ooo

Madame, monsieur, nous avons déjà répondu à ce mail!!!

Vlotte regeling van de bestelling

De levering gebeurde vlug. Alles was oké.

a

alles correct verlopen van bestelling tot levering

Le colis avait été livré à une mauvaise adresse. Sinon bien.

Voir plus haut.

Bacs en plastic d'excellente qualité.

Ces bacs en plastic solides et bien pensés, empilables, sont une belle solution de stockage sur peu de place. Pas cher et vite livré. Ouf ! M.... aux bacs hyper fragiles vendus dans les bricos !

goed en snel afgehandeld

alles zeer snel afgehandeld binnen een zeer korte tijd

zeer vlotte bestelling en service

Vlot en snel

TRES CONTENT

PRODUITS DE QUALITES ET ENVOI RAPIDE

Correct en op tijd, zeer goed product.

Zeer goed product en veel keuzes.

Aanrader

Steeds snelle levering !!

Goede kwaliteit

Netjes geleverd, zeer tevreden.

Een aanrader

De goedkoopste speler op de markt . Vlug geleverd alleen dat de chauffeur Franstalig was en onze straat niet vond maar na een telefoontje kwam alles in orde.

fantastische service en heel mooie producten!!

zowel vanaf contactopname voor info als uiteindelijke bestelling en levering is dit perfect en vlekkeloos verlopen. Ook de goederen die besteld waren zijn van heel goede en mooie kwaliteit

Correct, snel en steeds tevreden

Via de webshop opnieuw een bestelling gedaan. Tevreden klant keert terug!

L'excellence

Je suis très content de mon achat.

Nous sommes très satisfaits

Très bon suivi de la commande, si ce n'est qu'on allait nous communiquer la date de la livraison, ça n'a pas été fait. Heureusement nous étions là. Sinon, nous sommes très satisfaits de la commande ainsi que de la qualité des cagettes. Merci

Goede dienstverlening

Probleempje gehad met de levertermijn. Daardoor paar maal telefonisch contact gehad. Eender wie ik aan de lijn had, allemaal behulpzaam en bellen ook wel degelijk terug wanneer ze het zeggen. Met de service tevreden dus. De bakken zijn gewoon goed en die schuimplaat met gestanste blokjes is gewoon geniaal. Over de vakverdelingsstrips ben ik niet tevreden. Deze passen niet op de bodem van de kist. Die krijg je er enkel in als je ze laat zweven, of wanneer je ze bijsnijdt. Of ik doe iets fout en dan zal ik dat wel merken in een antwoord of commentaar.

Parfait

Merci

Uitstekende kwaliteit

Duidelijke beschrijving

zeer goede service

De bestelling liet even op zich wachten maar na 1 telefoontje was dit allemaal op een zeer vriendelijke en behulpzame manier opgelost.

uitstekend materiaal en vlugge levering

De bakken die we hebben aangekocht zijn van uitstekende kwaliteit, zeer solide en praktisch in onderhoud. De bestellingen bij Engelslogistics.be verlopen steeds correct en de leveringen op tijd, zoals beloofd. De aangekochte bakken (grote en kleine) doen bij ons dienst als opvangkooien voor egels... wij zijn het Egel Hulpcentrum Avalon te Rotselaar. De bakken zijn dagelijks in gebruik en kunnen tegen een stootje.

Just on time

Livraison dans les délais comme prévu ! Produit conforme à notre commande

service à la clientèle médiocre

Après avoir demandé jusqu’à 3 fois, veuillez modifier les informations de facturation refuser de le faire alors qu’ils n’avaient même pas encore envoyé la commande. Très peu d’envie de travailler

• Nous recommanderiez-vous? Non

Très bon rapport qualité-prix. Respect des livraisons

Très satisfait du matériel commandé. Le délai de livraison a été respecté. Livreur très courtois

Schemkensstraat 15

B-3583 Beringen