Snel levering

Snellen en correcte levering

Correcte prijs, uitstekende service.

Correcte prijs, uitstekende service

Zoals het hoort.

Reeds meerdere keren iets online besteld bij Klium en altijd op en top in orde. Zeer positieve ervaring.

Zeer goede service!

Zeer goede prijzen, snelle levering enz ..

Goede service, snelle en correcte levering

Ok

Prijs, kwaliteit zeer goed

Een snelle levering.

Zeer goede service en prima firma die haar beloften waarmaakt

Zeer betrouwbaar en correcte firma ,waar met handel drijven een waar genoegen is.

Formitastisch!

Correct, snel ,en goed van prijs!

Producten OK - levering door PostNL zeer slecht

Website is OK, proces van bestellen is OK, alleen de levering door POST NL was ondermaats, en is de bestelling niet de volgende dag maar pas 4 dagen later geleverd. Volgens Klium omdat POST NL teveel werk had. Tja, daar heb ik als klant geen boodschap aan. Wat ik nog het meest ergerlijke vond is dat de levering aangekondigd stond in een bepaald tijdsframe en het de allerlaatste minuut werd geleverd. Ook de informatie die rond de levering en de laattijdigheid ervan werd verschaft was ronduit erbarmelijk en amateuristisch. Klium zou haar eigen leveranciers eens grondig tegen het licht moeten houden.

zeer goede service!

zeer vlotte afhandeling.

Heel goed vrijdag avond besteld Zaterdag morgen was het binnen.

Prima service en correcte prijzen en vooral een Belgisch bedrijf en niet zoals 3/4 van de internet s

vlotte bestelling en levering, enkel de site kan wat beter.

zeer vlotte communicatie (email) en vriendelijk personeel

Ik heb al een paar keer besteld bij Klium (erkend Makita verkoper) en zij zijn vaak de goedkoopste met voorraad. Als je niet goed weet wat te kopen, mail hen dan. Ik krijg altijd een antwoord om me in de goede richting te zetten.

Goede service en prijs

Goede service, waarmee ik bedoel op tijd geleverd, maar 1 minpunt is dat op 5 aparte bestellingen, heb ik 3 dozen gehad die stuk waren, bij 1 geval vielen de bussen pur schuim er gewoon uit. Met een machine was de buitenste doos gekrast, niet erg maar toch liever niet. Je zou kunnen zeggen dat dit de fout van de post is, maar de dozen zijn ofwel veel te groot waardoor de inhoud veel kan verschuiven of het karton is niet sterk genoeg voor de inhoud. Groeten Filip.

Pico Bello prijs & service.

vlotte communicatie via Chat, vervolgens bestelling en levering. Dik ok !

Beste klantenservice.

Heel goede ervaring met de klantendienst gehad. Klium heeft heel veel moeite gedaan om samen met de leverancier tot een oplossing te komen. Bedankt!

Snelle service! Groot aanbod! En zeer voordelige prijzen!

Héél snelle levering, zeer vriendelijk

perfect alles nagekomen,aanrader

Op enkele dagen tijd,3 bestellingen gedaan en correct ontvangen,zoals beloofd. Perfecte netto-en transport voorwaarden. Een aanrader.

Firma zo als het hoort.

Vlotte levering, goed verpakt.

Goed top

Snelle levering zo als vermeld niets op aan te merken

correct en professioneel

Bij afhandeling van de bestelling had ik een probleem met een betalingsapp. Daarop belde ik de live-assistent die ook vrijwel onmiddellijk aan de lijn kwam en mij snel en professioneel verderhielp. Topservice!!

Goede ervaring

Goede prijs en snelle levering

Jullie leveren top werk! Ik ben super tevreden!

Perfect.

Perfect, alles geleverd volgens afspraak.

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

Over Klium.be

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!