duidelijke site, snelle orderafhandeling, voldoende keuze

Het artikel was snel gevonden op de website. Bestelling was snel afgerond en levering was ook netjes op tijd.

GOED

GOED ERVARING, GOED PRODUCT EN SNEL GELEVERD

7 dagen geen reactie na bestelling

Na 7 dagen radiostilte moest ik informeren wanneer mijn bestelling geleverd zou worden. Daarna werd het vlot geleverd. Verschillende maten kratten besteld in dezelfde kleur grijs, maar de kleuren verschillen onderling toch iets.

Goede producten met snelle levering

Goede producten en klantenservice, met goed advies. Ook snelle service.

topkwaliteit en snelle service

Ik was op zoek naar goede kwaliteit kratten en kratten trolleys en mij werd engels aanbevolen. Heb hier geen seconde spijt van gehad. top kwaliteit voor ook nog eens een normale prijs. als wij volgend jaar verhuizen met het bedrijf dan zullen we zeker weer gaan afnemen bij Engels.

Ik ben tevreden over de service en kwaliteit die ENGELS levert.

het is plezierig kopen bij Engels, je weet dat ze kwaliteit kunststof opslag en transport producten verkopen. En dat ze hun afspraken na komen. Wij kopen al vele jaren al dit soort producten bij hun, en dat doe je alleen als je tevreden bent.

duidelijke website, snelle levering

Groot assortiment, duidelijke website en snelle levering. Alleen erg jammer van de hoge verzendkosten.

Mooie, stevige stapelbare kunststof bakken!

Eenvoudig bestellen, goede website.

Snel en accuraat levering

Order was snel en accuraat gelevered

Goede artikelen en snelle levering

Alltijd goed

Smooth webshop service

The webshop order is very smooth and handy

Prima voor elkaar

uitstekend geregeld

correct en snel geleverd, geen verrassing achteraf.

Fijne site, correct bedrijf

Fijne site, correct bedrijf, had voor 30 stuks betaald, echter 25 direct leverbaar, order opgesplitst, 5 stuks volgen

Levertijden vermeld op website zijn niet nagekomen

Ik heb enige tijd geleden 3 containers van 240 liter met 2 wielen besteld. 1 daarvan zou met een gat in het deksel worden geleverd en de anderen zonder. Twee zonder gat zijn spoedig geleverd. De derde had wat langere levertijd. Tevens heeft Engels aan onze stichting een flink aantal plastic vouwkratten geschonken voor onze humanitaire hulp in Oekraïne. Nogmaals dank hiervoor.

Eenvoudig en snelle levering

Eenvoudig/makkelijke website en snelle levering

Snel geholpen

Snel geholpen

Maatwerk, flexibel (alles is mogelijk), klantvriendelijk, behulpzaam

Nette afwerking order

Heb even moeten wachten om het bestelde item af te kunnen halen. (Waarschijnlijk i.v.m. Vakantie) Duidelijke e-mail met gegevens ontvangen, waarna binnen de opgegeven tijd het item afgehaald kon worden. Het personeel was vriendelijk en duidelijk.

makkelijk besteld, snel geleverd

Makkelijk bestellen via de overzichtelijke webshop, snel geleverd.

Snelle en correcte levering

Onze bestelling kwam keurig verpakt aan. Prima degelijke kwaliteit. Wij zijn er blij mee!

Goede producten, prima levering

Alles prima. Bij dit soort bestellingen is de verzending/verpakking nog wel eens een probleem. Maar bij Engels is dat perfect geregeld.

Super goed

Fijne service ook met afhalen super goed gegaan

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel

Tijdens mijn bezoek aan de zaak ben ik erg goed geholpen en vriendelijk beholpen

Park Forum 1139

5657 HK Eindhoven

Over Engelslogistiek.nl

Engels produceert en levert kunststof en metalen producten voor duurzame verpakkingsoplossingen en afvalinzamelingsmiddelen. Onze producten worden gebruikt voor opslag, transport, afvalinzameling en afvalscheiding. Engels voert een breed assortiment aan bakken, pallets, palletboxen, containers, stellingen etc., maar is er ook in gespecialiseerd om, vanuit dit standaard assortiment, unieke en klant-specifieke producten te ontwikkelen en te produceren. Korte levertijden, kwaliteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Voor een uitgebreide bedrijfsomschrijving zie onze website