Notre commande s'est faite le mercredi et la livraison a été effectuée le vendredi. Merci pour la rapidité de livraison et la qualité des produits
Bonjour Madame, Nous avons bien reçu votre avis, merci. Nous sommes toujours à votre service. Cordialement, Engels Sales
Très bon produit, livraison rapide
Merci pour votre réaction si positive. Bien à vous Nele Verhesen
un peu inquiet de devoir payé à une autre firme (c.com) mais c'est à cause que je n' ai pas l'habitude de cela merci
Bonjour, Merci pour votre beau commentaire. Bav, Ronald.
Op zondagavond laat besteld, dinsdagochtend geleverd! Handige website, correcte prijs, supersnelle levering.
Beste Tinne, Bedankt voor uw mooie feedback. Mvg, Ronald.
Juste un peu cher au niveau de la livraison
Merci pour votre avis! Si vous commandez via la boutique en ligne, nous livrons à partir de 100 € franco de port. Si vous commandez d'une autre manière, les frais de livraison ne sont plus applicables à partir de 250 €. Cordialement, Debora
Perfecte afhandeling
Bedankt voor de goede beoordeling!
Ik had het wel wat moeilijk om bij de afvalemmers te zien wat bij wat hoort/past
Beste Kris, Bedankt voor de positieve beoordeling. Indien je naar de toekomst toe nog moeite zou hebben met het zoeken naar producten mag je ons altijd bellen of mailen en dan helpen we je graag verder. Mvg, Ronald.
Iedere bestelling een correcte en sneller levering. Containers zijn van goede kwaliteit. Heel tevreden.
Beste Esther; Bedankt voor de mooie feedback en het vertrouwen. We zullen ons uiterste best doen om ook uw toekomstige bestellingen zo goed mogelijk te verzorgen. Mvg, Ronald.
Une réactivité de ouf! Très pro et ultra rapide. Livraison nickel! A recommander!!
Ik gebruik de bakken nu al enkele jaren dagdagelijks voor het meenemen van gereedschap en materialen op de werf. Dankzij de grootte voorraad werden de voorradige dingen snel geleverd. De nalevering was ook sneller dan verwacht.
Dag Nick, Bedankt voor uw feedback, heel fijn dat je tevreden bent. Met vriendelijke groeten Nele Verhesen
gemakkelijk om online te zoeken en bestellen ...goed volgens afspraak geleverd
Dag Kurt, Bedankt voor uw positieve feedback, we hopen in de toekomst nog bestellingen en leveringen voor u te mogen verzorgen. Met vriendelijke groten Nele
Beste Jan, bedankt voor uw positieve feedback! Vriendelijke groeten, Debora
Merci pour votre réaction. Bien à vous Nele
Gemakkelijk te bestellen. Snelle levering.
Dag Erwin, bedankt voor uw feedback. Met vriendelijke groeten, Nele
Très rapide pour cette commande !
Merci beaucoup pour le retour positif!
Geen problemen gehad met bestelling, levering...
Dankjewel voor de positieve feedback!
Mijn eerste bestelling! Producten voldoen wel aan de verwachting maar: Niettegenstaande bij bestelling alles op voorraad is, wordt één item toch niet geleverd. Hierover wordt tot op heden niet gecommuniceerd. Dus ik weet niet of ik dit item nog mag verwachten en wanneer. Leveringstermijn is matig. Van Beringen naar Zonhoven duurt meerdere dagen. Ik bestel veel via internet en zelfs grote stukken die vanuit Oost Duitsland (Poolse grens) komen zijn veel sneller!
Beste Edwin, Onze excuses voor de langere levertermijn. Dit is niet van onze gewoonte. Ik zal uw bestelling nakijken en zal u verder op de hoogte houden over uw backorder. Mvg, Ronald.
heel correct
Dankjewel voor de positieve feedback!
Je suis entièrement satisfaite du service ainsi que du matériel acheté. Je recommanderai volontiers du matériel chez vous.
Bonjour madame, Merci pour votre avis/review. Nous continuerons à faire de notre mieux. Cordialement, Ayda Demirkiran
100% tevreden van de service en de kwaliteit! Bedankt Engels Logistics
Bedankt Barbara voor uw beoordeling, altijd fijn om te vernemen dat onze klanten zo tevreden zijn. Met vriendelijke groeten Nele Verhesen
Vriendelijke bediening niets op aan te merken bedankt
Dankjewel voor de positieve feedback!
Bij elk telefonisch contact een correcte service, zeer op tijd geleverd, kwaliteit is top
Beste Ruben, Bedankt voor het vertrouwen. Wij staan steeds klaar voor u. Mvg,
Large gamme de produits de très bonne qualité
Bonjour; Merci pour le beau commentaire. Bav,
Snelle en correcte levering en vooral vriendelijke chauffeur
Bedankt voor deze leuke beoordeling ! Wij staan steeds tot Uwer beschikking. MVG,
Correcte aflevering volgens de gemaakte afspraak.
Bedankt voor deze leuke beoordeling ! Vriendelijke groeten, Debora Grossi
15 Schemkensstraat