Pluspunten

snelle levering goede kaliteit voor lage prijs tov anderen

Pluspunten

goederen makkelijk te bestellen - overzichtelijke webshop telefonisch contact zeer vriendelijk

berichten wanneer goederen geleverd worden, ik heb zelf contact opgenomen omdat dit niet duidelijk was factuur pas bezorgen na levering

Pluspunten

Correcte en vriendelijke behandeling

Pluspunten

handige webshop snelle levering

Pluspunten

vlotte en correcte afhandeling.

Pluspunten

Zeer snel en accuraat

Pluspunten

Eenvoudige ruime website

Pluspunten

Makkelijke bestelling, snelle en correcte afhandeling.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De producten die wij besteld hebben zijn nog steeds niet geleverd dus echt content ben ik niet. Betalen mag je wel doen. Blijk dat er 1 product niet voorradig is en dan wordt maar heel de bestelling tegengehouden tot dat product bij jullie binnen is, zeeeeer jammer voor ons. Wij gaan zoiets niet meer doen bij jullie, sorry

Pluspunten

Correcte prijs; snelle levering; degelijke producten

2 sterren: slechter dan verwacht

jullie dienstenlevering kan tot op heden niet worden beoordeelt daar wij onze bestelling van 19/12 nog niet hebben mogen ontvangen. Ook nog geen mail dat het product op transport zou zijn gezet. Kan dit alvast even worden nagekeken? Waarvoor dank, Ellen orderbevestiging: VB057151

Pluspunten

Caisses d'excellente qualité Rapidité de livraison Rien à dire, c'est top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

Goede prijzen, contact per mail was goed na de bestelling, levering was in orde.

Vooraleer ik mijn bestelling plaatste heb ik 2x via de website een vraag gesteld over de mogelijkheid tot afhalen bij jullie omdat ik bij de webbestelling deze keuze niet kon maken. Op de website stond wel vermeld dat dit mogelijk was. Hier heb ik geen antwoord op ontvangen, maar toen ik nogmaals keek om te bestellen, zag ik dat de levering plots gratis was. Ik heb dan besteld zonder het antwoord af te wachten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzichtelijke shop en goede communicatie Snelle handeling na klacht

Buiten dat ze de verkeerde producten geleverd hebben is het een vrij positieve ervaring Mochten iets duidelijker laten weten wanneer ze de foute producten kwamen ophalen nu stonden ze opeens hier . Vindt het wel raar dat ze foute onderdelen komen ophalen en niet de juiste meebrengen zou een transport uitsparen .

2 étoiles: pire que prévu

Positif

Réponse rapide au "t'chat" (pas de réponse au mail de contact) mais 6 jours après ma commande, pour des produits en stock, ils ne sont toujours pas expédiés... J'ai reçu plus vite la demande d'évaluation que ma commande... C'est risible

Suggestions

Une communication plus claire du traitement de la commande...

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

Vlotte en goede service, snelle levering. Correcte telefonische uitleg bij vraag voor meer inlichtingen.

Pluspunten

vlugge bestelling ,zoals de vorige keer, zeer voordelig vergeleken met andere firma's

1 puntje als je iets verzend met kartonnen dozen ,gelieve de hoeken dan te versterken , het is daar dat soms bij het verwerken van de verzending , door de VERZENDINGFIRMA, de hoeken soms beschadigd zijn bij aankomst van, het pakket van bij de koper , deze keer was het zeer goed ,maar de vorige keer waren er problemen ,maar ik zal zeker de firma aanraden bij andere kopers ,

Schemkensstraat 15

B-3583 Beringen