Je suis très content de mon achat.
Bonjour, Merci beaucoup de votre avis super! Cordialement, Ria
Très bon suivi de la commande, si ce n'est qu'on allait nous communiquer la date de la livraison, ça n'a pas été fait. Heureusement nous étions là. Sinon, nous sommes très satisfaits de la commande ainsi que de la qualité des cagettes. Merci
Bonjour Pol, Nous avons bien reçu votre avis, merci. Nous nous excusons pour la date de livraison. Nous ferons de notre mieux pour vous informer en temps opportun à l'avenir. Cordialement, Ayda
Geachte, Dank voor het vertrouwen. Mvg, Ronald.
Probleempje gehad met de levertermijn. Daardoor paar maal telefonisch contact gehad. Eender wie ik aan de lijn had, allemaal behulpzaam en bellen ook wel degelijk terug wanneer ze het zeggen. Met de service tevreden dus. De bakken zijn gewoon goed en die schuimplaat met gestanste blokjes is gewoon geniaal. Over de vakverdelingsstrips ben ik niet tevreden. Deze passen niet op de bodem van de kist. Die krijg je er enkel in als je ze laat zweven, of wanneer je ze bijsnijdt. Of ik doe iets fout en dan zal ik dat wel merken in een antwoord of commentaar.
Bedankt voor uw reactie. We gaan kijken wat juist uw probleem is met de vakverdelingsstrips en kijken of we tips kunnen geven, we nemen zsm contact op. Met vriendelijke groeten Nele Verhesen
Originele beoordeling
De eerste en de tweede vraag om een review heb ik genegeerd, omdat ik de tijd wilde geven om het probleem op te lossen. Op de derde vraag ga ik toch in, al is het probleem nog niet opgelost. Op eenvoudige vragen wordt via mail geantwoord, voor zaken die wat werk vragen, moet je bellen. Aan de telefoon wordt je wel goed geholpen, maar vooralsnog zijn de bestelde goederen nog steeds niet geleverd. Ze zouden de week zelf (week 4) geleverd worden. Ondertussen is dat 2 weken te laat. Maar volgens administratie is het geleverd.
Merci
Je vous en prie. Bien à vous Nele Verhesen
Duidelijke beschrijving
Beste Stefaan, Blij om te horen dat u tevreden bent over Engels Logistics. Bedankt! Mvg; Ronald.
De bestelling liet even op zich wachten maar na 1 telefoontje was dit allemaal op een zeer vriendelijke en behulpzame manier opgelost.
Beste Tine, Bedankt voor het vertrouwen. Indien u vragen hebt omtrent uw bestellingen staan wij altijd klaar deze te beantwoorden en voor een gepaste oplossing te zorgen. Mvg, Ronald.
De bakken die we hebben aangekocht zijn van uitstekende kwaliteit, zeer solide en praktisch in onderhoud. De bestellingen bij Engelslogistics.be verlopen steeds correct en de leveringen op tijd, zoals beloofd. De aangekochte bakken (grote en kleine) doen bij ons dienst als opvangkooien voor egels... wij zijn het Egel Hulpcentrum Avalon te Rotselaar. De bakken zijn dagelijks in gebruik en kunnen tegen een stootje.
Beste Patrick, Het doet ons plezier dat u en vooral de egels tevreden zijn van onze bakken. Bedankt voor de mooie feedback. Mvg, Ronald.
Livraison dans les délais comme prévu ! Produit conforme à notre commande
Bonjour Madame, Merci pour votre avis positif et votre recommandation. Meilleures salutations
Après avoir demandé jusqu’à 3 fois, veuillez modifier les informations de facturation refuser de le faire alors qu’ils n’avaient même pas encore envoyé la commande. Très peu d’envie de travailler
Bonjour Monsieur, désolée d'entendre que vous n'êtes pas satisfait. C'est certainement une idée fausse que nous ne voulions pas vous aider. Une commande via la boutique en ligne se fait par prépaiement. Tout dans ce cas est généré automatiquement via le système. Le délai entre le moment de la commande et le départ de la marchandise est si court que nous devons souvent faire des corrections administratives par la suite. Cela peut prendre un certain temps. Entre-temps, votre première commande a été créditée et facturée à nouveau avec l'adresse de facturation ajustée. Encore une fois toutes nos excuses pour la mauvaise communication de notre part. Sincères salutations, Debora Grossi
Originele beoordeling
Très satisfait du matériel commandé. Le délai de livraison a été respecté. Livreur très courtois
efficacité et rapidité
Bonjour Monsieur, heureux d'apprendre que Engels a été une expérience positive pour vous ! Sincères salutations, Debora Grossi
Le site internet est très bien fait afin de trouver les solutions à nos besoins. La partie administrative est efficace. Excellent service
Merci beaucoup monsieur, toujours à votre service. Bien à vous Nele Verhesen
Beste, IK ben echt niet tevreden van de draaistapel bakken die jullie geleverd hebben. Velen gaten in de bodem zijn nog dicht en ze zijn totaal niet mooi afgewerkt. Graag hier een antwoord op. De kwaliteit van de ander bakken is wel top!
Geachte heer Taerwe, Het spijt ons te horen dat de draaistapelbakken niet aan uw wensen voldoen. Wij dragen kwaliteit van onze producten en klant tevredenheid hoog in het vaandel. Indien u wenst mag u deze bakken aan ons retourneren als deze ongebruikt zijn en dan zullen wij u het bedrag hiervoor terugstorten. Indien u nog verdere vragen of opmerkingen heeft mag u ons steeds contacteren. Mvg, Ronald.
Ik bestelde reeds meermaals bij Engels Logistics. Elke keer was dit een geweldige ervaring.
Bedankt voor de geweldige beoordeling! Altijd fijn positieve feedback te krijgen!
Elke keer snelle levering en kwaliteits materiaal
Bedankt voor uw reactie, we doen steeds ons best. met vriendelijke groeten Nele
het is vervelend dat het moment van de levering niet nauwkeuriger wordt aangekondigd met dag en uur i.p.v. alleen tijdens welke week, voor een particulier die er speciaal moet voor thuis blijven is dit enorm vervelend. graag zoals bij andere bezorgers zoals PostNl, Bpost en andere.
Beste Guy, Bedankt voor uw beoordeling en uw feedback. Wij gaan hier zeker rekening mee houden. Vriendelijke groeten, Ria
Stevig materiaal en grote voorraad
Beste Tommy, Bedankt voor uw beoordeling en deze fijne feedback. Met vriendelijke groeten, Ayda Demirkiran
Bedankt voor deze fijne feedback. Met vriendelijke groeten Nele Verhesen
Plusieurs articles étaient manquants, après contact avec le service vente, une solution a été trouvée pour corriger cette erreur. Les éléments manquants ont été rapidement livrés.
Vraiment désolée d'apprendre que presque tout s'est mal passé ici. Nous mettons tout en œuvre pour résoudre ce problème dans les plus brefs délais. Sincères salutations, Debora
Originele beoordeling
Plusieurs articles étaient manquants. D'autres articles étaient présent mais ne correspondaient pas à ma commande (Boîtes avec couvercle au lieu de boîtes sans couvercle). Après contact avec le service vente, une solution a été trouvé pour corriger cette erreur. Compte tenu des fêtes de fin d'année, j'attends encore la réception du colis qui corrige cette erreur.
Bonne qualité et livraison rapide
Un grand merci! Bonne fin d'année! Sincères salutations, Debora
Nouveau client et service rapide.
Merci, nous vous souhaitons une bonne fin d'année. Bien à vous Nele Verhesen
Complète satisfaction !
Merci beaucoup pour votre réaction. Bien à vous Nele Verhesen
Doe zo verder
Bedankt voor uw reactie. We doen steeds ons best om een zo goed mogelijke service te leveren, fijn dat dit wordt gewaardeerd. Met vriendelijke groeten Nele Verhesen
Heel erg bedankt Guy voor uw feedback. Fijne feestdagen! Met vriendelijke groeten Nele Verhesen Engels Sales Team
Schemkensstraat 15
B-3583 Beringen