Engels is niet de goedkoopste, heeft niet de snelste levertijd, niet de gebruiksvriendelijkste webshop en is niet specifiek gekend om zijn unieke producten. Wel Limburgs :) en al vaak besteld. Toen producten later dan verwacht geleverd werden moest transport gesplitst worden, een gedeelte naar een ander losadres. De vriendelijke telefoniste heeft dat zonder probleem aanvaard. Maar toch kwam alles op 1 adres aan. Was wel vreemd. We hebben het zelf opgelost. Voor de rest doet het wat het moet doen en product was OK.
Beste Patrick; Wij proberen steeds zsm. te leveren maar soms kan het wat langer duren dan verwacht door overmacht. Je mag ons dan ook steeds contacteren indien je vragen/opmerkingen hebt en dan gaan we steeds een passende oplossing voor u zoeken. Mvg, Ronald.
Alles geleverd zoals besteld! Top!
Beste Tom, Bedankt voor uw beoordeling. Wij streven altijd naar constante verbetering en maximum service. Met vriendelijke groeten, Engels Sales Team
Op tijd geleverd. Vriendelijk
Beste Didier, Hartelijk bedankt voor uw feedback, wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Met vriendelijke groeten Nele Verhesen
Correcte en vlugge levering
Goeiemiddag Marnick, Bedankt voor uw mooie score, tevreden klanten, daar doen we het voor. Met vriendelijke groeten Nele
snelle en correcte levering
Beste Tony, Bedankt voor uw positieve feedback en voor het vertrouwen. Mvg, Ronald.
Super !
Bonjour, merci pour ce commentaire élogieux! Cordialement, Debora
Très contente
Merci pour votre réaction. Bien à vous Nele
Snelle levering en scherpe prijzen
Bedankt voor uw feedback Davy, we proberen steeds ons best te doen. Met vriendelijke groeten Nele
Prijs kwaliteit van magazijnbakken zit heel goed - gratis levering is altijd mooi meegenomen. Professionele opvolging nadat koerier klein accidentje had veroorzaakt.
Dank hiervoor Cedric. Wij staan steeds tot uw dienst ! Fijne dag verder ! Vriendelijke groeten, Sylvia Bex
Originele beoordeling
Bij het manoeuvreren heeft de chauffeur de wagen van een klant van mij geraakt. Op zich kan dit iedereen overeenkomen. Echter, daarna bleek dat Engels niet conventioneel verzekerd is en dat de klant enorm geluk had dat zij omnium verzekerd is. Dit lijkt mij onaanvaardbaar voor transport bedrijf.
Commande impeccable et service rapide !!! Merci
Merci Marc pour votre réaction. Bien à vous Nele
correcte opvolging!
Dag Greta, Bedankt voor de positieve feedback. Mvg, Ronald.
Alles verlopen zoals je het mag verwachten.
Beste Peter, Bedankt voor uw positieve beoordeling en voor het vertrouwen. Mvg, Ronald.
Beste Gunther, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groeten, Sales team Engels
Snelle service van goed verpakte produkten
Beste Peter, Bedankt voor uw positieve feedback. Mvg, Ronald.
Al mijn stapelbakken en bakken voor specifieke toepassingen koop ik steeds bij Engelslogistics.
Beste Ben, Bedankt voor het vertrouwen in onze firma en onze producten. Mvg, Ronald.
Mijn zou de volgende werkdag leveren maar deze dag duurde een week. Echter geen zorgen het was voor mij niet dringend.
Beste Luc, bedankt voor uw beoordeling. We doen ons best onze levertermijnen te optimaliseren. Vriendelijke groeten, Debora
Product voldoet aan mijn eisen
Beste Marcel, Bedankt voor uw beoordeling, we doen steeds ons best. Met vriendelijke groeten Nelee
Geleverd in stevige dozen. Goede kwaliteit
Bedankt voor uw reactie, we doen steeds ons best om onze klanten goed te servicen. Met vriendelijke groeten Nele
Eigenlijk is hier bijna alles mee gezegd. Prima website, eenvoudig bestelproces, betaling en levering in een paar dagen.
Bedankt voor jouw score, we zijn heel blij als we lezen dat onze klanten zo tevreden zijn. Met vriendelijke groeten Nele
Vlotte en vlugge levering van het bestelde. Vlotte administratie. TOP
Geachte Heer Schaele, Beste Johan, Bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling. Altijd leuk als ons werk gewaardeerd wordt! Fijne dag verder. Vriendelijke groeten, Ria Firstline Sales Engels Logistics
Grote voorraad en verzorgde kwalitatieve materialen .
Beste Tommy, Allereerst willen we u bedanken voor uw beoordeling. Voor verdere vragen staan wij steeds tot uw dienst. Met vriendelijke groeten, Engels Sales Team 011/81.50.50
Perfecte levering en perfect product.
Beste Peter, Bedankt voor uw review, we doen steeds onze uiterste best. groeten Nele
Supermateriaal, levering was snel maar communicatie over transport en leveringstijd laat te wensen over. Ik belde om te horen wanneer ik transport kon verwachten, dat zou in de loop van de week zijn , dag en uur niet te voorspellen. Een paar uur later werd ik opgebeld door transporteur die voor een gesloten deur stond. Gelukkig kon ik er nog snel geraken en was de man zo vriendelijk om te wachten.
Beste, Bedankt voor uw reactie. We begrijpen uw opmerking ivm de communicatie rond het moment van levering. We proberen steeds om onze klanten hierover zo correct mogelijk te informeren, maar dit lukt jammer genoeg nog niet altijd. Onze excuses voor het ongemak. mvg Nele
Top, livraison correpondant au produit commandé, livraison rapide
Bonjour, merci de votre feedback positif! Cordialement, Debora
goede service en levering.
Beste Jan, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Mvg, Ronald.
Schemkensstraat 15
B-3583 Beringen