goede producten, levering kan beter

Onze bestelling van de bakken stond gewoon aan de voordeur. Iedereen had de bakken kunnen meenemen. Aangezien onze voordeur dicht bij het voetpad is. Ik had een briefje gehangen om alles bij de buren te leveren. De buren waren ervan op de hoogte.

Goede ervaring

Vlotte bestelling, vlotte levering

Niet tevreden, tot dusver

4 magazijnbakken besteld. Blijven hangen bij de transporteur, en middels de link werd ik niets wijzer. Ongeveer een week later werden er 3 van de 4 bestelde bakken geleverd. Geen verdere info een week na datum... Van de kleinere boxen die ik bestelde, hoor ik niets... Ondertussen bijna verhuisd, zonder bakken die ik zou gebruiken...

Tevreden, correct en snel.

Op naar een volgende bestelling.

super tof

verkeerde bestelling gedaan en toch hebben ze de omruiling professioneel afgehandeld zonder tegenzin. Super toffe ervaring

ok

degelijk product, levering en de termijn kon beter

Top service, aanrader !!

Ik had gebeld en direct een vriendelijke dame aan de de lijn die perfect al mijn vragen kon beantwoorden. Ik heb dan mijn bestelling afgerond en twee dagen later werd mijn bestelling netjes afgeleverd aan de deur. Alles was netjes en zeer goed verpakt, geen schade aan de bestelling. Zeer goede prijs/kwaliteit !! Tevreden klant die andere mensen aanraad om niet te twijfelen om daar te bestellen en te kopen.....

impeccable

rapidité, prix excellent

helaas, tot op heden hebben wij de bestelling nog niet mogen ontvangen.

negatief

Positief

Zeer mooie stevige bakken, precies zoals beschreven op de website.

Te laat

Zending werd niet op tijd geleverd

Jammer dat wijziging niet doorgevoerd werd

Engels is niet de goedkoopste, heeft niet de snelste levertijd, niet de gebruiksvriendelijkste webshop en is niet specifiek gekend om zijn unieke producten. Wel Limburgs :) en al vaak besteld. Toen producten later dan verwacht geleverd werden moest transport gesplitst worden, een gedeelte naar een ander losadres. De vriendelijke telefoniste heeft dat zonder probleem aanvaard. Maar toch kwam alles op 1 adres aan. Was wel vreemd. We hebben het zelf opgelost. Voor de rest doet het wat het moet doen en product was OK.

Alles Top!

Alles geleverd zoals besteld! Top!

Op tijd geleverd. Vriendelijk

Correcte en vlugge levering

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Top ! Super rapide et très bonne qualité !

Super !

très content

Très contente

Snelle levering en scherpe prijzen

Degelijke prijs kwaliteit - goede service

Prijs kwaliteit van magazijnbakken zit heel goed - gratis levering is altijd mooi meegenomen. Professionele opvolging nadat koerier klein accidentje had veroorzaakt.

Tout était parfait !!!

Commande impeccable et service rapide !!! Merci

correcte opvolging!

correcte opvolging!

Alles in orde

Alles verlopen zoals je het mag verwachten.

Snelle service van goed verpakte produkten

Snelle service van goed verpakte produkten