Zeer vlotte service

Parfait

Livraison rapide, fournisseur de confiance

Zeer correct en behulpzaam.

Degelijke producten. Behulpzame mensen.

Best OK.

Bestelling en levering verliep zeer vlot. Klein aandachtspunt was dat er 8 stuks besteld en betaald werden maar slechts 7 konden geleverd worden. Voor de teruggave diende ik zelf wel een mail te sturen. Dit zou misschien wel vanuit het bedrijf zelf kunnen. Verder prima service en goed product.

snelle, correcte levering

afmetingen van dozen die ik nergens anders vond, heb ik hier gevonden !

Alles werd netjes binnen gezet en nagekeken op volledigheid en eventuele gebreken. Super.

Simplicité

Simplicité et rapidité.

Top maar ik heb nog wel niks ontvangen

Bestelafhandeling was goed maar levering laat nog wel op zich wachten...mss wachten met de review tot heel het dossier is afgewerkt...

perfect

mooie afhandeling, correct geleverd.

Perfecte dienstverlening!

Perfect!

snelle service

kwaliteitsvolle container, snelle levering aan huis

correct

correct en snelle levering, top!

Reeds meerdere malen bestelling geplaatst

Altijd vlot geleverd geweest.

Hartstikke goed

Aangenaam

Produkten zijn in orde, levering enz... ook

Goed en correct afgewerkt! Hopelijk kunnen we in de toekomst nog bestellingen plaatsen. Voor het ganse Engels-team : Happy 2021 grtz,

onoverzichtelijk , onduidelijk en misleidend

Ik heb me een ongeluk gezocht naar EPP bakken op de site. Ik heb ze enkel gevonden via een zoekopdracht , enkel omdat ik wist dat je ze hebt. Ik heb Transportrollers met open dek, 600x400 mm (80-156-1 ) besteld en die blijken maar 58 x 38 cm te zijn. Er passen dus geen standaard bakken van 60 x 40 op. Als je echter deze besteld dan zijn ze wel 60 x 40 cm : Kunststof transportroller 600x400 mm open dek 88001-1-G , of past die ook niet bij de 60 x 40 cm bakken ? Dezelfde omschrijving maar andere maten. Een kat vind er zijn jongen niet in. Hoe moeilijk kan het zijn om per maat van bak de bijhorende accesoires te sorteren. Ondermaats voor een bedrijf als Engels. Kijk eens naar de site van Auer als je dingen wil verbeteren.

top service

Fijn bedrijf

snel geleverd en volgens beschrijving

Fijn

Besteld - volgende dag geleverd. Goed product. Fijne ervaring

Goede ervaring met De kunststof dekselvaten

Hallo, Ik wil vertellen dat ik twee kunstsof dekselvaten. Ik had een goede ervaring omdat ik het gekregen heb dat ik verwacht. Dezelfde modellen die ik het op de site gezien heb. De De kunststof dekselvaten zijn GERECONDITIONEERD, herinnerde de bedrijf me altijd dit eigenschappen om misverstanden te vermijden. De aflevering was op tijd op deze corona periode. Groetjes, Esteban

Service client et livraison très efficace

La commande, le suivi, la livraison et le service client sont très rapides et efficaces. Cependant, le produit commandé ne correspond pas exactement à mes attentes, et les dimensions présentées ne sont pas claires et donc, portent à confusion...

Sérieux - rapide et matériel de qualité

Excellent matériel - Sérieux dans le suivi des livraisons TOP !!!

goede service

ik kreeg het product dat ik vroeg en binnen de afgesproken tijd

Zeer vlotte levering, en een geweldige service, TOPPER

Duidelijke en uitgebreide website met goede producten voor een eerlijke prijs. Zekeren vast een aanrader.

15 Schemkensstraat

Beringen B-3583