Bon produit. Très satisfaite
Merci beaucoup pour votre reponse positif!
Suivi de livraison impeccable
Bonjour Marie-France; Merci beaucoup pour votre retour si positif! Bav, Ronald.
Kwaliteit OK Communicatie OK Levering OK maar.... Ik heb me akkoord verklaard met lagere (en dus goedkopere) kratten, dan besteld. Die zijn ondertussen reeds lang geleverd maar op de overeenkomstige terugbetaling van de prijsreductie wacht ik nog steeds....
top kwaliteit en snelle en vlotte levering
Beste Tony, bedankt voor de positieve reactie. Altijd fijn om te horen! Vriendelijke groeten, Debora Grossi
Neemt soms meer tijd in beslag om de betaling meteen te doen ipv samen met de andere betalingen.
Beste Thomas; Bedankt voor uw terugkoppeling. Zou u nog moeilijkheden hebben om bestellingen te plaatsen of om betalingen uit te voeren dan mag u ons steeds contacteren en dan zullen wij u zo goed mogelijk verder helpen. Mvg, Ronald.
Beste Tom; Bedankt voor de positive feedback. Mvg, Ronald.
Of je nu kiest voor een chat, een mailtje of rechtstreekse telefoonlijn, je wordt op een adequate vriendelijke manier geholpen en ondersteund.
Beste Petra, Bedankt voor de mooie beoordeling. We blijven uiteraard steeds tot uw dienst. Team Engels
Ik heb maar half zoveel etiketten gekregen als bakken. Na hier mijn beoordeling te plaatsen onmiddellijk opgebeld geweest. En dezelfde dag nog een email gekregen dat de levering van de etiketten al ingegeven was.
Revue originale
Ik heb maar half zoveel etiketten gekregen als bakken.
Ik kocht verschillende formaten stapelbakken uit de e-line euronorm reeks. Het is heel fijn dat deze bakken uit hergebruikte kunststof gemaakt zijn. De kwaliteit is prima. De bakken zijn handig te stapelen en stevig.
Bedankt, Joris, voor de mooie beoordeling. Altijd fijn om te horen! Steeds tot uw dienst. Team Engels
Correcte opvolging.
Beste Werner, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Voor verdere vragen staan wij steeds tot uw dienst. Met vriendelijke groeten, Team Engels
Parfait
Bonjour Thomas, Merci beaucoup pour votre retour si positif! Cela fait toujours du bien! Bien à vous Team Engels
Vlotte, snelle en correcte levering
Beste Jochen, Bedankt voor je positieve feedback. Fijne dag verder. Vriendelijke groeten, Team Engels
na bestelling via de portaal, snelle respons met mogelijkheid tot verificatie van de bestelling, opvolging levering functioneerde goed (helpt zeker omdat leveringen meestal toch één of 2 dagen langer op zich laten wachten). Prima
Beste Samuel, Bedankt voor je positieve feedback. Fijne dag verder en vriendelijke groeten, Team Engels
Snelle verwerking van orde en levering.. zeer tevreden!!!
Beste Tom, bedankt voor deze zeer positieve reactie! Altijd fijn om te horen :-) Vriendelijke groeten, Debora
Conforme a la commande, dans les remps
Bonjour, Merci beaucoup pour vos retours positifs! Bav, Ronald.
Très bonne. J'avais commis une erreur dans l'adresse de livraison. Un mail à suffi pour qu'elle soit corrigée directement.
Merci beaucoup pour vos retours positifs! Bien à vous
Duidelijke website, sterke prijzen, kwalitatieve producten
Overzichtelijke website en goede telefonische hulp. Ik had wel geen zicht op wanneer het artikel zou geleverd worden, waardoor ik niet thuis was tijdens de levering.
Bedankt Christiaen om uw beoordeling te geven. Met vriendelijke groeten Nele
Quand j'ai passé commande, on m'a assuré que je serais livré avant vendredi, car je partais le lundi en vacances. Vous dites que la livraison sera faite par dpd et que je recevrais un message pour le suivi. Hors étant en vacances, on me l'a laissé devant la porte sans prévenir. Heureusement que ma voisine l'a récupérer et m'a contacté. Sinon elle aurait été volé.
Snel gevonden wat ik zocht en prima geleverd!
Beste Patrick, Bedankt voor uw positieve feedback! Vriendelijke groeten, Team Engels Logistics
Duidelijke website. Gemakkelijk bestellen, en snel geleverd.
Dank u wel Frank voor uw reactie. Met vriendelijke groeten Nele
Caisses reçu en temps et en heure. Service impeccable.
Un grand merci pour ce commentaire positif! Est un coup de pouce pour toute l'entreprise. Cordialement, Debora
Beste Davy, Dank voor de positieve beoordeling. Mvg, Ronald.
Zeer uitgebreid gamma. Overzichtelijke webshop. De bestelling was snel geleverd.
Beste Dirk, Het doet ons deud te horen dat u tevreden bent over onze producten en onze service. Bedankt hiervoor. Mvg, Ronald.
Alles zoals het moet zijn, levering product en communicatie.
Beste Wim, Bedankt voor je positieve beoordeling. Altijd leuk om goede feedback te krijgen! Steeds tot uw dienst. Het Engels Sales Team
15 Schemkensstraat
Beringen B-3583