Jammer dat wijziging niet doorgevoerd werd

Engels is niet de goedkoopste, heeft niet de snelste levertijd, niet de gebruiksvriendelijkste webshop en is niet specifiek gekend om zijn unieke producten. Wel Limburgs :) en al vaak besteld. Toen producten later dan verwacht geleverd werden moest transport gesplitst worden, een gedeelte naar een ander losadres. De vriendelijke telefoniste heeft dat zonder probleem aanvaard. Maar toch kwam alles op 1 adres aan. Was wel vreemd. We hebben het zelf opgelost. Voor de rest doet het wat het moet doen en product was OK.

Alles Top!

Alles geleverd zoals besteld! Top!

Op tijd geleverd. Vriendelijk

Correcte en vlugge levering

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Top ! Super rapide et très bonne qualité !

Super !

très content

Très contente

Snelle levering en scherpe prijzen

Degelijke prijs kwaliteit - goede service

Prijs kwaliteit van magazijnbakken zit heel goed - gratis levering is altijd mooi meegenomen. Professionele opvolging nadat koerier klein accidentje had veroorzaakt.

Tout était parfait !!!

Commande impeccable et service rapide !!! Merci

correcte opvolging!

correcte opvolging!

Alles in orde

Alles verlopen zoals je het mag verwachten.

Snelle service van goed verpakte produkten

Snelle service van goed verpakte produkten

Top producten , top kwaliteit & top service

Al mijn stapelbakken en bakken voor specifieke toepassingen koop ik steeds bij Engelslogistics.

Niet slecht.

Mijn zou de volgende werkdag leveren maar deze dag duurde een week. Echter geen zorgen het was voor mij niet dringend.

Product voldoet aan mijn eisen

Product voldoet aan mijn eisen

Prima kwaliteit

Geleverd in stevige dozen. Goede kwaliteit

Snel en correct geleverd uit een zeer groot aanbod

Eigenlijk is hier bijna alles mee gezegd. Prima website, eenvoudig bestelproces, betaling en levering in een paar dagen.

TOP

Vlotte en vlugge levering van het bestelde. Vlotte administratie. TOP

Vlotte service

Grote voorraad en verzorgde kwalitatieve materialen .

perfecte levering

Perfecte levering en perfect product.

Snel en efficiënt, communicatie transport ontbreekt

Supermateriaal, levering was snel maar communicatie over transport en leveringstijd laat te wensen over. Ik belde om te horen wanneer ik transport kon verwachten, dat zou in de loop van de week zijn , dag en uur niet te voorspellen. Een paar uur later werd ik opgebeld door transporteur die voor een gesloten deur stond. Gelukkig kon ik er nog snel geraken en was de man zo vriendelijk om te wachten.

Livraison rapide et matériel correspondant à la description

Top, livraison correpondant au produit commandé, livraison rapide

zeer goede ervaring

goede service en levering.

15 Schemkensstraat

Beringen B-3583