zeer behulpzaam personeel. er ging echter iets mis bij logistiek, waardoor de spoedlevering voor donderdag pas maandag toekwam. zeer jammer.
Je ne suis pas satisfait du produit car le deuxième jour d'utilisation de la boîte, le dos s'est complètement décollé. Pour que je puisse l'utiliser, il faut qu'il soit sans le support du côté gauche.
Onderdelen snel geleverd en goed verpakt kwaliteit ziet er op het eerste zicht prima uit.
Beste Sven, Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling. Mvg, Ronald.
Tevreden over de service , van bestelling tot levering
Beste Sébastien, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Vriendelijke groeten Team Engels
la comptabilité ne semble pas habituée avec les paiement PayPal
Bonjour Merci de votre réaction positive. Bien à vous
Zeer goeie, duidelijke communicatie Snelle levering Uiterst degelijk materiaal
Beste Joke, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Altijd fijn om een 10 te krijgen! Vriendelijke groeten Sales Team Engels
Nous n'avons pas eu de souci avec cette livraison
Bonjour Jérôme, Merci pour votre réaction positive. Nous sommes toujours disponible par mail ou téléphone pour des modifications et questions de votre commande. Bien à vous, Team Engels
Super service et produits de qualité.
Dommage que la modification d'une commande introduite sur le webshop est impossible.
Bonjour Thierry, Merci pour votre réaction positive. Nous sommes toujours disponible par mail ou téléphone pour des modifications et questions de votre commande. Bien à vous, Team Engels
Super service; Enigste minpunt : Alleen 14 dagen moeten wachten voor ontvangst na nog een telefoontje
Beste Wim, Bedankt voor uw positieve feedback! Wij trachten u altijd op de hoogte te houden van leveringen. Mvg, Team Engels
correct, volgens de afspraak
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Mvg, Ronald.
Producten zijn in orde. Problemen worden goed aangepakt en opgevolgd. Dat is beslist niet overal het geval.
Hartelijk dank voor deze reactie. Ook omruilingen moeten natuurlijk gebeuren, we proberen steeds onze klanten zo goed mogelijk verder te helpen. Fijn te lezen dat dit goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Blij met deze oplossing
Naar aanleiding van deze beoordeling hebben we kunnen ingrijpen en een alternatief product sneller kunnen leveren. Een slechte beoordeling die uiteindelijk voor een positief resultaat zorgt. Bedankt voor jouw beoordeling!
Originele beoordeling
Erg lange levertijd
Bestelling, levering, product, Perfect
Beste Jan, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Aarzel niet om ons te contacteren voor toekomstige aanvragen. Met vriendelijke groeten, Team Engels
Livraison rapide et articles conformes à ma commande, colis en bon état, chauffeur charmant et serviable
Bonjour, Merci pour votre commentaire positive! Nous restons à votre disposition pour toutes vos questions supplémentaires. Bàv, Team Engels
Ik vroeg een medewerker naar de oude-stevige-Norah-Plastics-baken met verstevigde bodem. Ik kreeg een link naar een bak maar daar staat nergens iets over de bodem. De bak is veel soepeler dan de originele, De bodem vlak ipv met ribben. Ik ben teleurgesteld.
Beste Jan, Ik weet helaas niet wie u gesproken hebt. Voor de bakken zou ik dan verwijzen naar de KLT automotive bakken. Deze vind u terug op onze site. Moest u daarover nog vragen hebben mag u ons steeds telefonisch contacteren. Wij zien u dan ook graag terug voor een nieuwe bestelling. Mvg, Ronald.
goede en correcte service
Beste Luc; Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling. Mvg, Ronald.
Eenvoudig te bestellen via de webshop en snel geleverd, zelfs voor particulieren. De chauffeur was zeer behulpzaam om de levering op zijn plaats te krijgen. Dat is klasse!
het bestelde werd binnen de gestelde tijd geleverd, er werd zelfs gebeld wanneer de levering kon gebeuren bij ons
Beste Jan, Dank voor uw positieve feedback. Mvg, Ronald.
Vlotte afhandeling van mijn bestelling maar er wordt een hoog bedrag gerekend voor een "onvolledige" pallet.
Prijs kwaliteit is prima
Dank u voor de positieve feedback! Team Engels
een verwittiging van levering de dag op voorhand zou wenselijk zijn
Onze transporteur stuurt u normaliter een dag op voorhand een mail. Heeft u die niet ontvangen? Team Engels
Op heden al 2 reviewmails ontvangen maar nog geen levering.
Eén van de collega's heeft u gecontacteerd per mail. Team Engels
Engels Logistics was zeer communicatief ivm hun bestelling en de container kwam snel toe.
Bedankt voor de postieve feedback! Team Engels
Schemkensstraat 15