de telefoniste, zij wist het antwoord niet juist op mijn vraag en onmiddellijk naar Rectavit gebeld en mij opgebeld met het juiste antwoord. Ik onmiddellijk besteld, som gestort en daags nadien in huis en dan de dag nadien het dak dicht gedaan.

Snel, makkelijk en goedkoop

Toevallig leren kennen doch zeker aan te raden

Super handig apparaat

Traditiegetrouw nam ik eerst de handleiding door. Die mag wel wat duidelijker. Het schaaf apparaat zelf werk super goed, is eenvoudig instelbaar en voldoet aan alle vereisten. Prima aankoop.

Tevreden van de aankoop van de bladblazer. Ziet er degelijk uit en werkt ook degelijk.

Stipt geleverd.

Degelijk product en votte afhandeling van de bestelling.

Snelle levering.

Prijs ok doch retour niet gratis!

Had "GARDENA 35 roll-up automatic" blijkbaar in foutieve kleur besteld en betaald voor mijn zoon. Klantendienst deed echter moeilijk om dit toestel gratis terug te nemen en te ruilen (met opleg) voor een identiek toestel in de juiste (zwarte)kleur!?

De eerste keer dat we iets bestelde. We zijn zeer tevreden of de service en ons aangekochte producten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Uitgebreide website met uitstekende service!!!!

Een tweede zeer positieve ervaring!!! Ik bestel zeer zeker terug bij jullie aan dezelfde competitieve prijs! Een klein werkpuntje voor de transporteur; pakketjes mogen ook wel iets minder gehavend toekomen!!!

Perfect verlopen, een aanrader voor iedereen

Perfect verlopen , een aanrader voor iedereen

Niet volgens de opgegeven afspraak geleverd

Op website staat morgen geleverd daarvoor bestelde ik het dus normaal op vrijdag geleverd en pas op dinsdag geleverd!😭

Ik bestel hier nooit meer

ik heb op 02/10/2019 een cirkelzaag van Bosch besteld. Op de site stond een gemiddelde levertermijn van 8 dagen. Na paar keer heen en weer bellen, is mijn toestel pas op 03/12/2019 toegekomen. Bestel hier nooit iets. Er zijn veel andere bedrijven die correct werken. Een simpele excuses kennen ze blijkbaar ook niet. Ah ja klant betaald vooraf dus de buit was voor hen allang binnen. Ik bestel hier niets meer!!! Doe het ook niet!!!! Ik kan dit zwart op wit bewijzen met mijn documenten. Referentie 400193511.

Transparant

De bestelling wordt geleverd volgens de leveringstermijn die aangegeven staat op de website, wat bij veel webshops niet het geval is. Alles goed verpakt en vlotte communicatie wat de levering betreft.

Vlugge bestelling, vlugge opvolging, vlugge levering

Alle bestelde machines voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Levering was snel en correct!

prima service

Draagtas was beschadigd van laserstatief. Maar heb 1 week nadien een nieuwe draagtas toe gestuurd gekregen.

Heel goeie prijzen en extra garantie van 2 jaar op aangekochte toestellen

Makita boorhamer bested via webshop. Perfect geïnformeerd en product werd tijdig geleverd.

Goede prijs - kwaliteit verhouding

Geleverd volgens overeenkomst.

Bestellen... Ontvangen... Klaar

Fluitje van een cent. Mede dankzij B-post en magazijn Klium medewerkers. Bedankt mannen... vrouwen.

Klium is top

Zeer goed product

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!