Producten zijn in orde. Problemen worden goed aangepakt en opgevolgd. Dat is beslist niet overal het geval.
Hartelijk dank voor deze reactie. Ook omruilingen moeten natuurlijk gebeuren, we proberen steeds onze klanten zo goed mogelijk verder te helpen. Fijn te lezen dat dit goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Blij met deze oplossing
Naar aanleiding van deze beoordeling hebben we kunnen ingrijpen en een alternatief product sneller kunnen leveren. Een slechte beoordeling die uiteindelijk voor een positief resultaat zorgt. Bedankt voor jouw beoordeling!
Originele beoordeling
Erg lange levertijd
Bestelling, levering, product, Perfect
Beste Jan, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Aarzel niet om ons te contacteren voor toekomstige aanvragen. Met vriendelijke groeten, Team Engels
Livraison rapide et articles conformes à ma commande, colis en bon état, chauffeur charmant et serviable
Bonjour, Merci pour votre commentaire positive! Nous restons à votre disposition pour toutes vos questions supplémentaires. Bàv, Team Engels
Ik vroeg een medewerker naar de oude-stevige-Norah-Plastics-baken met verstevigde bodem. Ik kreeg een link naar een bak maar daar staat nergens iets over de bodem. De bak is veel soepeler dan de originele, De bodem vlak ipv met ribben. Ik ben teleurgesteld.
Beste Jan, Ik weet helaas niet wie u gesproken hebt. Voor de bakken zou ik dan verwijzen naar de KLT automotive bakken. Deze vind u terug op onze site. Moest u daarover nog vragen hebben mag u ons steeds telefonisch contacteren. Wij zien u dan ook graag terug voor een nieuwe bestelling. Mvg, Ronald.
goede en correcte service
Beste Luc; Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling. Mvg, Ronald.
Eenvoudig te bestellen via de webshop en snel geleverd, zelfs voor particulieren. De chauffeur was zeer behulpzaam om de levering op zijn plaats te krijgen. Dat is klasse!
het bestelde werd binnen de gestelde tijd geleverd, er werd zelfs gebeld wanneer de levering kon gebeuren bij ons
Beste Jan, Dank voor uw positieve feedback. Mvg, Ronald.
Vlotte afhandeling van mijn bestelling maar er wordt een hoog bedrag gerekend voor een "onvolledige" pallet.
Prijs kwaliteit is prima
Dank u voor de positieve feedback! Team Engels
een verwittiging van levering de dag op voorhand zou wenselijk zijn
Onze transporteur stuurt u normaliter een dag op voorhand een mail. Heeft u die niet ontvangen? Team Engels
Op heden al 2 reviewmails ontvangen maar nog geen levering.
Eén van de collega's heeft u gecontacteerd per mail. Team Engels
Engels Logistics was zeer communicatief ivm hun bestelling en de container kwam snel toe.
Bedankt voor de postieve feedback! Team Engels
Je tiens à vous remercier pour votre professionnalisme et votre efficacité. Le produit par ailleurs répond parfaitement à mes attentes.
Merci pour vous commentaires! Team Engels
Meerdere keren materialen besteld en steeds correct afgehandeld.
Bedankt voor de positieve feedback Team Engels
Tout OK, qualité, livraison, prix.
Merci pour vos commentaires! Team Engels
Eenvoudig bestellen en betalen. De levering gebeurd professioneel en correct.
Positief
Bedankt voor de positieve feedback! Team Engels
Personnel au top marchzndise livrée en 10 jours abimé et pièce manquante.en attente de réponse suite à un mail
Nous vous remercions pour vos commentaires. Nous nous efforçons de résoudre ce problème pour vous. Team Engels
De producten zijn goed, en ook snel verzonden. Maar de levering zelf was heel chaotisch. Track & trace werkte niet, vermelde dag klopte niet, leverdatum niet te kiezen. Heel lastig om in te plannen.
Excuses voor het ongemak. Wij zullen het opnemen met onze transporteur. Wat betreft het transporteren daar hebben wij geen inbreng in.
Rapide, efficace.
Bedankt voor de positieve feedback! Team Engels
Kwaliteitsdeksel werd 2 dagen later geleverd daarom 9, anders 10! Maar het is te begrijpen dat de levering moeilijk te plannen is...
Bedankt voor de postieve feedback! Team Engels
Makkelijk om te bestellen en vlotte levering
Bedankt voor de positieve feedback! Team Engels
Dit is nu mijn tweede bestelling bij Engelslogistics.be en alles is heel vlot verlopen. Van opmaak offerte tot de uiteindelijke levering.
Bedankt voor de positieve feedback! Team Engels
Perfect en kwalitatief materiaal. Op tijd geleverd volgens de melding op de site.
Bedankt voor de positieve feedback. Team Engels
Schemkensstraat 15