Very good service and item availability. Fast international shipping and delivery. Definitely will buy again.
Altijd correcte leveringen, mooi op datum, en indien verlaat, steeds vlot gecommuniceerd. Concurrentiële prijzen en welkome acties.
Heel blij met mijn aankoop en dan ook nog gebruik gemaakt van de gratis batterij die je kreeg. Pakket werd zeer snel verzonden.
Hey Bruno, Dankjewel voor je leuke review! Jouw ervaring helpt andere klanten een goede keuze maken. We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop. We wensen je er nog heel veel werkplezier mee toe! Groetjes, Team Klium
Dit is een goed bedrijf met een aantrekkelijke prijs verhouding. Een echte aanrader!! Charles Ariaans
Dag Charles, Dankjewel voor je leuke review! Fijn te horen dat je tevreden bent, daar doen we het voor. Groetjes, Team Klium
Een paar SKF lagers besteld. De kwalieit is dus SKF. Klium leverde deze snel en correct.
Dankjewel voor je leuke review, Patrick!
Super vlotte en correcte levering! Fantastische machine.
Klium,tenminste een zaak in B in plaats van NL! Waar ze voor mij persoonlijk Festool aan de man brengen waar ik uitermate super tevreden van ben en waar ik mijn aankopen zal blijven doen!
Goedemiddag Patrick, Dankjewel voor je superpositieve review! Het doet ons plezier dat je tevreden bent. Tot de volgende! Groetjes, Team Klium
levering ok
Ik heb alleen goede ervaringen met Klium en Ik zal zelf zeker nog iets hier kopen. Nog eens bedankt.
Dankjewel voor je leuke review! We zijn heel blij te horen dat je tevreden bent, daar doen wij het voor! Groetjes, Team Klium
positief
Goed website en groot aanbod aan professioneel materiaal. Onlangs materiaal van Facom (schoevendraaiers) en Gedore (tangen) aangekocht. Gewoon super. Aankoop en opsturen verloopt zeer vlot
Ik vindt dat ze goeie informatie geven over de producten en altijd vlug geleverd
Tot nu toe heb ik (indien de goederen op voorraad waren) slechts een dag en maximaal 2 dagen moeten wachten om de bestelling geleverd te krijgen. Prijs kwaliteit van de bestelde goederen is zeer goed.
Kwaliteitsproducten, goede prijs en snel geleverd.
zeer goed
Zeer goede service Kwaliteits materialen Snelle verzending Indien er iets beschadigd is tijdens transport , wordt dit zeer snel verholpen. ( er worden diverse opties voorgesteld ) Voodat je het weet staat het nieuwe onbeschadigd product al voor je deur
Goede communicatie , beleefd en correct! Prima service Top , bedankt!
De prijzen van Klium zijn heel goed maar nog belangrijker is hun leversnelheid en de juistheid van hun aanbiedingen. De aangegeven levertermijnen zijn correct in tegenstelling tot vele andere aanbieders op het net. Als het op voorraad is heb je het echt morgen al in huis. De klantendienst en de dienst na verkoop zijn heel coulant en klantgericht. Je krijgt altijd een snel en duidelijk antwoord op je vraag. Ik betaal hiervoor graag een paar euro meer maar meestal is Klium de goedkoopste!
Snelle en vlotte levering + nodige info voor garantie registratie goeie prijs ik kan Kluim.be aan elke vakman / doe-het-zelver aanbevelen .
Alles op tijd en correct. Als er toch iets mis is word dat correct behandeld. En als ik zeg "iets mis" wil het zeggen dat de transportfirma een fout maakte. Klium lost dat op een correcte manier op.
Snelle en correcte levering.. Vandaag besteld, morgen geleverd., is een juiste beschrijving op de website.
Na een aanvankelijke misgelopen levering, heeft Els mijn probleem fantastisch verholpen. Top service van Klium en van de Dienst na Verkoop. Een aanrader !!
Een Belgisch bedrijf met goede service en snelle levering.
Satisfait, mais dommage que je n'ai pas été prévenu du jour de livraison, heureusement que ma voisine était chez elle.
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!