Hartstikke goed

Aangenaam

Produkten zijn in orde, levering enz... ook

Goed en correct afgewerkt! Hopelijk kunnen we in de toekomst nog bestellingen plaatsen. Voor het ganse Engels-team : Happy 2021 grtz,

onoverzichtelijk , onduidelijk en misleidend

Ik heb me een ongeluk gezocht naar EPP bakken op de site. Ik heb ze enkel gevonden via een zoekopdracht , enkel omdat ik wist dat je ze hebt. Ik heb Transportrollers met open dek, 600x400 mm (80-156-1 ) besteld en die blijken maar 58 x 38 cm te zijn. Er passen dus geen standaard bakken van 60 x 40 op. Als je echter deze besteld dan zijn ze wel 60 x 40 cm : Kunststof transportroller 600x400 mm open dek 88001-1-G , of past die ook niet bij de 60 x 40 cm bakken ? Dezelfde omschrijving maar andere maten. Een kat vind er zijn jongen niet in. Hoe moeilijk kan het zijn om per maat van bak de bijhorende accesoires te sorteren. Ondermaats voor een bedrijf als Engels. Kijk eens naar de site van Auer als je dingen wil verbeteren.

top service

Fijn bedrijf

snel geleverd en volgens beschrijving

Fijn

Besteld - volgende dag geleverd. Goed product. Fijne ervaring

Goede ervaring met De kunststof dekselvaten

Hallo, Ik wil vertellen dat ik twee kunstsof dekselvaten. Ik had een goede ervaring omdat ik het gekregen heb dat ik verwacht. Dezelfde modellen die ik het op de site gezien heb. De De kunststof dekselvaten zijn GERECONDITIONEERD, herinnerde de bedrijf me altijd dit eigenschappen om misverstanden te vermijden. De aflevering was op tijd op deze corona periode. Groetjes, Esteban

Service client et livraison très efficace

La commande, le suivi, la livraison et le service client sont très rapides et efficaces. Cependant, le produit commandé ne correspond pas exactement à mes attentes, et les dimensions présentées ne sont pas claires et donc, portent à confusion...

Sérieux - rapide et matériel de qualité

Excellent matériel - Sérieux dans le suivi des livraisons TOP !!!

goede service

ik kreeg het product dat ik vroeg en binnen de afgesproken tijd

Zeer vlotte levering, en een geweldige service, TOPPER

Duidelijke en uitgebreide website met goede producten voor een eerlijke prijs. Zekeren vast een aanrader.

Rapide et efficace

Livraison en 2 jours...rien à dire

Correcte levering e facturatie

Alles volgens afspraak + snelle service

xx

Pièces cassé

Une pièces plastique de la poubelle était cassée veuillez vérifier vos colis avant envois

• Nous recommanderiez-vous? Non

Degelijk en correct

De bestelde artikelen zijn degelijk, hebben een goede prijs en de levering werd correct uitgevoerd.

Bestelling is perfect verlopen.

Bestelling is perfect verlopen.

Bac gerbable ajouré 40x30x12 cm

Conforme à la description, produit solide. Commandé le 14,reçu le 20. Prix correct, frais de livraison excessif. Satisfait de ma commande.

niet kunnen

voor de tweede maal werd dit over de middag aangeboden terwijl wij gesloten zijn. De eerste maal werd dit niet afgezet, deze middag wel en stonden ze gewoon aan de voordeur. Na de eerste maal werden we gebeld om te weten of wij open waren. Alles correct medegedeeld, doch blijkbaar geen info doorstroming.

les emails

Très bon matériel - très bon délais de livraions - facilité de commande et de paiement ! MAIS vous n'avez pas tenu compte des données de livraison renseignés ! Vous avez noté le nom de famille et le prénom de la personne indiqué lors de la facturation pour la livraison... Alors que d'autres noms avaient été renseignés pour la livraison... Et ce malgré 2 emails de ma part

ravie!! de cette poubelle

très bonnes

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle levering.

Goed.

Un service impeccable

Une équipe efficace et à l'écoute des demandes de clients. Un service impeccable.

Zeer correcte en goede service!

Bestelling doorgevoerd via webshop. Na bevestiging (via mail) van de aankoop via webshop merkte ik op dat ik iets vergeten bestellen had. Heb de dienst na verkoop telefonisch gecontacteerd met de vraag of ik nog enkele artikelen kon toevoegen aan onze bestelling zodat het in één levering kon gebeuren. Hierbij is alles heel goed verlopen. Ook de factuur van de extra bijbestelde artikelen is in goede orde ontvangen en dus ook correct betaald.

Top firma

O.k.